|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Panie Maasant, jeśli dla Pana przegrana w derbach to powód do kpin,to ja też sobie zakpie. Albo może napisze to co od dawien dawne kilka osób mysli? Jakim to trzeba być fachowcem aby pracować w piłkarskim trzecim świecie, jakim jest nasza liga?Kim Pan jest,coś Pan osiągnął?Mistrzostwo Polski? Pragnę przypomnieć,że stoi Pan w jednym szeregu z Michniewiczem Czesławem i Engelem, gośćmi dla świata futoblowymi anonimowymi,tak samo jak Ty chłopcze. Chociaż Enegel coś na Cyprze znaczy a Ty byś chciał tam mieć robotę. Teoria podłogi i sufiitu. Mam nadzieje,że skończysz na holdenderskim zadupiu,trenując pierwszy lepszy zespól, bo swój do swego ciągnąć powinien. Pierwszy lepszy trener, pierwszy lepszy zespół, i na zawsze pozostaniesz anonimowy dla futbolowego świata, a MP będzie Twoim jedynym sukcesem. To,że Ty to zdobyłeś holenderski chłopie znaczy,że każdy może. Idż do swoich holendersich norek, domków precz.
Bieda polega na tym,że mamy zaciąg niebywale przeciętny. Kirm to boiskowy analfabeta. Jego wrzutki są zabawne, lekkie niczym na treningu. Co z tego,że parchatemu założy siatkę, jak zaraz sprzieprzy dośrodkowanie?Facet zawodowo gra w piłkę a ma problemy z podstawami. Obrazą dla Wisły jest ,że taka osoba gra w jej barwach. To samo Jaliens, Chavez i kilku innych. Nic bym nie miał przeciwko, gdyby z Nawałkowym Górnikiem zagrali- poza Bitonem, Nunezem, Diazem,Pareiko,Jovanovicem, Gargułą, Wilkiem, Pajlicem- juniorzy. Gra innych jest obrazą dla kibiców. Kpiną z nich i właściciela. A niech ich prowadzi Kulawik. Proponuje na miejsce tego chłopca z Holandii, ściągnąć jakiegoś chłopa z jajami. Kogoś z Serbii,ktoś kto ma zdanie,warsztat. Kto wie co to derby, zaangażowanie,walka i honor. Tyle i aż tyle. Podałem przykład Serbi,bo nie wiedzieć czemu ale w dzisiejszych czasach z tym mi się ci ludzie kojarzą. Splunięto mi dziś w twarz i to podwójnie. Raz parchate ....y,dwa ten chłopek z Holandii kpiąc o szczęliwych latach pracy u nas. Gdy Cupiał nie wywali tego chlopca w ciągu 48 godzin, ciężko to będzie mi zrozumieć. Depresyjny tupeciarz.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 06.11.2011 o godz. 22:17.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|