|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
Dobre miejsce, pora, turyści etc. etc. Nie dziwmy się jak icki później piszą, że na mieście są bardziej widoczni, no bo coś w tym jest. p.s. Czy ty i twój poprzednik zrobiliście coś w kierunku, żeby im przeszkodzić w tym ?! |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Sprawdziłem sobie i wykazujesz wyjątkową nadaktywność głownie przed derbami, Amiką, Arką, Polonią B i Koroną. Wracaj tam gdzie twoje miejsce, za wielką łąkę, tam bedziesz bardziej widoczny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Co do napinki przedmeczowej - czy kibice Wisły powinni zawodników Cracovii nazywać (obraźliwie) "żydami" - toż w naszym zespole jest więcej prawdziwych Żydów niż u nich (chyba, że się mylę - nie znam zawodników Cracovii ) |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
żyd z Cracovii, a Żyd (Izraelczyk) to nie to samo |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
![]() Myślisz prymitywnymi schematami kiboli - zastanów się biorąc pod uwagę nieco szerszy horyzont, a potem się wypowiadaj - mniejsza szansa kompromitacji ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Polska Polska Kibolska!
Ostatnio edytowane przez Chorynatrzykolory : 02.11.2011 o godz. 22:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
koleżanki same tak na siebie mówią od jakiegoś czasu, możesz spać spokojnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Dlatego najlepiej nazywać ich parchami... u nas parcha nie znajdziesz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
Po drugie. Nie wniósł nic do tematu. Po trzecie. Twoje zachowanie można uznać jako co najmniej śmieszne. Śledzisz i analizujesz posty użytkowników ?! Wolę żebyś w ogóle nie odpisywał ale jeśli będziesz musiał, to przynajmniej nie na forum... p.s. g*wno cię obchodzi, w którym momencie/okresie piszę posty ! |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|