|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Straszny pesymizm bije w tym temacie, uzasadniony czy nie - nie wiem. Wiem za to jedno, Cracovia jest czerwono latarnią piłkarskiej mapy Polski, Wisła jest najlepszym polskim klubem ostatnich dekad.
Dramatyczna sytuacja kadrowa Wisły nie stawia naszego klubu w roli zdecydowanego faworyta, ale to są DERBY. Mecze elektryzujące tysiące krakowskich kibiców. Na boisku nikt nie odłoży nogi i tego jestem pewien, nawet jeżeli mielibyśmy czekać do ostatniej akcji meczu na zwycięskiego gola to wiem że zwyciężymy. Nie zwalniajcie RM bo to głupota, podpisać z Robertem i Staśkiem kontrakty na 5 lat, budować bazę wymieniać mleczaki w kadrze na prawdziwe mocne ogniwa i do przodu! Nie pastwcie się też nad naszymi DUBLERAMI, bo to oni w ostatnich meczach muszą grać w miejsce niedysponowanych gwiazd (Małecki/ amator Kirm, Melikson/ dziadek amator, debil Garguła). Gdybyśmy wygrali ostatni mecz bylibyśmy vice-liderem ze stratą punktu do WKS, mamy 4 pkt straty do lidera, mimo dołku formy i grania rezerwowymi. Moim zdaniem jest bardzo dobrze, patrząc na naszą sytuację. W zimie wzmacniamy i jedziemy z koksem po LM :] Głowa do góry. Najpierw Żydy potem Liga Mistrzów! wiesz czemu to wytłuścilem?
Ostatnio edytowane przez FraMat : 31.10.2011 o godz. 10:30.
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|