|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Z racji tego że Witek mnie uprzedził z analizą. Piątka dla Ciebie za świetną robotę.
Zdecydowałem się że przygotuję mała analizę sytuacji w grupach u naszych rywali [kolejno: miejsce w grupie, nazwa zespolu, liczba wygranych remisów porażek, punkty]15 Szwajcaria 3 Basel 1 1 1 4 - Basel w LM. Jak widać dość dobrze sobie radzi, na koniec grupowej fazy typuje 3 miejsce i gre w LE 4 Zurich 0 2 1 2 - Razem z trzema innymi ekipami ma 2 pkt, będzie ostra rywalizacja 16 Cypr 1 APOEL 1 2 0 5 - Aktualnie lider grupy w LM, na wiosnę będzie gdzieś grać, gdzie trudno przewidzieć 4 AEK Larnaca 0 1 2 1 - Już 5 punktów straty do miejsca dającego awans, raczej marne szanse gry na wiosne. 17 Izrael 4 Hapoel TA 0 0 3 0 - Grają dla Polski dają pkt Legii a sami tracą, 1% szanse na awans 4 Maccabi TA 0 1 2 1 - Kolejny zespół skazany raczej na porażkę w walce o awans 2 Maccabi Haifa 2 0 1 6 - Raczej awans, dobry bilans z zespołami niżej notowanymi 18 Szkocja 4 Celtic 0 2 1 2 - Celtic dorzucony do LE, dużo szumu zrobił, SION walczy w sądach, nie wiadomo co UEFA zrobi, a Szkoci robią pkt n arazie 2 remisy, ciężko coś przewidzieć ale ja coś czuje brak awansu. 19 Czechy 3 Plzen 0 1 2 1 - Razem z BATE powalczą o LE na wiosnę 20 Chorwacja 4 Dinamo Z 0 0 3 0 - Zjedzone w Lidze Mistrzów 21 Białoruś 4 BATE 0 1 2 1 - Patrz Pilzno . 22. Polska 2 Legia2 0 1 6 - Przy wygranej z Rapidem u siebie i nie wygranej Hapoelu z PSV. Awans Pewny WISŁA - każdy wie, mecz z Fulham w przypadku wygranej któreś z ekip, skreśli drugą, remis będzie dalej oznaczał walke 23 Rumunia 4 Otelul 0 0 3 0 - Pożarte w LM 3 Rapid B 1 0 2 3 - Mecz z Legią ostatniej szansy 3 Vaslui 0 2 1 2 - Walka o 2 miejsce 3 Steaua 0 2 1 2 - Raczej brak wiosny 24 Szwecja 4 Malmo 0 0 3 3 0 - Za słabe na LE 25 Słowacja 4 Slovan 0 1 2 1 - Trudna grupa w LE, brak wiosny. Tak więc co nas czeka na wiosnę, ile ekip na ten moment jak wróżbita maciej nam przewidziałem Szwajcaria 1/2 w LE Cypr 1 nie wiadomo gdzie Izrael 1 w LE Szkocja 0 Czechy 0/1 w LE Chorwacja 0 Białoruś 1/0 w LE Polska 1/2 w LE Rumunia 1/0 w LE Jak widać prawie pewny awans Legii (jak nie przegra z Rapidem). Da nam szanse o walkę o 18 miejsce. Cień szansy pokazany przez Wisłę i ewentualny awans, raczej da nam to 18 miejsce i pozwoli powalczyć dalej. Także jak widać 18 miejsce spokojnie w zasięgu, realny maksymalny cel 17. Sfera odległych marzeń TOP 15. |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|