|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
marsz nie został zdelegalizowany - tvp.info. Wypowiedź Agnieszki Kłąb ze stołecznego Biura Prasowego
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
tvn powinni zdelegalizować do k...wy nędzy :[
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Marsz nadal legalny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Jak macie możliwość to oglądajcie raczej TVP Info a nie TVN24, mniejsza propaganda.
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Może i mniejsza, ale ta baba jest .......nięta.. nakręcona przeciwko MN, z jej pytań/ocen sytuacji to aż bije kurestwem.
![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
Z przerażeniem, bo była skrajnie nieobiektywna. Karykaturalnie nieobiektywna. Dziennikarze tej stacji nie widzą, że osiągają efekt przeciwny od zamierzonego. Moja sympatia po 15 minutach relacji była już przy uczestnikach marszu niepodległości. Ciekawe, kto w ratuszu beknie za pochopne ogłoszenie "delegalizacji" marszu, która doprowadziła do awantur z Policją. Gdyby nie to, cała demonstracja przebiegłaby względnie spokojnie. Ogólnie dzisiejszy dzień to klęska środowisk lewicowych - afera z anarchistami niemieckimi, napadającymi na funkcjonariuszy - o czym nawet niechętnie informuje TVN24. To "antifa" rozpoczęła rozróby, reszta była tego konsekwencją. BTW: swoją drogą, kretyńska nazwa. Do dzisiaj byłem przekonany, że "antifa" jest bojówką, skierowaną przeciwko "manifie". PS. TVN 24 tak długo płakało i pakowało się w środek g.wna, że wreszcie się doigrało z wozem. Przy okazji nie pokazano "spalonego" wozu transmisyjnego. Dopiero na gazeta.pl widać wybitą szybę i trochę dymu. Z opisu dziennikarzy telewizyjnych można było wnioskować, że z auta zostały tylko zgliszcza. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Szkoda, że to tak wyszło, ale można było to przewidzieć. Miejmy nadzieję, że przejdą tak jak to było w programie. Jak ma iść marsz? Gdzie ma się spotkać z czerwonymi?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ludzie relacjonujący ten marsz mają jeden problem. Brak podstawowej wiedzy historycznej i zwyczajna miernota.
Kwestią osobną jest to, że państwo nie potrafi ochronić legalnej manifestacji. Kpina. Wiedząc,że lewactwo będzie starało się przerwać ten marsz, ciekawe co zrobili aby nie doszło do konfrontacji? W każdym kraju, mieniącym się za demokratyczne, każdy kto chce głosić swoje poglądy ma do tego pełne prawo. Do momentu kiedy tego prawa nie łamie rzecz jasna. Dla mnie sprawa jest jasna. Nie umiecie się bawić, jedni i drudzy, absolutny ban na jakiekolwiek manifestacje dnia 11 listopada. A to dlatego, że nie jesteśmy w żadnym sposób krajem demokratyczym. Sam zapis w Konstytucji tego nie zmieni, bo zapisy to jedno a działanie ludzi to drugi. Brak tolernacji jest widoczny dla czegośi nnego jest aż nadto widoczny i to na każdym kroku. Po co udawać coś czego nie ma? A wszystkich demonstrantów do Berezy Kartuskiej. Zgodnie z tradycją.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 11.11.2011 o godz. 16:51.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Moje pytanie brzmi: Policja prała się z Kolorową Niepodległą? Pozostałe marsze przebiegają normalnie? Jak została wywołana ta zadyma? Przez kolorowa Polskę?
![]() Cytat:
WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tu masz to w miare dobrze opisane. Narazei dochodzą do pomnika Dmowskiego. "Szczuka apeluje, by ludzie manifestujący w Kolorowej Niepodległej pozbyli się kolorowych emblematów, by nie stali się obiektem ataków - donosi nasz reporter" - wybiórcza |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Z nieoficjalnych wiadomości wynika, że demonstranci spalili wóz TVNu ;D
![]()
POZnan* - miasto pedalskich doznań
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
z oficjalnych. niezależnie od mojego zdania na temat Tvn'u: tak Twoim zdaniem okazuje się patriotyzm?
![]()
http://img472.imageshack.us/img472/6682/bild0085ta.jpg <==== wycieczka do warszawy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Chłopie, wyluzuj. Każdy dobrze wie, kto siedzi za tym TVN, jaki stosunek mają do kościoła i spraw patriotyzmu. Jeśli chodzi o moje zdanie - nie popieram takiego zachowania, zwłaszcza, że miało to miejsce podczas manifestacji polskości. Ale... jedno ale - niech wiedzą, że nie każdy utożsamia się z ich poglądami i najzwyczajniej wypierdalają z takiej imprezy
![]()
POZnan* - miasto pedalskich doznań
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
http://img472.imageshack.us/img472/6682/bild0085ta.jpg <==== wycieczka do warszawy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czekaj bo nie rozumiem, chcesz powiedzieć, że ludzie bijący się z policją na pl. Konstytucji to był kto? bo nawet organizatorzy Marszu przyznali, że mimo iż nie byli to uczestnicy Marszu to byli po tej stronie. Przestań uprawiać głupią propagandę. Mi zawsze bycie prawicowcem kojarzyło się też z tym, że potrafię się uderzyć w pierś i przyznać do winy, więc przestań .......i*
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
spalili jednak wóz tvn i lekko uszkodzili polsatu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
TVN nie jest naszym wspólnym dobrem. Też jestem przeciwny takiemu zachowaniu. Ale całą sytuację sprowokowali lewaki i geje oraz informacja jakoby Marsz Niepodległości został zdelegalizowany. Takie sytuację budzą złość.
http://niezalezna.pl/18829-marsz-nie...cy-uczestnikow <-- Kibice i kibole brali udział w tym. Na Ekran.tv można było oglądać relacje marszu na żywo.(było słychać wiele okrzyków kibicowskich. Polska Kibolska, pozdrowienia dla Donka i spółki) Nie ma co wierzyć TVN i innym, którzy zawsze bd pokazywać kibica jako bandytę.
Ostatnio edytowane przez kubawislak : 11.11.2011 o godz. 18:13.
![]() Cytat:
WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
jedni warci drugich i tyle w temacie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Tvn- hot news
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zachowanie Polaków w tym dniu jest niegodne odzyskanej niepodległości. tyle w tym temacie. zamiast pochodów lepiej by było, żeby te 10 tyś. ludzi ruszyło w tym dniu na ulice swoich małych Ojczyzn i pomagali starszym ludziom czy sprzątali swoje okolice.
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Cytat:
Nie jestem żadnym "lewakiem" nie chcę nikogo bronić. Ale żadna młodzież wszechpolska i narodowościowcy, nie mają żadnego piepszonego monopolu na bycie patriotą i nie mają prawo mówić kto nim jest, a kto nie. Tak samo jak bycie katolikiem nie ma związku z byciem patriotą. Tym gościom co manifestuja w Warszawie bardziej chodzi o to, żeby zrobic roz......., a nie pokazac jakimi są Polakami. Rozwalanie miasta nie ma nic wspolnego z patriotyzmem. Choc mam nadzieje, że te niemiaszki co narobily dziadostwa dostaną porządny w........
Ostatnio edytowane przez Lozeszkur : 11.11.2011 o godz. 18:36.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Po takiemu, że można zrozumieć i moim zdaniem gość ma 100% racji.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Ok zrobiłem błąd ortograficzny. Przepraszam.
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Podobno wóz TVN zjarali przez pomyłkę. Ci od Merkel.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Kiedys musiało to nastąpic a marsz był tylko pretekstem ,pokazalismy ze pomimo zakazow, nakazow wszechobecnej milicji MAMY JESZCZE JAJA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
Ciekawe ile ludzi, którzy są na marszu jest tam żeby świętowąć Niepodległość a ile tylko dlatego, że można sie ponapierlalać i mniejsza szansa,że wyłowią z tłumu.Wstyd i lewaki i Ci którzy robią teraz rozpierdziel. Po co organizować coś, co w 99% kończy sie rozwałą. I zamiast sie jarac zenders jakich to jaj nie mają oni pomyśl kto za każdym razem płaci za szkody, za ochrone bandy która z tą ochroną sie tłucze. Każdy z nas, kto płaci podatki.Ja nie mam ochoty finansować pokrycia szkód wyrządzonych przed bandę gówniarzy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jaja jak huj. Bić słabszego i głupszego.
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|