|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
To studio w nsporcie ma mnie przekonać do płacenia 30% więcej niż dotychczas?
![]() Czułbym się jak GKS po cvelovi gdybym kupił nc+ i chciał zobaczyć PSG z Barceloną... Wszystkie mecze LM tylko u nas ![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ludzie ...
odpalacie: meczyki.pl i właśnie leci w świetnej jakości PSG - Barca ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja oglądam nową jakość rozrywki w wykonaniu nsport. Prowadzący się jajajajaaaaka. Zorientowany jest niesamowicie. Komentarz tresciwy. Chyba zapłacę nawet 200 żeby mieć to na stałe.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Aha czyli placisz za komentatorow a nie za tresc kanałow - bardzo ciekawe
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Płacę za treść, ale treść się jajajajajaka. Czym jak nie treścią są komentatorzy?
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Zawsze można wyłączyć dźwięk bo w końcu komentatorów opłacają Reptilianie a nie widzowie.
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Co się czepiacie. Potem był wywiad z Robbenem prowadzony przez dziennikarza nsportu. Pelna profeska
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Robben się dowiedział gdzie gra... Ah wróciły stare czasy Magazynu eklasy.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Panowie, to jak to dalej jest?
Dziś propozycja za Full zestaw 179/9mcy i 199/9mcy + multiroom +dekoder za 0zł ALE Na pytanie o karty i multiroom (tłumaczę, że mam dwa swoje dekodery za które zapłaciłem i nie chcę, żeby za parę miesięcy było przejście z kartami na jakieś inne turbodekodery, bo wtedy będę sobie mógł całość w d... wsadzić) pierwsza konsultantka powiedziała, że "dział techniczny zagwarantował, że nie będzie zmian przez najbliższe 18m-cy", a druga "to jest opcja dodatkowa i ewentualna zmiana opcji dodatkowej nie stanowi podstawy do rozwiązania umowy z winy nc+" i z dziś jeszcze rodzynek: proszę się decydować teraz, lada moment kończy się promocja i jedyna oferta jaka pozostanie z pełnym pakietem to 199/249 podupczeni? ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No a co mają powiedzieć, grymaś grymaś to ci damy taniej?
Ona tam siedzi na tej słuchawce i jak złowi jelenia to prowizja wpada. Ja ich odbieram tak, pierwsze kilka telefonów to prowizja wpada jak ci sprzedadzą ofertę która jest słaba, kilka kolejnych już jest ciekawiej oferty spoko ale też zależy na zatrzymaniu, ostatnie oferty i wtedy prowizja wpada jak abonent zostanie w nc+/c+. Oferta słaba. 189 zł średnio dupy nie urywa. Pani która powiedziała że mogą to zmienić bez możliwości zerwania umowy miała rację. Dziś kupuj bo jutro będzie drożej... Słabe chwyty. ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
toteż czekam cierpliwie, ale dziwne to sposoby straszenia, że "później będzie drożej" ![]() plus martwi mnie ten cały problem z multiroomem, bo faktycznie utopię się w umowie na 18 miesięcy a za chwilę się okaże, że zmeiniają zasadę działania multiroomu, bo tak... ![]() ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jezeli dzwoni do Was konsultant to rozmawiajcie tylko o ofercie, nie rozmawiajcie o niczym innym bo Oni gowno wiedzą.
Sami niech sobie płaca tyle. Dobre słowo - podupczeni |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
A co to takiego ten Canal+ Family? Mając UPC nie nagram sobie meczu (bo oglądnę na żywo na stadionie)?
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
To mi też gość w saloniku nC+ mówił, żebym się szybko zmigrował, daje mi 109zł za platinum i multiroom i to w promocji bo za kilka dni też pójdą ceny w górę...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
@rav
Napisałem "Prawie wszystkie mecze na C+family." prawie robi różnicę... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Dzisiaj wieczorem albo jutro bedzie najdokładniejsza ramowka na facebooku Canal+ Sport i na canalplus.pl zapewne takze i nie bedzie trzeba sie posługiwac media2
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak oni mogą mówić że będzie drożej? 2 tyg.jazdy po cenach a oni straszą podwyżką?
Dajcie spokój. ![]()
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Jak to teraz będzie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Od 05.04 będziesz miał nowe kanały marki Canal+. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Niespodzianka. W cyfrze dostępne są kanały nSport 108 i nSport 109 - w czwartek właśnie tam jeden mecz Ligi Europy (109) i Multiliga Ligi Europy (108).
Ostatnio edytowane przez rav : 03.04.2013 o godz. 16:17.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Bo ''łosie'' z platformy ''n'' nie zsługuja A ''jelenie'' z platformy Cyfra+ HD dostali je po to aby zrobic z nich ''łosi'' ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mialem pakiet Canal+Superpremium(zHBO) HD za 99zl obniżka ze 146zł z HBO go za darmo...
Teraz po rozmowach zaofrowano mi jakieś kiepskie w porownaniu z hbo go wyporzyczalnie i pakiet Canal+Platinium z HBO za 129 zl. Dochodzi nsport,espn america wiec sporty USAlive a nie starocie, Disc. history i w zasadzie tyle no i MGM hd... Dostał ktoś lepsza oferte
Ostatnio edytowane przez gooro33 : 03.04.2013 o godz. 19:00.
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy jest na forum ktoś kto już zmigrował do nc+?
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Właśnie się zastanawiam co z wyłączaniem kanałów które miały być niedostępne w ofercie od 1.4.2013r.
Bo właśnie ESPN America miał zniknąć, tak jak i parę innych kanałów, mamy dzisiaj 3 kwietnia, a kanały dalej są. Tylko Wojna i Pokój znikną chyba. Wie ktoś co jest grane w tej sprawie? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pewnie zwolnili tego co je miał wyłączyć a Francuz jeszcze nie wie w co ma klikać bo pisze listy do anty nc+.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
ja np w dalszym ciągu nie dostałem pisma o migracji, natomiast mój szwagier dostał pismo już w ubiegłym tygodniu. Obaj mamy Nkę tylko on miał jeszcze wykupione Npremium. Może mało ich interesuje moja umowa bo za wszystkie pakiety od 3 lat płace po 48 zł?
![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
skoro miał n premium to to jest zupełnie inna bajka bo n premium znika( już zniknęło?) i wszystkie osoby które je posiadały muszą albo zmigrować albo wypowiedzieć umowę w twoim przypadku będziesz miał chyba jeszcze trochę czasu do namysłu
Ostatnio edytowane przez piotrek06 : 04.04.2013 o godz. 06:13.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
News z UPC
Cytat:
![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Mam pakiet w Cyfrze Optimum + HBO i multiroom płacę 115 zł. Byłem dziś się dowiedzieć co mi proponują za tą migrację i dowiedziałem się że mogą mi zaoferować super promocję za 125 zł tylko bez HBO... Popierdo*eni.
I mam problem, umowa kończy mi się w maju, mam rozumieć ze nie mogę jej wypowiedzieć już ani zrezygnować z dalszej współpracy ponieważ obowiązuje 3-miesieczny termin wypowiedzenia i muszę tak czy siak podpisać nową umowę? EDIT: Czyli bez względu na wszystko do końca kwietnia mogę rozwiązać umowę?
Ostatnio edytowane przez Arkas : 04.04.2013 o godz. 13:59.
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|