The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
julo
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.04.2013, 07:44
Ciekawe co by zrobili jakby połowa ludzi, zamiast zmigrować do NC+ przeszłaby do polsatu i wzieli dekodery co przez 3 miechy sie nie płaci ABO. nic - bo zero złotych. Najedli by sie strachu...

Widać kto tu stawia warunki cyfra dała nc+ 7 kanałow a n-ka tylko smieszny n-sport, ale zobaczcie jaką fajną oferte ma CP za 50 zł wszystko bez hbo i tam cinemamaxu a w NC- z 80 zł albo wiecej trzeba zapłaćić za to samo

Ja myśle przejść do POLSZMATU i przeczekać.

NC+ nawet połkneło Telewizje na Kartę HD. Kolega to ma... ciekawe co jemu zaproponują bo płacił grosze.

Oferta CP za 50zł lub nawet 60zł nie jest taka tragiczna. Nawet mają kanał FOX z ciekawymi serialami, którego kanału nie mogłem sie doprosić w ofercie C+.
http://www.cyfrowypolsat.pl/oferta/t...ckageGroupId=6

Orientuje sie ktos czy Orange sport jeszcze cos pokazuje mecze ekstraklasy jakies Bo Polsat sport i polsa sport extra cos tam pokazuje, kilka meczów jest, najwyzej sie bedzie człowiek ograniczał do magazynu ekstraklasy. Eurosport 2 też pokazuje jeden mecz... Co prawda nie mają tych ciekawszych meczów ale chwilowo Wisełka akurat jest w połowie tabeli więc duża szansa że właśnie nas pokażą co kolejkę. Mam nadzieje że sporo ludzi tak zrobi i NC+ odpuści sobie ekstraklase i troche wody do dupy sie im naleje.
Ostatnio edytowane przez julo : 01.04.2013 o godz. 08:17.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 01.04.2013, 08:59
julo napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe co by zrobili jakby połowa ludzi, zamiast zmigrować do NC+ przeszłaby do polsatu i wzieli dekodery co przez 3 miechy sie nie płaci ABO. nic - bo zero złotych. Najedli by sie strachu...

Widać kto tu stawia warunki cyfra dała nc+ 7 kanałow a n-ka tylko smieszny n-sport, ale zobaczcie jaką fajną oferte ma CP za 50 zł wszystko bez hbo i tam cinemamaxu a w NC- z 80 zł albo wiecej trzeba zapłaćić za to samo

Ja myśle przejść do POLSZMATU i przeczekać.

NC+ nawet połkneło Telewizje na Kartę HD. Kolega to ma... ciekawe co jemu zaproponują bo płacił grosze.

Oferta CP za 50zł lub nawet 60zł nie jest taka tragiczna. Nawet mają kanał FOX z ciekawymi serialami, którego kanału nie mogłem sie doprosić w ofercie C+.
http://www.cyfrowypolsat.pl/oferta/t...ckageGroupId=6

Orientuje sie ktos czy Orange sport jeszcze cos pokazuje mecze ekstraklasy jakies Bo Polsat sport i polsa sport extra cos tam pokazuje, kilka meczów jest, najwyzej sie bedzie człowiek ograniczał do magazynu ekstraklasy. Eurosport 2 też pokazuje jeden mecz... Co prawda nie mają tych ciekawszych meczów ale chwilowo Wisełka akurat jest w połowie tabeli więc duża szansa że właśnie nas pokażą co kolejkę. Mam nadzieje że sporo ludzi tak zrobi i NC+ odpuści sobie ekstraklase i troche wody do dupy sie im naleje.
Po pierwsze NC+ NIE odpuści sobie ekstraklasy. Wiedzą co jest ich największym atutem.

A po drugie oferta Polsatu jest beznadziejna jeżeli komuś zalezy na sporcie. Nie wmówisz mi, ze jest inaczej. NC+ sobie z tego zdaje sprawe dlatego daje takie ceny.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 03.04.2013, 14:16
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
A po drugie oferta Polsatu jest beznadziejna jeżeli komuś zalezy na sporcie. Nie wmówisz mi, ze jest inaczej. NC+ sobie z tego zdaje sprawe dlatego daje takie ceny.
Czy ja wiem? Mają sporo meczów ekstraklasowych (pięć lub sześć w tygodniu, nie bardzo pamiętam), siatkówkę, ręczną, trochę kosza, łącząc Polsaty z TVP Sport i Supertennis mam bardzo dużą ilość tenisa żeńskiego i męskiego (praktycznie wszystkie najważniejsze turnieje w sezonie), mecze eliminacyjne do MŚ oglądam sobie bez Szpakowskiego, są też oczywiście spotkania live innych reprezentacji. Jest też dobra oferta sportów zimowych, na Eurosporcie leci Bundesliga. Jakieś tam spotkania LM również mogę zobaczyć na publicznej, zresztą akurat LM można łatwo znaleźć w internecie w bardzo dobrej jakości w przypadku naprawdę jakiegoś wyjątkowego spotkania (polecam XBMC), którego nie transmituje TVP, albo oglądnąć przy piwku ze znajomymi.

Oczywiście oferta sportu NC+ musi być lepsza, ale nie widzę powodu dawać się dymać za NBA, czy też w celu oglądania LM z komentarzem Jagody czy Ryczela. Szkoda mi jedynie trochę ligi angielskiej, ale może to i dobrze, że jej nie mam, bo nie kusi mnie zawalanie sobie weekendu siedzeniem przed tv, Bundesliga wystarczy. Niemniej jednak stwierdzenie, że w Cyfrowym Polsacie jest beznadziejna oferta sportowa jest mocno przesadzone. Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez rw88 : 03.04.2013 o godz. 14:19.
Odpowiedz cytując
julo
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 01.04.2013, 10:10
Trudno, przeżuluje jakoś rok czasu. Zresztą ostatnio mam mało czasu żeby mecze oglądać. Ograniczam sie tylko do meczów Wisełki, i mogę zadowolić się skrótami pozostałych.
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 01.04.2013, 13:57
Niestety, ceny przegięte i to ostro. Byłem w punkcie, i najlepsze co dla mnie pan znalazł (patrzyłem mu przez ramię ) To 129 złotych na rok za wszystkie kanały ze sportem i hbo bez multiroomu. Jutro idęwysłać wypowiedzenie i jak zawsze będę czekał do ostatniego dnia. Trudno, najwyżej wezmęna rok Polsat. Na mecze i tak mam mało czasu, jak trzeba będzie, to obejrzę na necie. ale czuję że wymiękną. Naprawdę bardzo dużo ludzi wysyła wypowiedzenia. Sam namówiłem kolegę dentystę, który ma i N i C+. On sięnaprawdę nie przejmuje, czy ma płacić 99, 119 czy 199... ale wypowie. Ważne żebyśmy wwszystkich znajomyc namówili, niech ich zaleje fala wypowiedzeń.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 01.04.2013, 15:58
Widzieliscie ta reklame zapowiadajaca nc+ z Panami Tuzimkiem i Smokowskim? co mowia, ze maja najlepsze transmisje w swoich stacjach? Smokowski powinien Tuzimkowi na koncu dowalic, ze w Canal+ mają lepszych komentatorow
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 01.04.2013, 20:12
Tragiczna ta reklama. Inna sprawa, co się dziwić cenom jak trzeba utrzymać jakichś Tuzimków i Ryczelów. Poczekajcie jak za chwile usłyszycie Pana "eksperta" Terleckiego.

https://www.youtube.com/watch?v=Mp6rX0IkXFc
Odpowiedz cytując
misieq
Member

Od: 11.2002

Stary 02.04.2013, 09:54
Rozpiska gdzie i które ligi w jakim pakiecie:
http://img834.imageshack.us/img834/7786/rozpiskap.jpg
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 02.04.2013, 12:58
misieq napisał(a):Wyświetl post
Rozpiska gdzie i które ligi w jakim pakiecie:
wis.la/d36hf
Taka była odpowiedz redakcji Canal+ Sport na facebooku:

Tego rodzaju szkiców jest mnóstwo, ale ten akurat jest nieprecyzyjny. Bo gdzie choćby mecze ligi włoskiej, które będą w CANAL+. Także Liga Europejska... Najlepiej śledzić nasze ramówki.

PS: Założyciel Anty NC+ odpowiada prezesowi nc+
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 02.04.2013 o godz. 13:07.
Odpowiedz cytując
misieq
Member

Stary 02.04.2013, 13:44
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
(...) Najlepiej śledzić nasze ramówki. (...)
Wg ich ramówki (strona oficjalna i EPG) mecz Śląsk-Górnik ma być na nsport a to jest nieprawda bo sami poinformowali, że w tym sezonie nie będzie żadnych meczów Ekstraklasy na nsport.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 02.04.2013, 13:55
Wg ich ramówki (strona oficjalna i EPG) mecz Śląsk-Górnik ma być na nsport a to jest nieprawda bo sami poinformowali, że w tym sezonie nie będzie żadnych meczów Ekstraklasy na nsport.
Oficjalna ramowka 4-5 kwietnia
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 02.04.2013, 10:38
Ulotka potwierdza wszystkie przypuszczenia. Chcesz mieć gwarancję obejrzenia wszystkich meczów swojej drużyny (za wyjątkiem ostatnich dwóch kolejek) - musisz mieć C+ Platinum.

Jest tu też jedno kłamstwo: przecież Canal+ nie puszcza wszystkich meczów ligi angielskiej, hiszpańskiej, francuskiej (i Ligi Mistrzów pewnie też), a jedynie wybrane mecze. Niby wszyscy aktualni klienci to wiedzą, ale nowi mogą myśleć, że dzięki C+ obejrzy wszystkie mecze Premiership, ewentualnie każdy mecz "swojej" drużyny. A to nieprawda.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 02.04.2013, 10:47
Nie sądzę, żeby przy moim aktualnym abonamencie Canal+ Prestige HD za 149 zł (a w ramach migracji mam płacić 202 +20 za najem dekodera) dało się pozostać przy takiej samej kwocie, a nie można przy migracji ponoć obniżać pakietu.
Dlatego wyślę w kwietniu wypowiedzenie umowy ze względu na to, że nowa oferta mi nie odpowiada.
Albo zadzwonią, żeby mnie przekonać cenowo, albo potem zamówię NC+ jako nowy abonent wybierając sobie inny, niższy pakiet.

Ps.
Czy ktoś mi może powiedzieć z jakiego numeru dzwonią konsultanci z NC+ ?
Często nie odbieram połączeń z nieznanych numerów, więc nie chciałbym czegoś przegapić.
Ostatnio edytowane przez FraMat : 02.04.2013 o godz. 10:49.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 02.04.2013, 10:54
FraMat, pisałem już - 202 + 20 to nie oferta w ramach migracji.
Nie wysyłaj wypowiedzenia, bo w tej chwili nie masz ku temu podstaw. Będziesz je miał, gdy dostaniesz pismo z Cyfry z ofertą migracji. Prawdopodobnie w tym tygodniu.

Jeśli oferta nie będzie Ci odpowiadać, to wyślij wypowiedzenie i czekaj na telefon. Albo przejdź się do punktu Cyfry, może zbijesz ofertę o 10-20 zł.

Obecnie za 199 zł dostajesz niemal wszystko, w tym multiroom na 2 TV. Myślę, że zbijesz to do 179 zł.

Dzwonią przede wszystkim z numerów zastrzeżonych.

P.S. Teraz niby "nie można" na niższy, ale jak dostaną Twoje wypowiedzenie, to zgodzą się na wszystko. Aktualnie za 139 zł (a podobno i 129) jest do dostania pakiet Platinum (zatem cały sport) z HBO i multiroom na jeden telewizor.
Ostatnio edytowane przez rav : 02.04.2013 o godz. 11:02.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 02.04.2013, 11:31
rav napisał(a):Wyświetl post
FraMat, pisałem już - 202 + 20 to nie oferta w ramach migracji.
Nie wysyłaj wypowiedzenia, bo w tej chwili nie masz ku temu podstaw. Będziesz je miał, gdy dostaniesz pismo z Cyfry z ofertą migracji. Prawdopodobnie w tym tygodniu.

Jeśli oferta nie będzie Ci odpowiadać, to wyślij wypowiedzenie i czekaj na telefon. Albo przejdź się do punktu Cyfry, może zbijesz ofertę o 10-20 zł.

Obecnie za 199 zł dostajesz niemal wszystko, w tym multiroom na 2 TV. Myślę, że zbijesz to do 179 zł.

Dzwonią przede wszystkim z numerów zastrzeżonych.

P.S. Teraz niby "nie można" na niższy, ale jak dostaną Twoje wypowiedzenie, to zgodzą się na wszystko. Aktualnie za 139 zł (a podobno i 129) jest do dostania pakiet Platinum (zatem cały sport) z HBO i multiroom na jeden telewizor.
Ma podstawy do wyslania wypowiedzenia.
Z dniem 1 kwietnia została zmieniona oferta programowa...
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 02.04.2013, 11:41
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Do chwili otrzymania nowych warunków listem nic nie robię. Później się zastanowię. List zwykły mogą sobie w sądzie do dupy wsadzić.

Informacja o zmianie oferty programowej wysłana mailem czy opublikowana na stronie jest nic nie warta jako dowód sądowy.

Ja jestem cierpliwy. Po otrzymaniu tego nieszczęsnego listu zastanowię się czy już pisać wypowiedzenie czy czekać i płacić przelewem tyle ile mam wpisane na podpisanej umowie. Wystarczy być cierpliwym i zdeterminowanym. Ja sobie wyobrażam życie bez C+. Idzie lato będą sensowniejsze zajęcia niż oglądanie TV. Wisłę na wyjazdach mogę oglądać w pubie.
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 02.04.2013, 12:44
Prawda, od wczoraj masz takie prawo.

Ale przecież nie chodzi o to, żeby wysyłać wypowiedzenie dla samego wysyłania. Z faktu wyłączenia czterech kanałów (13th Street Universal, Zone Romantica, ESPN Classic i Religia.tv) nie wynika zmiana cen. Jeśli więc ktoś nie ogląda tych kanałów to z powodu ich wyłączenia nie ma sensu wysyłać wypowiedzeń.

Gdy otrzymacie list dotyczący migracji (z nową wyższą ceną) - wiecie co trzeba robić...
Odpowiedz cytując
Natkan
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 02.04.2013, 16:47
wis.la/ottvg

Czy to wystarczy? Wpisać na dzień np 2 kwietnia? Listem poleconym? Czy muszę oddawać dekoder? Proszę o odpowiedź tu albo priv będących w temacie
Powód: Przypomniało mi się coś
Ostatnio edytowane przez Natkan : 02.04.2013 o godz. 17:13.
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda
Odpowiedz cytując
focusik09
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 02.04.2013, 16:49
Szybkie pytanie.
W odpowiedzi na wypowiedzenie proponują GOLDA z całą paczką CANAL+ z MR o zł za 99 zł na 12 m-cy.
Warto ?

P.S.

ok już wiem, poczytałem trochę i nie warto .
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez focusik09 : 02.04.2013 o godz. 17:07.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 02.04.2013, 18:05
focusik09 napisał(a):Wyświetl post
Szybkie pytanie.
W odpowiedzi na wypowiedzenie proponują GOLDA z całą paczką CANAL+ z MR o zł za 99 zł na 12 m-cy.
Warto ?

P.S.

ok już wiem, poczytałem trochę i nie warto .
Gold za 79 z całym C+ i nic mniej...walka,walka, walka
Odpowiedz cytując
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 02.04.2013, 17:01
Jeżeli chcesz oglądać Piasta Gliwice to warto, jeżeli chcesz oglądać Wisłę Kraków to się z nią pożegnaj w tv, bo tam jej nie będziesz miał :]
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
-
1906 poparcia ikon Wisły Kraków
S.A.
Arek Głowacki
za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy
Tomasz Frankowski
za 253 występy / 156 bramek
Paweł Brożek za 246/ 110 bramek
Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy
Odpowiedz cytując
SV_
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 02.04.2013, 17:16
Mam umowę z Cyfra+ od sierpnia na 12 miesięcy czyli do sierpnia 2013.
Mam Canal+ Optimum(53zł za 10 miechów i 2 miechy za 107) z multiroomem(0 zł).

Może mi ktoś tak na szybko powiedzieć co mam teraz zrobić z nimi?
Póki co sie nie odezwali do mnie o połączaniu w nc+.
Moge im z marszu wypowiedzieć umowę teraz? Na jakiej podstawie?
Czy muszę podpisywać z nimi teraz jakiś aneks, czy jeśli się nie odezwę to oni sami mi z marszu przeniosą do nc+ i podniosą abonament?
O co chodzi z tymi migracjami? Ja mam migrować z c+ do nc+ czy że jak to jest? Samo to migruje? Oni za moją zgodą migrują mój abo, czy że jak?

Dzięki za wszelkie rady, od 25min czekam na połączenie z centrum abonenta.
Ostatnio edytowane przez SV_ : 02.04.2013 o godz. 17:24.
Odpowiedz cytując
misieq
Member

Stary 03.04.2013, 12:55
Plan transmisji 21 kolejki T-Mobile Ekstraklasy na antenach Canal+:
Piątek (5 kwietnia):
- godz. 17.40: Ruch Chorzów - Podbeskidzie Bielsko-Biała (Canal+ Sport HD)
- godz. 20.10: Lech Poznań - Lechia Gdańsk (Canal+ Family HD)
Sobota (6 kwietnia):
- godz. 13.30: Jagiellonia Białystok - Pogoń Szczecin (Canal+ Family HD)
- godz. 15.30 Śląsk Wrocław - Górnik Zabrze (Canal+ Family HD)
- godz. 17.40: Legia Warszawa - KGHM Zagłębie (Canal+ Family HD)
Niedziela (7 kwietnia)
- godz. 14.10: Korona Kielce - PGE GKS Bełchatów (Canal+ Family HD)
- godz. 17.05: Wisła Kraków - Piast Gliwice (Canal+ Family HD)
Poniedziałek (8 kwietnia):
- godz. godz. 18.00: T-Mobile Ekstraklasa: Widzew Łódź - Polonia (Canal+ Family HD)

Prawie wszystkie mecze na C+family. Ciekawe czy to jednorazowo czy na stałe tak będzie. Wtedy dla fanów Ekstraklasy wystarczy pakiet Silver.

Źródło: http://media2.pl/media/101645-Nowy-p...us-Family.html
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 03.04.2013, 13:06
Plan transmisji 21 kolejki T-Mobile Ekstraklasy na antenach Canal+:
Piątek (5 kwietnia):
- godz. 17.40: Ruch Chorzów - Podbeskidzie Bielsko-Biała (Canal+ Sport HD)
- godz. 20.10: Lech Poznań - Lechia Gdańsk (Canal+ Family HD)
Sobota (6 kwietnia):
- godz. 13.30: Jagiellonia Białystok - Pogoń Szczecin (Canal+ Family HD)
- godz. 15.30 Śląsk Wrocław - Górnik Zabrze (Canal+ Family HD)
- godz. 17.40: Legia Warszawa - KGHM Zagłębie (Canal+ Family HD)
Niedziela (7 kwietnia)
- godz. 14.10: Korona Kielce - PGE GKS Bełchatów (Canal+ Family HD)
- godz. 17.05: Wisła Kraków - Piast Gliwice (Canal+ Family HD)
Poniedziałek (8 kwietnia):
- godz. godz. 18.00: T-Mobile Ekstraklasa: Widzew Łódź - Polonia (Canal+ Family HD)

Prawie wszystkie mecze na C+family. Ciekawe czy to jednorazowo czy na stałe tak będzie. Wtedy dla fanów Ekstraklasy wystarczy pakiet Silver.

Źródło: wis.la/skt93
Nie wprowadzaj w błąd. Mecz Ruch - Podbeskidzie w Canal+ Sport (a dziwne, że przed chwilą w C+ Sport był podany także Legia - Zagłębie). Więc nie Silver a Platinum.
Odpowiedz cytując
misieq
Member

Stary 03.04.2013, 13:17
rav napisał(a):Wyświetl post
Nie wprowadzaj w błąd. Mecz Ruch - Podbeskidzie w Canal+ Sport (a dziwne, że przed chwilą w C+ Sport był podany także Legia - Zagłębie). Więc nie Silver a Platinum.
To czy wprowadzam w błąd (albo raczej media2) to wyjasni się pewnie dopiero w weekend. Wg media2 na C+sport w piątek o godz. 20.25: Olympique Marsylia - Bordeaux. Ale nie zdziwie się jak jutro będzie nowa rozpiska.
Ostatnio edytowane przez misieq : 03.04.2013 o godz. 13:20.
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 03.04.2013, 13:25
To czy wprowadzam w błąd (albo raczej media2) to wyjasni się pewnie dopiero w weekend. Wg media2 na C+sport w piątek o godz. 20.25: Olympique Marsylia - Bordeaux. Ale nie zdziwie się jak jutro będzie nowa rozpiska.
Wprowadzasz, bo piszesz że wszystkie mecze kolejki w C+ Family, a w liście, którą wklejasz jest jeden mecz w C+ Sport. W piątek po 17, a więc nie nakłada się na OM-Bordeeaux
Odpowiedz cytując
SV_
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 02.04.2013, 17:33
38minut czekania.
Ogólnie NIC nie widzą, dla abonentów cyfry+ NIC się nei zmienia PÓKI co.
Listy dopiero będą wysylać.
JAK to będzie wyglądać NIE WIEDZĄ.
Jakie kanały będą - NIE WIEDZĄ.
Jakie ceny będą - NIE WIEDZĄ.

Wszystkim tak mówią, czy tylko ja trafiłem na jakiegoś orła w ich callcenter?
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 02.04.2013, 18:07
Gold za 79 z całym C+ i nic mniej...walka,walka, walka
Tylko nalezy dodac, ze z całym Canal+ ale do konca kwietnia a nie przez 12 miesiecy.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 02.04.2013 o godz. 18:09.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 02.04.2013, 18:14
SV_ napisał(a):Wyświetl post
38minut czekania.
Ogólnie NIC nie widzą, dla abonentów cyfry+ NIC się nei zmienia PÓKI co.
Listy dopiero będą wysylać.
JAK to będzie wyglądać NIE WIEDZĄ.
Jakie kanały będą - NIE WIEDZĄ.
Jakie ceny będą - NIE WIEDZĄ.

Wszystkim tak mówią, czy tylko ja trafiłem na jakiegoś orła w ich callcenter?
4 kwietnia wysyłają listy. Jak nie wypowiesz zmigruja cię z automatu na gorszych warunkach.

mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Tylko nalezy dodac, ze z całym Canal+ ale do konca kwietnia a nie przez 12 miesiecy.
On pisał o tym co przyjąć.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 02.04.2013, 20:01
MatMario napisał(a):Wyświetl post
4 kwietnia wysyłają listy. Jak nie wypowiesz zmigruja cię z automatu na gorszych warunkach.

On pisał o tym co przyjąć.
Dokladnie pisałem o tym co może już być opłacalne...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów