The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Szarny
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.10.2011, 15:43
Grantar napisał(a):Wyświetl post
Kirm - 6 - najlepszy jego mecz od wielu tygodni - nie znaczy że bardzo dobry
Pewnie mam coś z oczami, albo z telewizorem, ale ten meczu utwierdził mnie w przekonaniu, że Kirm jest parodią skrzydłowego w niemniejszym stopniu jak Jaliens jest parodią obrońcy. Ktoś tu pisał wcześniej "wreszcie udane dryblingi Andraża" . Skakanie nad piłką w miejscu czym nie zdobywa się terenu, nie ucieka od obrońców to nie jest drybling. Kirm nie ma pojęcia jak się zabrać za minięcie rywala tak samo jak Jaliens nie wie co robić z przelatującą obok niego piłką. Gdyby chłopak przynajmniej miał szybkość jak Jasiek Paulista albo potrafił walczyć z obrońcami jak Kuba Błaszczykowski... On nie daje drużynie zupełnie nic i wiecznie ją osłabia swoimi dziecinnymi stratami, tylko że błędy Jaliensa z racji jego funkcji na boisku są bardziej widoczne.

W kolejnym meczu na skrzydle musi zagrać ktokolwiek inny, a zimą jego menago niech wysyła sygnał do Turcji, że Mistrz Polski sprzedaje wielokrotnego reprezentanta Słowenii, uczestnika Mistrzostw Świata w promocyjnej cenie 1 mln euro. Może wytargujemy więcej. Na pewno frajera znajdziemy i niech ktoś inny później się męczy z tym pseudo-skrzydłowym.

Osobiście, patrzenie na to co Kirm odstawia na boisku w....ia mnie bardziej niż widok kaleczącego się Jaliensa. To nie jest zawodnik do prawdziwej piłki. Pewnie świetnie spisuje się na treningach, kiedy koledzy odstawiają nogę, kiedy ma więcej miejsca, ale w meczu o punkty nikt z takim powolnym szczypiorem nie będzie się cackał. Gość potrafi zrobić coś z piłką tylko kiedy w promieniu 10 metrów nie ma rywala albo kiedy cały ciężar gry spoczywa na Małeckim, Meliksonie i Ilievie, a Andraż zamyka tylko akcje (od początku sezonu nieskutecznie w porównaniu z tym co prezentował wcześniej). Sam z siebie nic tej drużynie nie da, a gra na pozycji, gdzie jest to jego zasrany obowiązek.

Nigdy nie widziałem, żeby Kirm z KIMKOLWIEK wygrał pojedynek 1 na 1. Żeby puścił sobie piłke, wziął obrońce na szybkość i zakończył to strzałem albo dośrodkowaniem. Skrzydłowy.
Ostatnio edytowane przez Szarny : 03.10.2011 o godz. 15:45.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów