|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Ciężkie czasy dla nas kibiców Wisły
Co naszych asiorów w Warszawie oceniam ich tak (0-10): Pareiko – 6 - nie zawalił 1 bramki a jedynie nie błysną geniuszem .... nie przestał umieć bronić to coś się mu w głowie popsowalo ... Jovanović - 6 - wg mnie zagapił się przy 1 bramce - uważam jednak że to jedyny z aktualnych obrońców który powinien grać w Wiśle za parę lat Jaliens - 4 - nie tak kiepsko jak w czwartek ale najsłabszy w obronie (dlaczego nie grał Bunoza ?) Chavez - 6 - jego najsłabszą cechą jest gra przy stałych fragmentach gry Paljić - 6 - chyba najszybszy zawodnik obok Jovanovica w Wiśłe Sobolewski - 5 - jak zwykle dobrze w odbiorze nijako w ofensywie Jirsak - 4 - kilka jego podań było za słabych lub niedokładnych i to w sytuacjach obiecujących Nunez- 5 - niestety potwierdza ze szybkością u niego kiepsko .... Diaz - za mało grał ale w tych 10 minutach nie był wspomożeniem Wilk - 5 - pracuje dużo, obniżyłem mu ocenę za strzały z dystansu Kirm - 6 - najlepszy jego mecz od wielu tygodni - nie znaczy że bardzo dobry Iliev - 5 - czasem kombinuje niepotrzebnie o jeden zwód za daleko - jego dobra technika nie przekłada sie na skuteczność akcji Biton - 7 - znów za mało urwań ... on się raczej ustawia w polu karnym niż ucieka obrońcom Generalna uwaga: zwłaszcza do naszych środkowych pomocników i obrońców: Podawania piłki nie polega na dokładnym podaniu w miejsce gdzie stoi partner lecz w miejsce gdzie partner może się znaleźć ... zakładając grę do przodu .... Mistrzem wczoraj w takich podaniach zwalniających szybką (potencjalnie) akcje był Jirsak ale niewiele odstają tu Ninez, Wilk i Sobol. Co do Maskanta: Nie wiem dlaczego nie zagrał Bunoza (być może jego kostka nie jest jeszcze całkiem wyleczona). Co do Meczu z Legią nie miał chyba wielkiego pola manewru, więc reszta składu OK. Taktyka też .... Natomiast polityka kupowania gotowych do gry średniaków po 30-stce powoli bankrutuje. Trzeba się rozejrzeć za młodymi.
Ostatnio edytowane przez Grantar : 03.10.2011 o godz. 11:57.
![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|