|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Panowie - pierwszo-ligowca Twente pojechalo 8-1 a Wisla wygrala po mekach 4-2 a to tylko pokazuje klase krajową. Ale to nie jest najwazniejsze - najwazniejsze, ze nie było kompromitacji. Wiem jedno - Gargułe sprzedac bo Melikson musi miec lepszego zmiennika
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Kłamstwo, Twente grało w środę z przedstawicielem V ligi. Może się zatem zreflektujesz, bo jak na razie wyszedłeś na płaczka i do tego nie mającego pojęcia o tym co jest grane.
Ostatnio edytowane przez upr : 22.09.2011 o godz. 17:05.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ja pacze? Przeciez wygralismy wiec nie mam powodu zreszta kazdy moze sie pomylic - rzeczywiscie nie jest to druzyna z Erste Divisie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
"Odense Boldklub, rywal krakowskiej Wisły w Lidze Europy, przegrał 0-1 (0-1) z drugoligowym FC Fredericia w wyjazdowym meczu III rundy DBU Pokalen (Puchar Danii)." A jak tu jest różnica klas krajowych! Szkoda, że na boisku ta różnica do dupy była... |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|