The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.09.2011, 12:51
martin_6 napisał(a):Wyświetl post
Marszałek - ale pytanie zasadnicze jest takie, czy przejęcie Presspubliki przez Hajdarowicza to tylko projekt biznesowy. Mam nadzieję że tak i profil Rzepy i URz zostanie bez zmian. Zmiana tegoż to byłby dla URz koniec.
No to teraz nie ma znaczenia,bo będzie "Wprost Przeciwnie". O ile będzie takie jak zapowiadają, ale patrząc po pismakach niezłej próby,to raczej lipy nie będzie i pewna linia zostanie zachowana. A jeśli przejęcie Presspubliki to nie tylko projekt biznesowy,to teraz ciężej będzie to ukryć. Wszak jest konkurencja i w wypadku zmiany profilu "Uważam Rze", ona zapełni tą lukę i pokaże że jest to luka dochodowa. Czyli gdyby przejęcie Presspubliki nie było celem biznesowym,szybko zostałoby to zweryfikowane i pokazane i do końca niezrozumiałe. Z drugiej strony nie chce mi się wierzyć,że nie wiedzieli,że podobny tygodnik powstaje.
martin_6 napisał(a):Wyświetl post
Dla Rzepy niekoniecznie, bo ta ma wyrobioną reputację i wiele osób sięga po nią nie tylko z powodów profilu politycznego, ale choćby z przyzwyczajenia czy informacji biznesowych.
Tak patrze na Rzepę i zadaje sobie pytanie, co ona ma takiego czego nie mogę znaleźć w necie? Bo chyba nie mówimy o danych z dnia poprzedniego, których tam pełno?Mają Parkiet,tam są ciekawe wywiady,analizy bardzo dobre, i pełno danych z dnia poprzedniego. Jak dla mnie Presspublika powiela to samo. Parkiet powinien wejść w Rzepę,czy odwrotnie i wtedy by to miało sens. Teraz to trochę tu,trochę tam. Specjlanie zafascynowany Rzepą nie jestem,chociaż format gazety mi odpowiada. Widać,że się czyta
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.09.2011, 13:08
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Tak patrze na Rzepę i zadaje sobie pytanie, co ona ma takiego czego nie mogę znaleźć w necie?
Dość dobre merytorycznie żółte strony. Chociażby to. Owszem, to wszystko można znaleźć gdzieś w sieci ale tutaj też decyduje siła przyzwyczajenia.

EDIT: a tymczasem ponoć jakieś "problemy" z kolportażem "Wprost Przeciwnie"...
Ostatnio edytowane przez sandomingo : 15.09.2011 o godz. 08:52.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów