The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.09.2011, 22:01
Mecz wygrany w bardzo ładnym stylu - mam nadzieje, że przynajmniej na jakiś czas skończy się nagonka na Maaskanta.
Podobała mi się ofensywna piłka, którą grała dzisiaj Wisła - mecz spokojnie mogliśmy wygrać różnicą 3 bramek - ogólnie pewnie moi przedmówcy zwrócili na to uwagę - najlepsze spotkania rozgrywamy, kiedy Małeckiego nie ma na boisku - tak było w dzisiejszym meczu i tak samo było w meczu z Bełchatowem, w rundzie wiosennej. Nie wiem jak wy, ale ja zdecydowanie bardziej wolę oglądać w pierwszym składzie Andraża Kirma, który wie czym jest gra zespołowa, nie mam siły oglądać już Patryka i jego holowania piłki i machania rączkami nawet jeśli to on popełni indywidualny błąd. Kolejny aspekt, w którym Andraż przerasta Małego moim zdaniem jest to, że Słoweniec gra dużo bardziej ambitnie, natomiast tak samo jak w przypadku Sławka Peszki przydałby mu się solidny trening strzelecki - Andraż musi popracować jeszcze po treningu nad wykańczaniem akcji, kolejny mecz, w którym dochodzi do bardzo dobrych sytuacji i ma problemy z skutecznym ich wykończeniem.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów