|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Nie udało się zarobić na LM, to trzeba się choć troszeczkę odkuć na kibicach.
![]()
TRÓJKOLOROWE BRONOWICE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
To jest jakaś paranoja !!! Przed meczem z Apoelem na tym forum huczało od lamentowania i płaczu jacy to w kolejkach po bilety stoją kosmici i przypadkowe osoby , że niby po co oni do nas,na jeden mecz ,na LM...?
A teraz kolejek na Odense brak a na forum płacz... gdzie oni są ? gdzie oni są? Będzie 7 tysięcy łeeeeeee....... W końcu są "cacy" czy "be" ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Powiedzmy sobie szczerze u nas 15tysiecy na sredniakach ligowych to juz wyczyn. przy dobrej grze mozna liczyc na 18-20 tysiecy. Na wiecej watpie moze w ligowych hitach dociagniemy do 25 ale na komplet nie liczmy tak wyglada sytuacja obecnie a jeszcze marketingowo ciagle ja "poprawiamy". Wg mnie Odense realnie wspomniane 15 tysiecy. Wiecej watpie, inna sprawa ze spora czesc moich znajomych wybiera sie po bilet tak jak ja czyli w przyszlym tygodniu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
a ja powiem tak jeżeli mi się uda uzbierać kasę to pójdę jeżeli nie to pozostaje mi ekstraklasa na którą mam karnet dziękuje dobranoc
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Kiedy są to są be a kiedy ich nie ma to są cacy
![]() Wisła na dziś ma widownie na 10-15 tyś - reszta przyjdzie tylko wtedy jak będziemy dobrze grać i na wybrane mecze. Gdzie taka żelazna publika jest jeszcze mniejsza - w Hucie ciężko było o komplety mimo iż stadion kameralny. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Podsumuję to tak. Jeśli ktoś nie ma kasy i liczy się z każdą złotówką to woli kupić karnet na ligę a mecze w pucharach zobaczyć w TV. I taka grupa osób jest dość spora.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Tym bardziej że na lidze może być dużo ciekawiej, zwłaszcza kibicowsko bo np. Ruch zamówił na mecz z nami 1500 biletów więc na trybunach będzie ciekawie.
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Po pierwsze ceny, których nikt nie odczuwał bo była przerwa. Po drugie -.... ceny bo dokładając bilety z europejskich pucharów oraz dla części wyjazdy wychodzą kosmiczne sumy ( a przeciez już szykują się następne wydatki - Londyn, Holandia, Dania). Za dużo osób chyba uwierzyło w Zieloną Wyspę polityków i jak to jest wspaniale. Pisałem kiedyś, że ceny biletów juz wkrótce przetrzebią trybuny to wielu podnieconych frekwencją z Litexu i Apoelu wyciagało odwrotne wnioski.
Po trzecie syndrom porażki z Apoelem. Kolejny raz nie udało się wejść do LM. Obecną grę w LE wielu ludzi traktuje jako coś gorszego. Tak jak i wielu powyżej znam starych wyjazdowców, którzy wiążą koniec z końcem mając rodziny i dzieci i przy obecnych cenach i "dobrobycie" mogą sobie pozwolić wyjatkowo na 1-2 meczów w sezonie. Po czwarte słaba obecnie gra naszych kopaczy. Mało komu się chce wydawać kasę i oglądać grę wszerz boiska. Sytuacja wróci do normy po odreagowaniu nieudanego podejścia do LM, gdy liga na dobre sie rozkręci a Wisła bedzie grała przynajmniej nie gorzej niż na wiosnę tego roku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Zdawałem sobie sprawe że z frekwencją na meczu z Odense bedzie słabo ale nie myslałem że aż tak słabo. Dzisiaj byłem po bilet i zastałem 3 czynne kasy i przede mną 3(!) osoby kupujące
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Właśnie tego się obawiałem, po bdb frekwencji na Skonto, Litexie i Apoelu..Że klub poleci po bandzie z cenami na LE..Aż strach pomyslec co w tej sytuacji byłoby na Lidze Mistrzów..
Ciekaw jestem czy wyciągną wnioski przy następnym meczu z Fulham, czy wraz ze wzrostem atrakcyjności rywala, jeszcze podwyższą cenę.. Jak widać po frekwencji na Lidze, ceny biletów także na ekstraklasę, dalej są ciut za wysokie..Na żydach capi padliną,a ludzi nie tak dużo mniej niż u nas, bo bilety prawie za darmo.. PS.Na Fulham- Twente bilety za bramkę 10 funtów, na prostą 15 funtów, czyli taniej niż u nas dla karnetowiczów, na mecz z mniej atrakcyjnym Odense..
Ostatnio edytowane przez Belzebub : 08.09.2011 o godz. 18:25.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
A wiecie jak co mecz na 33 tys stadionie będzie wyglądało 12 tys ludzi? Jeszcze rozjebanych po wszystkich sektorach? Ceny muszą (!) iść w dół. Gdybyśmy mieli stadion na 15 tysi to wtedy ch*j, ceny by nie obniżyli bo i tak co mecz byłby komplet, ale z takimi cenami, grą itd zapełnimy max 1/2 33 tysięcznika.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Podejrzewam, że ceny nie spadną. Klub zaczyna "wychowywać" kibiców po swojemu. ![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Mieszkamy w Polsce .
Zarabiamy 2 tys. zl a bilet kosztuje 50 zl czyli 2,5% W Niemczech zarabiaja 2 tys euro a zabilet placa 5 euro czyli 0,25 % Moze glupie porownanie ale prawdziwe... |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() A mozna dodac, że w Niemczech 2 tys Euro to jedna z nizszych płac, tam sie zarabia duzo wiecej ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
na Odense: C * 45 zł /36 zł E11-12, E15-16, E21-22, E25-26: 68 zł/ 52 zł Po pierwsze wcale nie taniej, po drugie dla Fulhamu, ktore gra derby co miesiac ( ), mecz z malo znana holenderska druzyna, do tego w czwartek, raczej nie jest meczem atrakcyjnym... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
a tak na marginesie wiadomo w jakiej liczbie przyjadą duńczycy?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak to jest, że w takim Poznaniu przed meczem z Salzburgiem, czyli średniakiem europejskim zabijali się o bilety i było ich ponad 40 tys a u nas na drużynę o podobnej klasie zainteresowanie jest kilkukrotnie mniejsze...
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Bo każdy już widział mecze z Realem, Barceloną czy MU
Mamy najbardziej wysmakowanych kibiców w kraju My się byle czym nie zadawamy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ironia ironią, ale prawda jest taka, że przez ostatnie 13 lat niektórym się pojebało w głowie i efekty są teraz widoczne.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Byli chwaleni tez przez media więc przyjście było trendy. A my?W mediach po nas jadą od rewanżu, nasi kibice też uważają drużynę za nieudaczników, do tego porażka z Lechią + gwizdanie i 'afera' z Małym. Sam udział w LE jest uznawany za porażkę więc szału nima i ja osobiście się temu nie dziwię. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Tak na marginesie czy wiadomo ile juz poszło biletów na mecz LE że tak sie wszyscy reklamują i biadolą
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Tylko efektowna i piękna gra dla oka oraz bezapelacyjne zwycięstwo w dzisiejszym meczu mogą przyciągnąć ludzi do Strefy Kibica.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Bilety drogie w stosunku do płac z każdej strony. Jak ponad najniżśzą zarabiający Anglik zarabia ok.1300 funtów miesięcznie na rękę to 10 funtów raz w tygodniu da za bilet. A jak u nas liczona z kosmosu średnia miesięczna GUS to 2500 na rękę, a bilet 45 PLN Zdecydowanie relacje ceny do zarobków sa zaburzone. Nie mówiac o cenie do jakości widowiska! Ja do dzisaj nie mogę wyjśc z podziwu jak za mecz Roma-Lazio zapłaciłem 20 euro i faceci grali jak z kosmosu... ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Przestancie te gadki urzadzac - 10-15 tys tylu mamy zdeterminowanych kibicow. Reszta idzie na mecz jesli spelnione sa jakies warunki, ktore dla nich sa wqzniejsze niz Wisła. Nie przyjmuje do wiadomosci, ze kogos nie stac na wiekszosc meczy przy R22. Ok nie stac go na Odense to rozumiem, ze przyjdzie na belchatow (tylko ilu bedzie takich ludzi 1-2 tys?). Poza tym juz nie liczcie tak, ze wyjazdy sa drogie bo na wyjazdy to jezdzi maly ulamek bywalcow z R22. Zapewne przez Ryge (950 osob), Łowecz (230 osob ) i Nikozje (215 osob), doliczmy jeszcze Polonie W (400 osob) nie przewinelo sie wiecej jak 1 800 osob bo przeciez czescosob zliczyla po wiecej niz jednym wyjezdzie. A wiec czym jest ta liczba 1 800 osob, ktora sie "wykrawila" finansowo w porownaniu do powiedzmy 30 tys osob, ktore sie przewinelo przez R22 w tym roku? To maly ułamek, nawet jak tych 1 800 nie stac n mecz przy R22 bo wydali kase na wyjazdy to ich liczba powinna na frekwencje wplynac nieznacznie. Zamiast 23 tys na meczu powinno byc 21 tys osob...
W tym czasie przy r22 rozegralismy 5 meczow, 2 ligowe i 3 w LM. policzmy ze wydatek na kazdy to 100 zł daje to 500 zł. 500 zł na 2 miesiace czyli jest to koszt powiedzmy normalnego "hobby" typu palenie, na ktore wydaje sie podobne pieniadze. Chyba kazdy zauwazy, ze po prostu Ci kibice co przychodzili tlumnie na mecze w Lm to nie sa kibice Wisly. Ludzie obudzcie sie, to byli sympatycy Wisly i tacy kibice bym to nazwal pierwszego stopnia. Jak jest alarm 1 stopnia typu feta, topowe mecze to Ci kibice 1 stopnia sie uaktywniaja i wtedy o Wisle pamieta kazdy. i ja nie mam zalu do takich osob, to swiadczy tylko o nich. ja sie ciesze, ze moje sumienie jest czyste. na koniec chialbym dodac zeby mniej narzekac i sie zajmowac sympatykami Wisly a skupic sie na budowaniu czegos, czegos co juz mamy, czyli na szlifowaniu tych 10-15 tys osob. Zrobic cos zebysmy poczuli sie jak grupa bo narazie to tylko robimy jakies sztuczne podzialy. Dochodzi nawet do tego, ze dla osoby z C osoby z E to pikniki i cioty bo przeciez niewyobrazalne jest chodzic na mecze przez iles lat i nie dopingowac. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Patrząc przez pryzmat ostatnich 4 sezonów, to Lech rozegrał ponad dwukrotnie więcej meczów w pucharach od nas, więc średnio to do mnie przemawia.
Po za tym, jeśli interesowałeś się Wisłą z przed ery Cupiała, to przypomnij sobie ile u nas się czekało na grę w pucharach. Zanim coś napiszesz lepiej pomyśl dwa razy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Zobaczymy jak bedzie w tym tyg. Ja mysle ze duzo ludzi czeka na ostatnia chwile skoro wiedza ze i tak nie bedzie problemu z kupieniem biletu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
pękiecie balonika pt "LM" + mega słaba gra w ostatnich dwóch meczach + wypowiedź Małego + drogie bilety. Te wszystkie czynniki złożyły się na tak małe zainteresowanie meczem. Jedynie wybitne spotkanie dziś może dać nam więcej niż 12 tys w czwartek.
Co nie zmiana faktu, że w mniejszych ilościach na młynie bawimy się lepiej, więc czekam z niecierpliwością ![]() ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|