The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2011, 22:23
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Marszałek - ale Rapid grał troche jak Wy w Sosnowcu, w Timisoarze. Albo jeszcze gorzej, jakbyście Wy grali 400 km od Krakowa.
Rapid co miał zagrać to zagrał we Wrocławiu.Dziś odbębnił swoje, nie był ani przez sekundę zagrożony i tyle.
A co do Legii
Pamiętasz pewnie moje wahania co do tego co Spartak prezentuje.Po tym co dziś zobaczyłem to już nie mam żadnych obiekcji.Nie spodoba Ci się to ale z mojej strony zero jakiejś zawiści czy próby zdyskredytowania niewątpliwego wielkiego sukcesu Legii.

Taki Spartak to by dostał na Cyprze dokładnie taki sam oklep jak i my.Jestem o tym przekonany dziś.Dziś ze Spartaka została tylko nazwa, już pomijam że Ci co dziś grali to w większości dokładnie takie same nonejmy dla nie śledzącego 24h piłki, jak kolesie z Apoelu ale sama gra...z czym do ludzi.Zero pressingu - Legia spokojnie mogła sobie rozrgywać do połowy, gra na jedno , dwa podania, co u Apoelu wyglądało wyśmienicie - u Spartaka totalna padaka, obrona sito, atak kiepski.
Oczywiście jak na taką firmę jak Spartak - nie dziwne że tam już na tą drużynę była od dawna nagonka bo oni też tak w lidze grają
Oczywiście u nas w lidze to oni by grali pewnie pierwsze skrzypce ale na dziś to oni do takiego Apoelu startu nie mają i myślę że do Rapidu też

Żeby nie było że ograliście jakiś leszczy barowych - Ograliście dużą firmę w wielkim kryzysie i to na prawdę jest duże osiągnięcie.
Porównując nasze i Wasze występy to tu nie ma 2 zdań - Legia ugrała wynik zdecydowanie ponad oczekiwania, Wisła zgodnie z realiami.Legia ograła rywali lepszych niż my
Dziś jak dla mnie Legia gra lepszą piłkę niż my - tak ogólnie rzecz biorąc ale za chuja się nie zgodzę że nas zmiażdżyły pastuchy a Legia ograła wielki zespół i to nie dlatego że 'bronie swojego' , wręcz przeciwnie - jestem zawsze bardziej krytyczny co do swoich

I tak na koniec - przyznam się że cieszę się z tego awansu Legii - nie że punkty, nie że to ruskie - staram się sportu, jak i np muzyki do polityki nie mieszać - ale dlatego że
raz - odciąży nas to w tym medialnym gównie pt polski zespół w pucharach
dwa - jesteście rywalem i dodatkowe 6 meczów na pewno Wam nie pomoże
trzy - będzie fajny korespondencyjny pojedynek którego nasz kraj jeszcze nie zaznał

Ogólnie na prawdę szczere gratulacje - być lepszym(i to lepszym z gry) od dobrej firmy, nawet w dużym kryzysie - to powód do dumy.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów