The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
węgorz2
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.08.2011, 20:38
krsk napisał(a):Wyświetl post
No patrz. A ja mam Lagunę I ph2 w dieslu, jeżdżę nią 6 rok (a kupiłem używaną) i dziwnym trafem ani turbina nie padła, ani wtryski. Ba, nic nie padło. Teraz po 6 latach dopiero coś przy zawieszeniu robiłem. Śmieszą mnie te opinie o dieslach. Wyszła swego czasu (2001 rok) felerna seria 1.9dci gdzie faktycznie turbiny i wtryski były wadliwe oraz 1.5dci z przesilonym turbo. W 2003 już nie było żadnych problemów z dieslami Renault, ale ktoś coś od kogoś usłyszał i jest opinia, że wszystkie diesle od Renault od zawsze i na zawsze są złe, psują się itp. W sumie dla mnie spoko, bo dzięki temu można kupić mega wygodne, świetnie wyposażone i bezawaryjne auto za dobrą cenę.
jednak cos jest na temacie bo RENAULT rok temu zmienil producenta wtryskow i turbin ,np; od roku RENAULT MEGANE na nowym osprzecie jest praktycznie bezawaryjny cos ich posunelo do tego kroku.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów