|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
mam nadzieje że to ściema z Maorem i taktyka pod publiczkę, bo jest to napisane 3 po 3, w zasadzie brak podania przyczyny, tylko po prostu "Maor nie może zagrać", nie może bo? w meczu z Koroną nie grał, nigdy nie złapał poważniejszej kontuzji i teraz miałoby być inaczej? kontuzji na siłowni, podczas jazdy rowerem, podczas wizytowania miasta? kucharz zawinił, kelner? sztab medyczny? mi się to kupy nie trzyma. to najważniejszy piłkarz a oni to piszą jakby chodziło o jakiegoś młodzika z Młodej ekstraklasy który nie wystąpi w sparingu z Otwockiem, beż żadnych uczuć..jakby nic się nie stało.
Cytat:
Jeśli brak Maora okaze się prawda to ktoś powinien dostać mocno po dupsku. Najwazniejszy piłkarz i ktoś nie go nie przypilnował.. w dużej mierze w przypadku braku awansu to winowajcami będą właśnie Ci ludzie. I nie ma co pieprzyć o jakimś mydle bo nikt w takie bajki nie uwierzy.. przecież nie w tym sęk, tylko to najważniejszy piłkarz i jedyne normalne rozwiązanie to przeciążenie na treningach, niepotrzebne wysyłanie go na siłownie, narzucanie mu trenowania dancyh partii mięsni jak pozostali, itd z takim zawodnikiem na dzień przed meczem trzeba się obchodzić jak ze szkłem. dla Maaskanta i piłkarzy http://www.youtube.com/watch?v=gxvNGy5jUeA
Ostatnio edytowane przez CH. : 23.08.2011 o godz. 15:50.
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|