|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
no chyba, że Pareiko obroni 5 ![]() powiedzmy sobie szczerze, u nas nie ma kto strzelać karnych no bo: - Chavez ma problem z podaniem, a co dopiero strzałem - Diaz to by się na piłce przewrócił - Sobol? niee - Mały to głowa w dół i jazda, zresztą, spaliłby się psychicznie... - Iliev nie dotrwa do 120 minuty - Kirm podobnie jak Mały - Genkow też mi się jakoś nie widzi, jako egzekutor jedenastek zostają więc: Melikson, Biton, Nunez, Jaliens, Lamey, Wilk o ile przy karnych tych pierwszych trzech można jeszcze być w miarę pewnym dobrego wykonania jedenastki, o tyle o trzech ostatnich nie można tego powiedzieć, bo to zawodnicy bardzo defensywni oby nie karne |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Jak słucham jaki to dramat że nie będzie Meliksona to mi ręce opadają, niech jeszcze ktoś dopisze że to dlatego że Melikson robi różnicę to wywieszam białą flagę. W ogóle Wisła powinna wracać do domu i dać sobie spokój, bo nie ma Meliksona. Co kolega na to, po co się porywać na słońce bez Meliksona. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|