|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Mówiłem to przed meczem ligowym, mówiłem i przed pucharowym mówię i teraz, na chwilę obecną nie jesteśmy lepszą drużyną od Ruchu, nie mamy lepszych piłkarzy, jesteśmy od nich słabsi, nasza jedyna szansa to stworzenie nowego zespołu od podstaw, tu się coś wypaliło, i już nie zapali. Dziś będzie remis 1:1. bo i Ci słabsi nie mogą przegrać w ciągu miesiąca 3 meczów z Ruchem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ja nie chcę,żeby oni dziś wygrali , bo skompromitujemy się pewnie w pucharach w całkiem nowym składzie , a to znacznie obniży morale i nastroje w nowym sezonie. Szkoda jedynie punktów rankingowych :(
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Nie ma szans na korzystny wynik w tym meczu. Sezon dla tego zespołu już się skończył. Plaga kontuzji i nie chciejstwo kopaczy doprowadziło do takiej sytuacji. Nie ma sensu się napinać.
Pozdrawiam ![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
obecna sytuację jestem jeszcze gotów zrozumieć .wszak ktoś poprostu spieprzył robotę i gra wygląda jak wygląda.... ale nie chciejstwo piłkarzyków TOLEROWAŁ NIE BĘDĘ !!! w głowie mi sie nie mieści że drużyna która ma do rozegrania 5 spotkań plus jedno pucharowe - gra bez ambicji, woli walki , NIE, NIE, NIE !!!! |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Chyba lepiej żeby nie awansowali do finału, tak aby na spokojnie sklecić jakiś porządny skład na przyszły sezon bez żadnej spiny i na pełnej wejść w ligę. Przy tej liczbie zmian jaka się szykuje i tak nic dobrego w Europie nie ugrają.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Prosze Boże pozwól Wiśle wygrać/kupić ten awans
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
![]() w końcu Bóg jest za Wisłą , a nie za Ruchem! z taką grą mogą jedynie zapukać do piekła myślę że Bóg zachce oszczędzić problemów Wiśle , przy wymianie połowy składu widzę już oczami wyobraźni drugi Karabach . niech wygra lepszy , ale jak Wisła ma pokazać że jest lepsza od Ruchu , ustępując mu w każdym aspekcie ? sportowym i nie tylko |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
myślisz, że w obecnej sytuacji można ugrac jakies punkty
![]()
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Biorąc pod uwagę przyjacielskie relacje właścicieli Wisły i Ruchu, to każdy wynik możliwy...
http://www.sport.pl/sport-slask/1,12...__Zaczeli.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Jest niekodowana transmisja w TV?
Powód: niekodowana
Ostatnio edytowane przez mckoval : 10.04.2012 o godz. 13:34.
![]()
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.
Badanie rynku - zarejestruj się za free ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.
Badanie rynku - zarejestruj się za free ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Mecz z Twente też miał być tylko honorowym pożegnaniem Wisły z europejskimi pucharami. Jak było - wszyscy wiemy, jedyne co zastanawia to to, czy limit cudów został już wyczerpany....
Sędziuje Borski, który ostatnio nie miał takich przypałów jak Gil czy Piasecki, którzy sędziują zawsze w sposób dziwnie niekorzystny dla Wisły - a to nie uznają prawidłowo strzelonej bramki, a to karnego nie podyktują dla Wisły, a dla przeciwnika nawet uda im sie z kapelusza karnego wyjąć. Jak w skłądzie nie będzie Garguły to wierzę w wygraną i awans. Udział tego kopacza w meczu oznacza, że gramy w 10-kę, a może nawet jeszcze gorzej - przecież jak Łukasz swoją "sportową złością"* zarazi 2-3 graczy - to będzie jeszcze gorzej. Miejsce garguły na trybunach.................. w Bełchatowie. * Sportowa złość w wykonaniu Ł. Garguły, to poklepanie się po pleckach z piłkarzami przeciwnika + walnięcie misia z nimi, poklaskanie nad głową po przegranym meczu, uściśnięcie dłoni każdemu arbitrowi, nawet takiemu, który nie uznaje prawidłowo strzelonych bramek czy dyktuje rzut karny,bo przeciwnik akurat przewrócił sie w polu karnym......
Ostatnio edytowane przez funkykoval : 10.04.2012 o godz. 14:09.
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
właśnie wracam z stsu, chciałem puścić wygraną Wisły z handi,ale okazało sie że zablokowano wszystkie kursy na ten mecz.oby był ustawiony,my im odpuscilismy ligę a oni nam pp.
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Jak się uda to mam nadzieję że uczciwie. Jak się nie uda to będzie więcej czasu na zbudowanie drużyny bo nikt nie będzie się spinał na tą jedną rundę w pucharach, więc tak naprawdę moim zdaniem ten awans może nam tylko zaszkodzić. Znowu na szybko jakiś szrot będą sprowadzać. Szczerze to mam nadzieję na taki scenariusz: - pełny jest sektor C - reszta świeci pustkami - Ruch ogrywa nas bezproblemowo - piłkarzyki podchodzą pod C po meczu i dostają solidny o....... - klub w końcu rozumie że jedynymi ludźmi którzy są z Wisła na dobre i na zła to w większości ludzie z sektora C. Oczywiście bez urazy do osób z innych sektorów którzy chodzą na Wisłę od lat. Chodzi mi po prostu o pokazanie tego w kim klub powinien szukać oparcia a nie zwalczać. Pozdro i do zobaczenia na R22. |
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
2) Na pewno się nie rozczarujesz. 3) Rozczarujesz się, piłkarzyki nie podejdą. 4) Rozczarujesz się, dla klubu zawsze to my będziemy ważniejsi niż wy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]() ![]() ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
To,że na chwile sts zablokował zakład,może znaczyć tyle,że kurs zmieniali. Tak czy siak remis to maks co dziś zdziałamy. A jak faktycznie Ruch zacznie chuja grac i przechodzic obok meczu to gram live. ![]()
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 10.04.2012 o godz. 16:08.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
![]()
![]()
|
||
|
|
Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Życzę Wiśle awansu do finału Pucharu Polski.
W finale Wisła:Legia. ![]()
Kibic Legii Warszawa.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Dziś cały Poznań trzyma kciuki za Ruch, bo tylko awans Ruchu daje im awans do europejskich pucharów z 4 miejsca w lidze..
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Tylko czy jest o co się bić. Nawet jak zagramy w pucharach to z obecną dyspozycja będą to tylko dwa mecze. Może lepiej przygotować się w miarę możliwości do ligi.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
No wlasnie w tych 2 meczach kasy nie ma za wiele(UEFA), kibicowsko zbyt atrakcyjne tez nie beda.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Wiśle nie jest na rękę grać w pucharach przy takiej rewolucji kadrowej, która będzie nas czekać po sezonie. Bednarz nawet nie zdąży zmontować ekipy do czasu pierwszego spotkania eliminacyjnego. Idę o zakład, że dziś honorowo zremisujemy.
Jacek Bednarz po raz kolejny w przypływie "szczerości" okłamał wszystkich jakoby teraz Wisła miała stać się drużyną perspektywiczną a tu proszę w pierwszej kolejności szykują się powroty Głowackiego i Brożka. Deja vu tylko po polsku - kazus zawodników wracających do ligi np. Żurawskiego widać tych dyletantów nic nie nauczył. |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
Coś nie zadziałało. Co - nie mam zielonego pojęcia. Choć akurat jeśli chodzi o Ilieva to wydaję mi się, że kolejni trenerzy robili mu krzywdę wystawiając go w pomocy. Może należałoby spróbować w ataku? Tak czy owak, każdy jest teraz mądry post factum, bo to takie proste. Poczekać co się zdarzy a potem pisać: "A nie mówiłem?" Wracając do tematu - wierzę w awans. ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|