|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
kupisz bez problemu... niestety
![]()
Nie ma, nie ma wody na pustyni...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Karta kibica wreszcie wyrobiona. Bilet na APOEL jest , stałem około godziny. Jutro przed meczem planuje kupić karnet lub bilet na samo Zagłebie , zobaczymy czy mama poratuje
![]() ![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
wrzućcie cennik karnetów, bo nie moge znalezc na oficjalnej
E: podziękować
Ostatnio edytowane przez szprotson : 12.08.2011 o godz. 14:27.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Dlatego w tym momencie najlepsze (i wydaje mi się najbardziej sprawiedliwe) rozwiązanie to dwie kolejki - dla osób z KK i bez nich.
Cytat:
Prawda jest taka, że system dystrybucji nawala. Nie mam nic przeciwko modzie na Wisłę, fajnie, że wiele nowych osób przychodzi, ale stanie i czekanie w kolejce 3,5 godziny, bo ktoś raz przyjeżdża, bierze 20 biletów i jeszcze ślęczy tam z peselami i sprawdza dokładnie przez 5 minut przy okienku, to nie jest miło. Dlatego mówię 2 kolejki - dla osób z KK i bez - albo po prostu nie wpuszczać ludzi bez KK. Sam bym z chęcią wziął karnet - ale rok emigracji mi na to nie pozwala. Jeśli bierze koleś 20 biletów dla ludzi z karnetami, albo dla tych co jeżdżą co regularnie i mają KK, to jeszcze jestem w stanie zrozumieć. Sam mam znajomych z Gorlic, którzy też muszą jeździć, więc skłoniłbym się do tego. Ale jak ktoś idzie z karteczką z peselami i męczy się niemiłosiernie przy tej kasie - to już lepiej niech będą te KK. Sporo przypadkowych osób to wykosi.
Ostatnio edytowane przez TRNKRN : 12.08.2011 o godz. 14:23.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
mam pytanie jak kupię bilet na C1 to mogę iść na C3 tak jak to było dawniej z sektorem D
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Kupowałem godzine temu i kolejek praktycznie brak. 5 min czekania i bilet na C jest. Ale wygląda na to, że się kończą, bo na moje pytanie czy są jeszcze bilety na C, pani w okienku spytała się "a ile?"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Byłem dzisiaj po bilety. Podszedłem pod kasy o godzinie 13:00, postałem 15 minut i wszystko. Spokojnie można jeszcze dzisiaj kupić bilety na C.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
1906znaków ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
a widziałeś, co jest wałkowane na forum i stronie SKWK/oficjalnej/TWSD od roku na temat obecnej trybuny C?
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
ale równie dobrze możesz iść na C2 albo już zostać na tym C1. To też młyn. Później się dziwić, że na C3 nie ma gdzie palca wcisnąć a jak chcesz się iść w połowie wylać, to musisz liczyć się z tym, że wrócisz na 55 minutę...
|
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Byłem w kasach o 16 pusto bilet kupiłem na C2 w kasie powiedziała mi ż są jeszcze na C ale pojedyncze sztuki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Ja byłem po 11:00... tylko 50minut czekania... ludzie sami nakręcają się na panikę przez co później stoją po 5 godz.
![]()
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
yyyyy ja bylem tam o 16 i zadnej kolejki nie bylo ?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Wiadomo jak idzie z biletami na zagłebie? Czy jest szansa na 20 tysięcy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Chyba kary za odpalone race
![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Ale siejesz ferment na forum - jak ktoś chce to niech sobie kupi nawet "pincet" biletów jeśli ma tyle kart kibica. Mam dla Ciebie dobra rade - pochwaliłeś się znajomymi z Gorlic - spotkaj się na następnym meczu z nimi, daj im swoją KK i przy okazji jak pojadą zakupić dla siebie to wezmą i dla Ciebie dodatkowy bilet. Myślę, że jeden w tą czy w tą im nie zaszkodzi ![]() pozdro |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
godzina 18:10, kolejka na 5-6 minut, biletów na C - około 200.
![]()
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.
Badanie rynku - zarejestruj się za free ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Apoel.....
![]()
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.
Badanie rynku - zarejestruj się za free ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez CH. : 12.08.2011 o godz. 18:24.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Już sie nastawiłem że mecz z Apoelem obejrze w tv. A tu wychodzi na to że jest iskierka nadziei na kupno biletu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jeszcze bardzo dużo biletów zostało.. byłem o 19.30 i jest duży wybór na wszystkie sektory , więc jutro spokojnie można kupować ( jeśli chodzi o bilety na Apoel , bo na Zagłębie to karnet mam )
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Macie pojęcie czy w sobotę rano zakupię bilet na Zagłębie? chodzi mi o to czy z wykle w soboty meczowe jest to jeszcze możliwe.
Sory, może głupie pytanie, ale pierwszy raz jestem w takiej sytuacji braku wejściówki na dzień przed meczem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Bilety na mecz z Zagłębiem jest jeszcze bardzo dużo i jutro na spokojnie kupisz przed meczem . Klub sprzedaje bilety do końca I połowy meczu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
PS. Nie widziałem posta jaszczur90
Ostatnio edytowane przez didzej132 : 12.08.2011 o godz. 19:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Nie wprowadzaj ludzi w blad..przynajmniej w zaleznosci gdzie kto chce kupic na E juz pojedyncze sztuki zostaly, badz dopiero troche wiecej jest na skrajnych sektorach(E21,E26itp) i troche wiecej w naroznikach.. z 2-2,5 tys max zostanie.. nie wiecej.. czy to duzo biletow? wiele ludzi moze kupic przy okazji jutrzejszego meczu z Zaglebiem w tym przypadku, ale inna sprawa ze po takim sajgonie przez 2 dni wydawalo sie ze szybciej pojda..
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|