|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Jeśli Małecki odejdzie z Wisły za darmo to pokaże, jak naprawdę kocha ten klub.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
To prawo tak nie działa - to byłoby bez sensu, prawda? Jeśli zarabia 30k miesięcznie (tak gdzieś pisali, chyba w koszernej), to po krótkich obliczeniach wiemy, że odszedłby za... nieco ponad milion złotych. Jak to jest dla Ciebie darmo to pozdrawiam.
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
300 tysięcy euro za takiego zawodnika to tyle, co nic - o to mi chodziło. Wiem doskonale jak działa to prawo, troszkę źle się wyraziłem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Mały nie jest niewolnikiem i nie będzie zapieprzał po boisku za 3 razy mniej niż większość będąc jednym z najlepszych piłkarzy! Jeśli Basałaj i reszta go nie zatrzymają to pokażą jak bardzo zależy im na kibicach. ![]() Groundhopper
|
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Wymieniłbym go na Deleva. Dosc mam jego aroganckiego i chamskiego zachowania na boisku. Poza tym nie nadaje siędo gry kombinacyjnej. Gdyby go opchnąć i kupić Deleva to byłoby potężne wzmocnienie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Sranie w banie z tym Delevem. Tak sie nim podniecacie a wg. mnie nie jest aż taki mocny. Poza tym jeśli Małecki out a Delev in to w 11 meczowej zostaje hmm... 2 polaków? (Sobol, Wilk ze zmiany?) i Garguła jeśli jest to mecz ligowy.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
A na czym opierasz to, że nie jest mocny? Masz problem z tym, że nie było by Polaków w składzie?
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Małecki może odejść nawet za free. Ten gostek juz mnie masakrycznie wku.rwia. Psuje atmosfere w druzynie co widac golym okiem.
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
Podaj mi przykłady psucia atmosfery w drużynie. Ile szkód zrobił ten zły do szpiku kości Malecki? Ostatnio w lidze+ extra był Osman Chavez i gdy opowiadał o zespole, trenerze i piłkarzach to zwracał szczególną uwagę na atmosferę jaka panuje w zespole, to samo Melikson podkreśla w swoich wywiadach, że czuje się bardzo dobrze w Krakowie i w samej Wiśle. Iliev opowiadał o fajnej atmosferze. Ale zawsze musi się znaleźć taki co mu nie dogodzi, Mały zawsze grał na boisku za dwóch, jak trzeba było to potrafił nawet uspokoić Sergieya na meczu z Legią, gdy dostał czerwoną kartkę. A co do jego kontraktu to Mały pewnie źle się wyraził, pewnie chodziło mu o to, że nie podejmą rozmów w najbliższym czasie, co zrozumiałe jest jako, że po co zawracać głowę zawodnikowi kiedy musi się skupić na lidze mistrzów. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Informacja dla malkontentow prosto z Ligi+Extra - ewidentne zagranie pilki ręką w polu karnym i karny dla Wisły slusznie podyktowany.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
BTW: Stempniewski w Lidze plus właśnie powiedział, że oba karne prawidłowo podyktowane.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Sobol to pilkarz ktory zasluguje na miano prawdziwego WIslaka,jak widzialem wczorajszy wslig i atak z tylu(czysty) z 90 minuty to naprawde ten pilkarz ma chyba dodatkowe pluca ,albo przezywa 2 mlodosc
Walczak jakich mało,ba nie widzielem zeby ktos tak biegal i wsciekle atakowal rywala. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
piłka to biznes są piłkarze którzy Wisłę traktują jak trampolinę do pokazania się w Europie i ...Patryk jest Wiślakiem i bez względu na grę zasługuje na szacunek.to że się wyrywa przed szereg to zrozumiałe bo najlepiej rozumie się z tłumem z 'C' [zna j.polski]...i gra zawsze do końca choć nieraz mecz był już wygrany to On biegał i walczył o kolejną bramkę a wady mają wszyscy i nie ma co się dzielić na Jego sympatyków i sceptyków tylko szukać tematów które Nas łączą bo wrogów mamy blisko.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
|

|