|
Zobaczcie jakie drużny wyprzedził ten Gaziantespor w swojej lidze - kidyś żeczywiście w Turcji liczyły się 2,3 kluby, teraz 3/4 ligi prezentuje poziom co najmniej zbliżony do Wisły, albo lepszy. A taktycznie odstaje nie tylko Gaziantespor ale nawet i Fenerbahnce - ogólnie taka specyfika tamtej ligi.
Ja tam Legii jak i każdej innej polskiej drużynie w pucharach dobrze życzę, no może jakby Parchy występowały (nie wiem jakim cudem) to było by innaczej.
Chciałbym żeby Legia dziś zagrała mecz życia i do%^$ła Turasom tak z 3-0 (wiem że to S-f) ale nie mogę już słuchać wypowiedzi tego Kafki - trenera Gazintepu. Gość normalnie puszy się jakby prowadził Manchester United. A polska to była jakaś prowincja na Syberii Za jego butę i lekceważenie należy mu sie w........
Dlatego LEGIO do boju - i tak odpadniecie w 4 rundzie ale dziś zróbcie w końcu coś pożytecznego dla Polski i utrzyjcie nosa temu Bufonowi.
A Śląsk - biorąc pod uwagę kompletny brak klasy rywala mam nadzieje że zrobi to co powinien już tydzień temu - brutalnie zweryfikuje róznicę w poziomie gry w Polsce i Bułgarii...
|