The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Angmir
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.08.2011, 09:39
Zobaczcie jakie drużny wyprzedził ten Gaziantespor w swojej lidze - kidyś żeczywiście w Turcji liczyły się 2,3 kluby, teraz 3/4 ligi prezentuje poziom co najmniej zbliżony do Wisły, albo lepszy. A taktycznie odstaje nie tylko Gaziantespor ale nawet i Fenerbahnce - ogólnie taka specyfika tamtej ligi.

Ja tam Legii jak i każdej innej polskiej drużynie w pucharach dobrze życzę, no może jakby Parchy występowały (nie wiem jakim cudem) to było by innaczej.

Chciałbym żeby Legia dziś zagrała mecz życia i do%^$ła Turasom tak z 3-0 (wiem że to S-f) ale nie mogę już słuchać wypowiedzi tego Kafki - trenera Gazintepu. Gość normalnie puszy się jakby prowadził Manchester United. A polska to była jakaś prowincja na Syberii Za jego butę i lekceważenie należy mu sie w........

Dlatego LEGIO do boju - i tak odpadniecie w 4 rundzie ale dziś zróbcie w końcu coś pożytecznego dla Polski i utrzyjcie nosa temu Bufonowi.

A Śląsk - biorąc pod uwagę kompletny brak klasy rywala mam nadzieje że zrobi to co powinien już tydzień temu - brutalnie zweryfikuje róznicę w poziomie gry w Polsce i Bułgarii...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów