The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Michal_1990
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.07.2011, 19:40
River napisał(a):Wyświetl post
Za duzo ubarwia nasza gre w komentarzach podczas gdy boisko mowi troche co innego. Zeby byla jasnosc, jestem zwolennikiem Maaskanta ale niektore komentarze, ze zagralismy dobry mecz, kiedy bylo w .... przecietnie sa lekko irytujace. No chyba, ze mowiac o dobrym meczu ma na mysli realizowanie zalozen taktycznych.
Hmm... to chyba czysta dyplomacja z jego strony, w mediach trochę upiększa rzeczywistość, bo media to nie najlepsze miejsce na wskazywanie przez trenera tych co grali słabo - mam nadzieję, że w szatni naszych graczy op*****lił za mecz grany na stojąco. Rozumiem Litex w środę, ale mogli z pół godzinki pobiegać i zmusić Widzew do defensywy.

Kolejna rzecz. I to mnie niepokoi najbardziej. Maaskant jest trenerem od roku. Przez ten rok zespol praktycznie nie wskoczyl na wyzszy poziom jesli chodzi o atrakcyjnosc w grze, plynnosc itp. Poza slynnym 4:0 z Legia i drugiej polowce z Lechia (5:2) praktycznie zaden mecz Wisly nie rzucil na kolana jesli chodzi o nasza gre. Byc moze juz tak zawsze bedziemy grac i o atrakcyjnosci trzeba zapomniec bo liczyc sie beda tylko wyniki. Jesli tak to jakosc to przezyje.
Po głębszym przemyśleniu masz rację, w innym temacie byłem za przedłużeniem kontraktu Maaskanta, ale teraz wcale nie jestem tego pewien, bo nawet w kwalif. LM mamy dużo szczęścia (samobój Skonto, mecz w Łoweczu). Zobaczymy, może się powoli rozkręcą.

Bunoza - odkad on trafil do Wisly do dzis zadaje sobie pytanie: jakim ....a cudem ktos tak slaby/beznadziejny/tragiczny/dramatyczny/niemyslacy/chaotyczny itd mogl trafic do Wisly? Jakim cudem on sie znalazl w Wisle?!?!!? Jop to przy nim profesor i mistrz defensywny. Kiedy Bunoza jest na boisku to ja drze o wynik.
Bunoza nie sprawdził się w 2. lidze austriackiej, więc fajerwerków się po nim nie spodziewam.

"Nawet jeśli przegrywasz, to krótko musi trwać,
bo mistrza ten zdobywa, który potrafi grać"
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów