|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Emj10 post z 20:48
Będzie niesamowite lanie. I co teraz powiedzą Ci, którzy widzieli już WKS w IV rundzie? [IMG]file:///C:/Users/Login/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif[/IMG] Powiedzą, żeby nie oceniać spotkania po trzech minutach od pierwszego gwizdka sędziego. Maciuś post z 20:48 Polska liga to dno dna, taka jest prawda. To nie wiem co teraz napiszesz o poziomie ligi szkockiej? Dynek.pl post z 20:49 chyba lepiej ten film wlaczyc na polsacie otwartym Ciekawe czy kolega zdecydował się na film? Mr mojo post z 20:49 Ktos jeszcze ma zludzenie ze nasza liga jest cos warta w Europie ? Jak eliminujemy Szkotów z europejskich pucharów, to chyba coś jest warta. Dynek.pl post z 20:57 najbardziej mi sie chce smiac jak pomysle o transmisji Polsatu - godzinne studio: wywiady, analizy, lizanie sie po fiutach, a po 4 minutach meczu jest pozamiatane Tak, pozamiatane… |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|