The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.07.2011, 00:23
A jest w ogóle na jakimś stadionie taka opcja?
Pytam serio pytam bo dosyć to śmieszne rozwiązanie i szczerze pierwsze słyszę o czymś takim trudno w takim wypadku winić klub, taka przesiadka nie miałaby najmniejszego sensu a to dlatego że dajmy na to miejsca obok tychże znajomych są zajęte przez kogoś innego i on ma w poważaniu co ktoś chce jakby ktos miał tak przepisywać sobie miejsca to więcej byłoby problemów niż pożytku. W zasadzie nie ma raczej na to rozwiązania. Też niektórzy mają problemy, po meczu się zobaczycie, to aż tak duży problem? czy jesteście papużki nierozłączki ? chyba wytrzymacie te 2 godzinki, czy to aż taka wielka tragedia. Na spotkania towarzyskie umówcie się w domu czy w kawiarni.
Jak ja kogo wezmę to krótko , wywijasz tam gdzie jest wolne miejsce i jakoś nikt mi się z płaczem nie rzuca do ramion z tekstem "ale nie odchodz ode mnie..", To jest mecz, a nie spotkanie biznesowe. A o atmosferze można pogadać zaraz po wyjściu..

blanco napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie CH , ale jak bierzesz kogoś pierwszy raz na mecz to boi się , powiem krótko : że dostanie wpier.dol to jest właśnie sukces GW i TVN-u
No to macie hardcore U mnie wręcz przeciwnie, od paru dni mnie nękają żeby ich zabrać.. choćby nie wiem jak miała GW i ITI zadziałać.
Jak takie mają rozumowanie to im wytłumaczcie że 80% stadionu to gotowi na wszystko kibice Wisły, a tam w rogu niewielka grupa niepewnych swego , może pomoże i poczują się pewniej
Ostatnio edytowane przez CH. : 08.07.2011 o godz. 00:40.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów