|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Cytat:
Na mój gust to lepszy ruch, niż próby zatrudniania Olisadebe u naszych braci z Gdańska. ![]() W dodatku facet jest w najlepszym piłkarskim wieku, a i statystyki ma imponujące. Wiślaków przestrzegam przed porównywaniem go do Jaliensa. Łączy ich tylko narodowość.No i najdroższy transfer w historii klubu- miał klauzulę 600 tysięcy Euro za transfer. ![]()
"Jak rozpoznać komunistę? Cóż, jest to ktoś kto czyta Marksa i Lenina. A jak rozpoznać antykomunistę? To ktoś kto rozumie Marksa i Lenina." Ronald Reagan
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Piękne podziękowanie dla piłkarza , dzięki któremu graliśmy na mistrzostwach świata. Po takim wpisie od razu widać kto jest kibicem sukcesu a kto prawdziwym kibicem dla którego historia jest równie ważna co teraźniejszość. Wczoraj bohater dzisiaj opluwany tylko dlatego że już nie jest taki mocny. Co za czasów się doczekaliśmy jest coraz gorzej.
Emmanuel Olisadebe strzelił dla Polski 11 bramek, a Ty kolego Kociewiak ile?
Ostatnio edytowane przez soku : 05.07.2011 o godz. 21:10.
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
I co takiego Oli osiągnął żeby go wielbić ? kilka goli z Norwegią i Białorusia to naprawdę jest chluba. Ja o nim wiem jedno - jak raz wyjechał z Polski nawet raz przez ostatnie 7 lat nie spojrzał się wstecz, dopiero jak nigdzie juz go nie chcieli to przypomniał sobie że moze w Polsce pożyje trochę z odcinanych kuponów - najgorszy transfer jaki mogli w Gdańsku wymyśleć - ale chyba tacy głupi nie są - cała ta szopka z fotoreporterami na lotnisku to tylko akcja marketingowa. |
|
|
|
Guest
|
|
Sprzedawczyk? To tak jak wszyscy - nie tylko piłkarze (pracujesz = sprzedajesz pewne umiejętności i dostajesz za to ekwiwalent finansowy). A dziś EO jest jaki jest... czy będzie grał w Lechii... niech sobie Lechia robi co chce. Formułowanie radykalnych opinii nt. ludzi, których kompletnie nie znasz słabo świadczą o Tobie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
To co Olisadebe strzelił to jego i chwała mu za to, ale teraz jest zwykłym drewniakiem który piłki dobrze nie potrafi zagrać. Wiem, widziałem co ostatnio pokazał więc może zanim zaczniesz kogoś o coś oskarżac to się może zorientuj w stytuacji. Za co ja mam mu dziękować? Za to że być może będzie się obijał za min. moje pieniądze? Że będzie zabierał miejsce w kadrze komuś z młodszych i bardziej przydatnych zawodników, bo ktoś z zarządu sobie taką "gwiazde-magnez" wymyślił? To, że strzelał dla repry nie znaczy, że mam mu dywan do naszego klubu wyłożyć bo kiedyś był dobry. Weź się chłopie zastanów co za bzdury wypisujesz... PS. Late wyzywasz? Jeśli tak to jesteś zwykłym kibicem skukcesu no bo jak można tak wybitnego i zasłużonego piłkarza obrażać? ![]()
Ostatnio edytowane przez Kociewiak : 06.07.2011 o godz. 09:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Szanse niewielkie. Na razie załatwiają Kuciaka, a dla nich dwa transfery na raz to zdecydowanie za wiele..
![]()
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 06.07.2011 o godz. 19:38.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|