The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
63624
Senior Member

Od: 09.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.07.2011, 13:45
Cytat:
Do przebywającego na obozie w Chorwacji zespołu Śląska Wrocław dołączył holenderski napastnik Johan Voskamp.
Voskamp ma 27 lat. W poprzednim sezonie był zawodnikiem drugoligowej Sparty Rotterdam, dla której w 31 meczach zdobył aż 29 goli. Popisał się również niebywałym wyczynem, zdobywając 8 bramek w jednym spotkaniu.

W przeszłości występował również w Excelsiorze Rotterdam (95 meczów/25 goli), RKC Waalwijk (14/3) i Helmond Sport (24/22). PK

http://www.gazetawroclawska.pl/aktua...claw,id,t.html

Na mój gust to lepszy ruch, niż próby zatrudniania Olisadebe u naszych braci z Gdańska.
W dodatku facet jest w najlepszym piłkarskim wieku, a i statystyki ma imponujące. Wiślaków przestrzegam przed porównywaniem go do Jaliensa. Łączy ich tylko narodowość.
No i najdroższy transfer w historii klubu- miał klauzulę 600 tysięcy Euro za transfer.
"Jak rozpoznać komunistę? Cóż, jest to ktoś kto czyta Marksa i Lenina. A jak rozpoznać antykomunistę? To ktoś kto rozumie Marksa i Lenina." Ronald Reagan
Odpowiedz cytując
Kociewiak
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 05.07.2011, 13:47
63624 napisał(a):Wyświetl post
http://www.gazetawroclawska.pl/aktua...claw,id,t.html

Na mój gust to lepszy ruch, niż próby zatrudniania Olisadebe u naszych braci z Gdańska.
.
Tu nie ma co porównywac jakiegoś pruchna do bramkostrzelnego piłkarza
Odpowiedz cytując
soku
Member

Od: 09.2010

Stary 05.07.2011, 21:04
Kociewiak napisał(a):Wyświetl post
Tu nie ma co porównywac jakiegoś pruchna do bramkostrzelnego piłkarza
Piękne podziękowanie dla piłkarza , dzięki któremu graliśmy na mistrzostwach świata. Po takim wpisie od razu widać kto jest kibicem sukcesu a kto prawdziwym kibicem dla którego historia jest równie ważna co teraźniejszość. Wczoraj bohater dzisiaj opluwany tylko dlatego że już nie jest taki mocny. Co za czasów się doczekaliśmy jest coraz gorzej.

Emmanuel Olisadebe strzelił dla Polski 11 bramek, a Ty kolego Kociewiak ile?
Ostatnio edytowane przez soku : 05.07.2011 o godz. 21:10.
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 05.07.2011, 21:11
soku napisał(a):Wyświetl post
Piękne podziękowanie dla piłkarza , dzięki któremu graliśmy na mistrzostwach świata. Po takim wpisie od razu widać kto jest kibicem sukcesu a kto prawdziwym kibicem dla którego historia jest równie ważna co teraźniejszość. Wczoraj bohater dzisiaj opluwany tylko dlatego że już nie jest taki mocny. Co za czasów się doczekaliśmy jest coraz gorzej.

Szkoda, że nadal nie mówi po polsku :(
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
Angmir
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 05.07.2011, 21:19

Olisadebe to sprzedawczyk który gdyby mógł zagrał by dla kadry Chin - jedyne co go łączy z Polską to kasa i głupia dziewucha która poleciała na jego egzotyczność.

I co takiego Oli osiągnął żeby go wielbić ? kilka goli z Norwegią i Białorusia to naprawdę jest chluba.

Ja o nim wiem jedno - jak raz wyjechał z Polski nawet raz przez ostatnie 7 lat nie spojrzał się wstecz, dopiero jak nigdzie juz go nie chcieli to przypomniał sobie że moze w Polsce pożyje trochę z odcinanych kuponów - najgorszy transfer jaki mogli w Gdańsku wymyśleć - ale chyba tacy głupi nie są - cała ta szopka z fotoreporterami na lotnisku to tylko akcja marketingowa.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 06.07.2011, 07:09
Angmir napisał(a):Wyświetl post
Olisadebe to sprzedawczyk który gdyby mógł zagrał by dla kadry Chin - jedyne co go łączy z Polską to kasa i głupia dziewucha która poleciała na jego egzotyczność.

I co takiego Oli osiągnął żeby go wielbić ? kilka goli z Norwegią i Białorusia to naprawdę jest chluba.

Ja o nim wiem jedno - jak raz wyjechał z Polski nawet raz przez ostatnie 7 lat nie spojrzał się wstecz, dopiero jak nigdzie juz go nie chcieli to przypomniał sobie że moze w Polsce pożyje trochę z odcinanych kuponów - najgorszy transfer jaki mogli w Gdańsku wymyśleć - ale chyba tacy głupi nie są - cała ta szopka z fotoreporterami na lotnisku to tylko akcja marketingowa.
Bez Jego kilku goli z Białorusią, Norwegią, Ukrainą i kim tam jeszcze to byśmy prawdopodobnie do d.py pojechali, a nie na MS 2002 i tj. fakt.
Sprzedawczyk? To tak jak wszyscy - nie tylko piłkarze (pracujesz = sprzedajesz pewne umiejętności i dostajesz za to ekwiwalent finansowy).
A dziś EO jest jaki jest... czy będzie grał w Lechii... niech sobie Lechia robi co chce.
Formułowanie radykalnych opinii nt. ludzi, których kompletnie nie znasz słabo świadczą o Tobie...
Odpowiedz cytując
Kociewiak
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 06.07.2011, 09:25

heh Wiesz pamiętam upadającą Lechie i wyjazdy po zadupiach, czasy kiedy w klubie nie było pieniędzy na ciepłą wode. Z Bracimi po szalu zrobilem więcej dla naszego klubu niż Ty dla swojego zrobisz przez całe życie więc mi tu nie pier##ol o kibicach sukcesu.
To co Olisadebe strzelił to jego i chwała mu za to, ale teraz jest zwykłym drewniakiem który piłki dobrze nie potrafi zagrać. Wiem, widziałem co ostatnio pokazał więc może zanim zaczniesz kogoś o coś oskarżac to się może zorientuj w stytuacji. Za co ja mam mu dziękować? Za to że być może będzie się obijał za min. moje pieniądze? Że będzie zabierał miejsce w kadrze komuś z młodszych i bardziej przydatnych zawodników, bo ktoś z zarządu sobie taką "gwiazde-magnez" wymyślił? To, że strzelał dla repry nie znaczy, że mam mu dywan do naszego klubu wyłożyć bo kiedyś był dobry. Weź się chłopie zastanów co za bzdury wypisujesz...

PS. Late wyzywasz? Jeśli tak to jesteś zwykłym kibicem skukcesu no bo jak można tak wybitnego i zasłużonego piłkarza obrażać?
Ostatnio edytowane przez Kociewiak : 06.07.2011 o godz. 09:40.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 06.07.2011, 19:34
Szanse niewielkie. Na razie załatwiają Kuciaka, a dla nich dwa transfery na raz to zdecydowanie za wiele..

Kociewiak napisał(a):Wyświetl post
heh Wiesz pamiętam upadającą Lechie i wyjazdy po zadupiach, czasy kiedy w klubie nie było pieniędzy na ciepłą wode. Z Bracimi po szalu zrobilem więcej dla naszego klubu niż Ty dla swojego zrobisz przez całe życie więc mi tu nie pier##ol o kibicach sukcesu.
O, to może opiszesz w odpowiednim temacie jak się robiło awans w stylu 4 ligi w 4 lat na początku XXI wieku w Polsce?
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 06.07.2011 o godz. 19:38.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów