|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Żenada po całości, jak widać coś się zmieniło bo swego czasu TVP nie mogło pokazywać reklam w trakcie transmisji.Jak widać to do kogo ta telewizja aktualnie nie należy to jest chujnia i nie wińcie tu jakiś militariów, gdyby ktokolwiek dał więcej to by był A co do walki to walka z gatunku - mogło być zdecydowanie gorzej ale mogło być lepiej.Gorzej czyli szybkie KO, macanka czy walka w stylu gdzie większość czasu bokserzy są przytuleni do siebie. Mogło być też lepiej - Haye, taki kozak a w sumie zrobił niewiele by tą walkę wygrać,Kliczko zapowiadał że zemści się za te wszystkie obelgi a zadowolił się 'nudną wygraną' Z dwóch tych postaw należy oczywiście skrytykować postawę tego pierwszego.On żeby wygrać musiał by sporo zaryzykować a tego nie zrobił, zamiast zrobić wszystko by wygrać, on zrobił wszystko by nie dostać grubego w.......u. Tak na marginesie to ja absolutnie nie widzę Adamka, którego lubię i szanuje, przed tą walką miałem jakieś obiekcje ale po to widzę że nichuja.Tomek nie ma możliwości na znokautowanie Kliczki a to jedyna szansa na wygraną, a może ma ale musiał by zaryzykować ciężkim nokautem a znając go - nie zrobi tego , więc co najwyżej przegra na punkty Wiem że to drugi klon a i nie powinno się tak pisać(odbierając szansę dobremu bokserowi)ale nie widzę tego i to nie dla tego że Tomek jest słabszym bokserem a dlatego że Kliczko góruje warunkami a pięściarzem gorszym nie jest więc warunki wygrają. Gdzie oczywiście to jest boks - jeden dobry cios gdzie rywal akurat będzie szedł do przodu i do widzenia ale tylko tak widzę szanse Adamka na wygraną. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|