The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.06.2011, 10:34
"Film "Kibol" powinni zobaczyć kibice , ale może jeszcze bardziej ich rodziny i koledzy z pracy, nierozumiejący ich pasji i powielający sterotypy upowszechniane przez media i rządową propagandę".

Ja już kupiłem Gazetę Polską, koszt gazety z filmem 6,90 zł, myślę, że warto wydać te kilka zł i zobaczyć to czego inne media nie pokazują !

Chyba jest to pierwszy taki film dokumentalny o kibicach, także polecam innym Wiślakom !
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.06.2011, 15:59
Ja się cieszę , że przynajmniej ktoś w końcu pisze o nas w pozytywnym świetle i stara się przedstawić jak najwięcej dobrych stron, bo jak na razie to cała reszta próbuje nas oczerniać na każdym kroku.
Gazeta Polska jak wszyscy wokół mógłby olać sprawę i siedzieć cicho, nie tykać drażliwych tematów, ale jednak robi inaczej i za to należy się jej szacunek.
Ta gazeta od kiedy zaczęła wychodzić zawsze stoi po tej samej stronie co my- narodowej !
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów