|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Rzad Ci pluje w twarz a Ty sie cieszysz i udajesz, ze nic sie nie dzieje... I co z tego ze zaczelo sie wszystko po 3 maja? A jakby sie zaczelo 2 wrzesnia to bys powiedzial ze to wszystko, ze byla "x" rocznica jebanej II wojny swiatowej i to wina Hitlera? Kurde ludzie jak mozna byc takim naiwniakiem. Przeciez ten finał PP to byl tylko pretekst. Jakos nic sie nie działo 2 lata wczesniej po zadymie w finale PP Lech-Ruch, jakos nic sie nie działo po okropnych burdach na meczu Lech-Wisła (tam to dopiero łamano prawo!!) i jakos nic sie nie działo po zadymach na meczu repry na Litwie. ownie dobrze mozna cala wine zwalic na Wtorek bo przeciez po tym pieprzonym dniu zaczeły sie te jaja. No ale rybka polkneła przynete wiec teraz sobie mwawia, ze to przez Legie i Lecha. A ja mam w dupie Legie czy Lecha ale chce walczyc o swoje prawa. O to, że juz mnie dotyka ta decyzja rzadu i o to, ze jeszcze bardziej uderzyla w tamtym sezonie np w moich Braci ze Slaska. - moze tak na to patrzcie, masz w dupie Legie? To walcz dla Slaska (aha Slaska tez masz w dupie bo liczy sie tylko Twoj egoizm) Szkoda, ze tak malo osob z tego forum (bo to tez sie przeklada na sytuacje na stadionie) kieryje sie w zyciu zasadami a nie swoim widzi mi sie. Fialo piszesz, ze gdyby ogolnopolski bojkot ligi sie nie udal to bylby to pogrzebb dla fanatykow. I niech tak bedzie (ja tak uwazam). Albo pokazemy sile i zbojkotujemy mecze i nam sie to uda, albo zrobi sie z tego jak piszesz jedna wielka stypa. Piszesz o fanatycznym dopingu. I co Ci z tego dopingu? Krzykniesz ....a i CI ABW sie wjebie na nastepny dzien o 6 rano na chate? Mi zadna ruda ... pod reke z Basalajem nie bedzie pluła w twarz. Sram na takie mecze bez gosci, bez spontanicznosci, z kulturalnym dopingiem i bez opraw (bo ich tez przeciez juz zakazali). Nie bede napychał kieszeni kasa takim dziadom jak Basalaj, ktory zrobilby wszystko dla kasy a kibicow to on ma w dupie. Lepiej sobie obejrzec mecz u Wislakow albo w domu, z szalem anty na szyi i z "....ami i chujami" co drugie słowo niz brac udzial w ustawianych spektaklach ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|