The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
WiernyWiśle
Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.06.2011, 23:13
Angmir napisał(a):Wyświetl post
Ale właśnie o to chodzi ze może się zarzyć (a włąsciwie trzeba się przyzwyczaić ze często się "będzie zdarzało") że jeden albo nawet żaden z tej dwójki nie bedzie gotowy do gry.

Teraz wyobraź sobie dwumecz z FC Kopenhaga gdzie wilk pauzuje za żółte, a Sobol narzeka na drobny uraz (takich będzie w tym wieku łapał sporo). Pewnie Jirsak będzie zabezpieczał środek pola

Na ligę wiadomo - prowizorka starczy - na puchary nie.

PS> Naprawde nikt poz mną tego nie widzi
Rozumiem cię ale nie wydaje mi się żeby to był ktoś kto tylko będzie miał za zadanie za wszelką cenę zatrzymać akcje rywala (tak się zachowuje Sobol w meczach na europejskim poziomie i kończy się to niestety kartkami koloru czerwonego ale to też jest jego zadanie). Nam jest potrzebny wszechstronny środkowy pomocnik który zastąpi, wesprze Sobola albo Wilka a w ofensywie pomoże Meliksonowi. Wiem że tomek może jedynie wesprzeć i defensywę i ofensywę ale już sam sobie w defensywie nie poradzi.
Odpowiedz cytując
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 23.06.2011, 23:51
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Może dla ciebie najlepsza ale czy faktycznie najlepsza?
Po pierwsze wstawianie 3 nowych o których mało wiemy, jako pewniaków to nie jest poważne.Gdyby przyszedł do nas Messi a nie idąc dalej absurd, np Błaszczu - to jasne, ciężko wyobrazić sobie by grzał ławę ale jakiś Jovanovic, jakiś Nunez....kto to w ogóle jest by nie widząc go wcale na oczy - proponować do pierwszego składu?Specjalnie pominąłem Iliewa który może się czymś poszczycić ale to też nie uprawnia go do byciem pewniakiem
To mamy zostać z Burligą i Paljicem na bokach obrony? Chyba po to są te transfery, żeby wmocnic pierwszą jedenastkę.. Bo jesli nikt z czwórki Lamey,Jovanovic, Iliev, Nunez nie wskoczy do pierwszego składu to będzie znaczyło, że jesteśmy nadal w tym samymm miejscu co w tamtym sezonie..Czyli męczenie się z każdym w tej lidze (oby tak sutecznie jak w ubiegłym sezonie)..
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 24.06.2011, 00:03
Belzebub napisał(a):Wyświetl post
To mamy zostać z Burligą i Paljicem na bokach obrony? Chyba po to są te transfery, żeby wmocnic pierwszą jedenastkę.. Bo jesli nikt z czwórki Lamey,Jovanovic, Iliev, Nunez nie wskoczy do pierwszego składu to będzie znaczyło, że jesteśmy nadal w tym samymm miejscu co w tamtym sezonie..Czyli męczenie się z każdym w tej lidze (oby tak sutecznie jak w ubiegłym sezonie)..
Najpewniej są po to ale czy będą to trzeba poczekać a nie ślepo wklepywać ich jako pewniaków do podstawowej 11tki
Ja nawet cieszył bym się by te transfery były autentycznymi konkretnymi zmiennikami dla tych co tu już od jakiegoś czasu są.
To nie jest przypadek że Maaskant zazwyczaj bardzo długo czekał ze zmianami w meczu.Niby ławka była konkretna ale on chciał jak najmniej z niej korzystać.Dlatego jak ci co przyszli i jeszcze przyjdą - wygrają rywalizacje, świetnie ale nawet jak okażą się cennymi zmiennikami to nie będzie tragedii.Na dziś na pewno nie można ich tak na hura wrzucić do 1 jedenastki.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 24.06.2011, 00:06
Jak by nie patrzec nareszcie mamy okienko przed Pucharami ktore kazą patrzec optymistycznie na to co sie zacznie za miesiac.
Holendrzy dzialaja niezwykle prefesjonalnie,a przed wszystkim skutecznie.Nie sa to "złotouste" gadki typu "LM nasza" tylko spokojna i chlodna kalkulacja.

Mysle ze cala ta 4 nowych to nie sa tylko łaty w dziurawej drodze,lecz pozadni pillkarze ktorzy zrobia przewage.
Chyba kazdy z nas ma w pamieci nasze "wzmocenia" przed kolejnymi "szturmami" na LM (czyt masowa wyprzedaz najlepszych zawodnikow),ktore konczyly sie Levaidą,teraz cos takiego nie ma prawa sie stac.

Edson- troche zmartwila mnie ta opinia kibica Partizana o Ilievie? Mafia? niby krol strzelcow a najgorszy pilkarz Partizana? no troche to mnie zaniepokoilo.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
kleksak
Junior Member

Od: 12.2006

Stary 24.06.2011, 00:26
CH. napisał(a):Wyświetl post

Najlepszy strzelec i wybrany najlepszym piłkarzem rundy (a takim się nie zostaje wybieranym marnując miliony setek) - Ivicia Iliev który zdobył dla Partizana mistrzostwo jest gównianym napastnikiem i najgorszym piłkarzem według kibica Partizana. Takiego scenariuszu nawet Alfred Hitchcokck by nie wymyślił. To jest tak niemądre że aż dziw bierze że ten ktoś to na powaznie mówił / pisał .
Z tym "nienawidzi" też dobre.. tą nienawiść dobitnie było widać po strzelonej przez niego bramce gdy cały młyn zaczął ryczeć i skandować jego nazwisko.

Spytaj znajomego czy ma kontakt do tej mafii bo jeśli ma się w Wiśle tak prezentowac jak w Partizanie to chętnie się zgodzimy by mafia szantażowała nasz klub.

W ogóle fajna kolej rzeczy bo akurat pod jednym z filmów o Jovanovicu napisali ze Iliev to dobry grajek a Jovanovic to ich najgorszy obrońca od dekady.. o dupe rozbić takie komentarze, to są jednostki a nie ogół setek tysięcy kibiców. Zresztą klub klubowi nierówny i zobaczymy co pokazą u nas..

zgadzam się z Toba

mnie najbardziej ciekawi kto będzie grał na środku obrony obok Jaliensa...
a Nunez szkoda ze tylko na rok ma zostać wypożyczony (tak gdzies przeczytałem );/
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 24.06.2011, 00:27
wiesio napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe ile czasu Chavez będzie odpoczywał po tym Gold Cup? Fakt, że jeszcze sporo czasu do meczów ze Skonto, ale może być tak, że nie wybiegnie w podstawowej jedenastce. Przecież facet musi solidnie odpocząć, bowiem on cały czas grał i to całe mecze, albo tak jak wczoraj jeszcze dogrywkę. Teraz zanim wróci, zmieni strefe czasową. A gracze nasi muszą już się zgrywać.
Nie będzie odpoczywał, bo w Świecie w piłkę się zap ... la a w Polsce przez pól roku są ferie i mamy tego [oczywiście, nie tylko tego] efekty.
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez yarow : 24.06.2011 o godz. 00:44.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 24.06.2011, 00:31
Niektorzy, to chyba od niedawna interesuja sie pilka nozna...wystarczy popatrzec na nasza lige i na to, kto czasami zostawal krolem strzelcow . Kilka "oryginalnych" nazwisk sie pojawi, pilkarzy ktorzy nigdy wczesniej ani pozniej nie zaistnieli. Trudno polemizowac, jesli ktos Ilieva ogladal na codzien...ale mam nadzieje, ze to przejaskrawione komentarze.
Odpowiedz cytując
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 24.06.2011, 00:33
i Znowu Bogdana Basałaja skresliliście i go obraziliście a on znów sie wywiązał. ja bym nawet przez internet nie umiał ludzie osądzać i poniżać
Jovanovic - masz plusa.
Odpowiedz cytując
Edson
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 24.06.2011, 00:54
CH. napisał(a):Wyświetl post

Najlepszy strzelec i wybrany najlepszym piłkarzem rundy (a takim się nie zostaje wybieranym marnując miliony setek) - Ivicia Iliev który zdobył dla Partizana mistrzostwo jest gównianym napastnikiem i najgorszym piłkarzem według kibica Partizana. Takiego scenariuszu nawet Alfred Hitchcokck by nie wymyślił. To jest tak niemądre że aż dziw bierze że ten ktoś to na powaznie mówił / pisał .
Z tym "nienawidzi" też dobre.. tą nienawiść dobitnie było widać po strzelonej przez niego bramce gdy cały młyn zaczął ryczeć i skandować jego nazwisko.

Spytaj znajomego czy ma kontakt do tej mafii bo jeśli ma się w Wiśle tak prezentowac jak w Partizanie to chętnie się zgodzimy by mafia szantażowała nasz klub.

W ogóle fajna kolej rzeczy bo akurat pod jednym z filmów o Jovanovicu napisali ze Iliev to dobry grajek a Jovanovic to ich najgorszy obrońca od dekady.. o dupe rozbić takie komentarze, to są jednostki a nie ogół setek tysięcy kibiców. Zresztą klub klubowi nierówny i zobaczymy co pokazą u nas..
Ale Ty chłopie jesteś naiwny... U nas królem strzelców został 37-latek, a całkiem niedawno był nim Adaś Kompała - gość, który nawet przez moment nie aspirował do kadry narodowej. Looknij sobie na stronke transfermarkt.de (nie prowadzi jej mój znajomy ), a dowiesz się, że od sezonu 2006/07 Iliev co rok zmieniał klub i przechodził do nowej drużyny "za darmo". Nie dziwne, że przedterminowo rozwiązywano z nim kontrakt lub nikt nie chciał rocznej umowy z nim przedłużać? Uwierz mi, że naprawdę bym nie chciał, żeby Iliev okazał się niewypałem, ale niestety wszystko na to wskazuje.
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski
Odpowiedz cytując
wujekWojtek
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 24.06.2011, 01:36
Bardziej niż o Ilieva martwiłbym się o Nuneza. Może i talent ale klub wyraźnie się zabezpieczył, jak z Riosem, jednorocznym wypożyczeniem. Oby tylko nie musiał się zbyt długo aklimatyzować.
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 24.06.2011, 06:33
Ale właśnie o to chodzi ze może się zarzyć (a włąsciwie trzeba się przyzwyczaić ze często się "będzie zdarzało") że jeden albo nawet żaden z tej dwójki nie bedzie gotowy do gry.

Teraz wyobraź sobie dwumecz z FC Kopenhaga gdzie wilk pauzuje za żółte, a Sobol narzeka na drobny uraz (takich będzie w tym wieku łapał sporo). Pewnie Jirsak będzie zabezpieczał środek pola

Na ligę wiadomo - prowizorka starczy - na puchary nie.

PS> Naprawde nikt poz mną tego nie widzi
Widzi, widzi.
Tylko, że na tej zasadzie, to potrzebowalibyśmy 4 zawodników na jedną pozycję, a nie dwóch.
"Bo wyobraź sobie dwumecz z FC Kopenhaga, gdzie Melikson pauzuje za żółte, a Jirsak narzeka na drobny uraz".
I zastosuj ten model do każdej pozycji na boisku.

Bez jaj. Nie stać nas na taki scenariusz.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 24.06.2011, 06:39
Cytat:
"Bo wyobraź sobie dwumecz z FC Kopenhaga, gdzie Melikson pauzuje za żółte, a Jirsak narzeka na drobny uraz".

Bez jaj. Nie stać nas na taki scenariusz.
W taki meczu będziemy grać na dwóch defensywnych i moje zdanie jest takie, że potrzebujemy zawodnika z odbiorem piłki. Zakładając ten scenariusz, że Jirsak z Meliksonem się wysypią w jednym meczu to można jeszcze coś wykombinować. A jak ktoś z dwójki Sobol- Wilk to wtedy sytuacja nie jest już tak kolorowa. A jak wiadomo defensywni pomocnicy częściej łapią chociażby kartki.

Na pozycji defensywnego może zagrać jeszcze Jirsak ale delikatnie mówiąc nie jest to typ przecinaka.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 24.06.2011 o godz. 06:43.
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 24.06.2011, 07:05
westersyl napisał(a):Wyświetl post
W taki meczu będziemy grać na dwóch defensywnych i moje zdanie jest takie, że potrzebujemy zawodnika z odbiorem piłki. Zakładając ten scenariusz, że Jirsak z Meliksonem się wysypią w jednym meczu to można jeszcze coś wykombinować. A jak ktoś z dwójki Sobol- Wilk to wtedy sytuacja nie jest już tak kolorowa. A jak wiadomo defensywni pomocnicy częściej łapią chociażby kartki.

Na pozycji defensywnego może zagrać jeszcze Jirsak ale delikatnie mówiąc nie jest to typ przecinaka.
FC Kopenhaga to był tylko przykład.
To, o czym pisze Angmir, można zastosować do każdej pozycji na boisku.
Chodziło mi o to, że nie stać nas na scenariusz, że mamy 4 wartościowych zawodników na jedno miejsce.
K.I.Gałczyński

Odpowiedz cytując
TOMEK 11
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 24.06.2011, 08:04

nie pamiętam kiedy ostatnio mieliśmy tak równą i wyczyszczoną kadrę, ciekawe czy są jacyś chętni na Burligę i Kowala, jeśli tak to bez wahania ich oddać; obowiązkiem powinno być ściągnięcie drugiego napastnika o podobnej klasie a może i lepszego ale to już spory wydatek, na środku pomocy też nie mamy jakiegoś wielkiego bogactwa w sensie odpowiedniego levelu, Bogusiowi z Gułą można dać ostatni sezon niech sobie go w pełni przepracują albo już teraz ich wypożyczyć jeśli przyjdzie ktoś ogarnięty typu Stevanovic

jak dla mnie to można zrobić z 5 fajnych składów

osobiście nie chciałbym być teraz w skórze Roberta jakby jeszcze dodał ŚP to już całkiem
Odpowiedz cytując
Pyniu85
Member

Od: 12.2010

Stary 24.06.2011, 08:08
Belzebub napisał(a):Wyświetl post
---------------Pareiko---------------
Jovanovic--Jaliens-Chavez-Nunez
----------------------------------------
------------Sobolewski--------------
-------Kirm---------Melikson--------
Małecki------------------------Iliev
---------------Genkov---------------

ławka:Jovanic, Lamey, Bunoza, Paljic, Wilk, Sivakov, Garguła, Jirsak, Boguski, II Napastnik= tj. 21 zawodników na b.dobrym jak na nasza lige poziomie.
Przy tym ustawieniu całą ofensywną 5tke mielybyśmy mega bramkostrzelną..
Wariantów do wyboru + wszechstronnych wykonawców = JAK NIGDY !!!

Tylko II napastnika na ten moment brakuje nam w kadrze..

Nunez ? chłopa nikt nie widział i od razu jako murowany kandydat do gry w obronie a przecież Paljić gra w porządku...
Odpowiedz cytując
madziar
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 24.06.2011, 08:29
O nie - ja akurat jestem zdania że Jirska był mocnym punktem drużyny która zdobyła mistrza Polski - tyle ze na defensywnego pomocnika (jedynego) to on się wogóle nie nadaje. Za to jest świetny w pomaganiu w rozegraniu piłki. Naprawdę kiedy jest na boisku 3 razy płynniej gramy piłką. Chyba najbardziej niedoceniany zawodnik Wisły (zaraz po Łobo - ale ten został po prostu skreślony)
Z Łobo to lekka przesada
Odpowiedz cytując
Luu...
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 24.06.2011, 08:33
TOMEK 11 napisał(a):Wyświetl post
http://s2.ifotos.pl/img/aktual_hwrwreh.JPG
z jakiej strony to masz ?

TOMEK 11 napisał(a):Wyświetl post
wypaintowane z tf
tak myślałem, ale chciałem się upewnić
Ostatnio edytowane przez Luu... : 24.06.2011 o godz. 08:40.
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..."
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 24.06.2011, 08:35
Cieszy jedna rzecz, że przyszli do nas w tym okienku zawodnicy którzy z tego co można usłyszeć grają bardzo dobrze głową.(Lamey Jovanovic) To co działo się w naszej drużynie jeśli chodzi o bronienie przy stałych fragmentach gry można było określić słowem komedia. Na poziomie europejskich pucharów wiadomo że rzuty wolne, rożne odgrywają ogromną role.
Odpowiedz cytując
crate digger
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 24.06.2011, 08:37
Luu... napisał(a):Wyświetl post
zaglądasz do tego tematu i nie wiesz? to jak nie wiedzieć że istnieja Google
Odpowiedz cytując
TOMEK 11
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 24.06.2011, 08:38
Luu... napisał(a):Wyświetl post
wypaintowane z tf
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 24.06.2011, 08:39
Ja chcę zwrócić uwagę na zupełnie co innego, mianowicie na szeroki skład jaki nam się szykuje.

Nie powielamy błędu Lecha, który w poprzednim sezonie dobrze prezentował się w pucharach, ale na ligę zabrakło już pary. Nie chcę tutaj poruszać tematu Bakero bo jasna sprawa że są od pewnego czasu są bez trenera Natomiast właśnie zmęczenie materiału to imho 2 czynnik który zadecydował że przepieprzyli ligę. Brakło właśnie szerokiej ławki. I teraz zobaczcie jakie skutki - brak pucharów w ogóle, który przekłada się na brak jakiejkolwiek kasy, brak szansy pokazania swoich piłkarzy i opchnięcia ich za jakąś kasę (Stilic, Rudnevs), brak transferów, ogólnie zaciskanie pasa i taka średnia przyszłość. Na tą chwilę to my, Polonia i Legia na papierze prezentujemy się dużo lepiej niż Lech. Dlatego w tym kontekście bardzo cieszy kadra którą już dysponujemy oraz fakt że Stan szuka kolejnych piłkarzy Z tego ogromnego kotła Maaskant wybierze sobie najlepszych na puchary, a jakbyśmy coś dłużej pograli w co bardzo wierzę to będą też wartościowi zmiennicy na polską ligę, gwarantujący jakiś poziom.
Odpowiedz cytując
fan01
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 24.06.2011, 08:51
Oddanie Garguły będzie dla mnie hitem transferowym tego lata, szkoda tylko, ze oddajemy go Lechii, bardziej widzialbym go w Niecieczy albo w HEKO Czermno.
Odpowiedz cytując
baro1995
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 24.06.2011, 09:08
Kadrę na chwilę obecną mamy na prawdę mocną, brakuje jedynie środkowego pomocnika,ewentualnie konkurenta dla Genkova, ale tą role może spełniać Iliev. Gargułe,fajnie by było zamienić na innego,solidnego pomocnika,któremu zdrówko by dopisywało i zawsze można by było na niego liczyć.Zobaczymy jak to się potoczy,na razie nikt nie piszę o oficjalnej ofercie Lechii Gdańsk.
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
Odpowiedz cytując
tarantulaw2
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 24.06.2011, 09:09
fan01 napisał(a):Wyświetl post
Oddanie Garguły będzie dla mnie hitem transferowym tego lata, szkoda tylko, ze oddajemy go Lechii, bardziej widzialbym go w Niecieczy albo w HEKO Czermno.
Dlaczego? Dawidowski się w Lechii jako tako odbudował to Garguła też może.
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 24.06.2011, 09:10
TOMEK 11 ----> fajne zestawienie. Wynika z niego, że brakuje nam napastnika jako zmiennika Genkova i środkowego ofensywnego pomocnika, typowego playmakera.

Angmir ----> jak jesteś taki ekspert, to kogo wstawisz w miejsce Meliksona?
K.I.Gałczyński

Odpowiedz cytując
MłodePokolenie
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 24.06.2011, 09:10
Guła się odbuduje tam, dlatego ja bym go wypożyczył
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 24.06.2011, 09:26
Skład drużyny w chwili obecnej jest szeroki, jeśli Stan go jeszcze uzupełni o środkowego pomocnika i napastnika to kadra od niepamiętnych czasów będzie kompletna (jeśli miałbym się czepiać to pozycji lewego obrońcy, bo zdaje się nadal go tak naprawdę nie mamy).

Ciekawi mnie bardzo skład obrony, mnie najbardziej naturalnym zestawieniem wydaję się gra czwórką: Paljic - Jovanovic - Jaliens - Lamey. Jeśli Nunez został sprowadzony pod kątem gry na lewej obronie zapewne Paljic ustąpi mu miejsca.

W pomocy Iliev zastąpi Kirma. Ciekawi mnie kto przyjdzie do środka pola. Jeśli byłby to zawodnik pokroju wspominanego Stevanovica (nie wiem czy poprawnie napisałem jego nazwisko) zapewne wskoczy do składu kosztem Wilka. Na prawej stronie nie do ruszenia wydaje się Małecki. Wyglądałoby to mniej więcej tak:

Iliev Melikson Małecki

Sobol Wilk (lub nowy zawodnik)

Atak jak na razie bez większego pola manewru, tu obecnie rządzi Gienek.

Trener ma naprawdę duże pole manewru pod kątem osobowym a także doboru taktyki. Wygląda to bardzo optymistycznie.
Odpowiedz cytując
Zlatan93
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 24.06.2011, 09:27
Wymienić Gargułę z Pietrowskim albo dać Gargułe i np. 500 tys E, a Lechia nam Traore.
Odpowiedz cytując
Kociewiak
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 24.06.2011, 09:29
Pietrowskiego możecie sobie zabrać
Odpowiedz cytując
kha1
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 24.06.2011, 09:33
Zlatan93 napisał(a):Wyświetl post
Wymienić Gargułę z Pietrowskim albo dać Gargułe i np. 500 tys E, a Lechia nam Traore.
Bardzo ciekawe rozwiązanie kolego. Ostatnio mogliśmy wyczytać, że Traore chce opuścić kilub, więc jeśli zainteresowanie Gargułą jest prawdziwe, to kto wie, może będziemy świadkami takiego "interesującego" ruchu. Trzymam kciuki.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów