|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
I co, jakby Wiśle zamknęli cały stadion bo się okazuję że jest w cholerę niedociągnięć i trzeba by było zdobyć trochę czasu i próbować prosić o 4 mecze na wyjeździe, bo w licencji byłoby R22, też byś powiedział że to s....y*******? Zdobądźmy MP na boisku, nie szukajmy od razu okazji gdzie tylko urwać rywalom punkciki. Choćby parę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Nie wtedy by powiedział, że jest wszystko w porządku i że zostało to załatwione jak należy - zachowanie stereotypowego Polaka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Dobry układ, wszystkie trudne mecze w pierwszej rundzie na wyjeździe.
![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Ja uważam, że jeżeli jest jakaś niepewność ze stadionem to przy składaniu licencji należało by podać w razie czego jakiś stadion rezerwowy i nie ważne czy powodem, będzie zamknięcie trybun, wymiana murawy w czasie sezonu czy co tam jeszcze. Tak według mnie powinno być i to się powinno tyczyć każdego klubu nie ważne czy to Wisła, Legia, Lech, Lechia czy ŁKS itd. A później jest lament bo nikt nie przewidział, że coś może ze stadionem nie wypalić.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
bardzo dobry terminarz dla nas bo jeżeli będziemy tracić punkty na jesieni to na wyjeździe a nie u siebie, na wiosne wszystkie hity gramy u siebie co jest bardzo dużym plusem, szkoda tylko że wyjazdów raczej nie będzie i jest zakaz na sektorówki
więc dla mnie sens chodzenia na mecze się troche kończy i karnetu chyba już nie kupie ;(![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Reser to zgłoś bo ja sie w donosicielstwo i płakanie nie bawie, a Ty chyba mylisz te pierwsze z wyrażaniem opini
Ostatnio edytowane przez Kociewiak : 21.06.2011 o godz. 10:50.
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
I jakos terminarz byl normalny. 2 mecze na Hutniku, a 2 na wyjezdzie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
A w czym niby granie więcej meczy w rundzie wiosennej ma pomóc Amice? Jak przegrają kilka meczy na wyjeździe to zacznie się nerwówka i wcale tak łatwo grać się im nie będzie. Po za tym dogadali się ze swoimi przeciwnikami, a nie z samą ekstraklasą, co czyni wielką różnicę. Ruch się nie zgodził, bo ponoć ma zamiar przenieść się na stadion śląski.
Ciekawe ilu z was byłoby zachwyconych pomysłem by grać w skrajnym przypadku 15 meczy na wyjeździe, a następnie 15 u siebie. Ciekawe czy byłoby to takie korzystne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
szkoda ze prawdopodobnie bez wyjazdów ;/
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
Ale pomijacie jedną zajebiście ważną kwestię. My zgłosiliśmy Hutnika w licencji ( po to była wkładana kasa tam, żeby można było rozgrywać mecze E-klasy ) a dodatkowo R22. Lech zgłosił w licencji tylko Bułgarską. Licencję dostał. Nagle buum ze stadionem. No i co? W licencji mają Bułgarską więc muszą tam grać. Nie mają zgłoszonego innego stadionu. Trzeba by było od nowa przyznawać licencję na jakiś stadion. A jak tam ze stadionami w Poznaniu i okolicach to ja już nie wiem. |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
No ale to już chyba nie nasz problem, że zgłosili tylko stadion na Bułgarskiej ?
Są przeciez nie daleko Wronki... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale czaisz człowieku, że oni nie wiedzieli, że nie będą mogli grać na swoim stadionie? Rozumiem, że Lech to Lech i najlepiej jakby zniknęli, ale trochę obiektywizmu i mniej ignorancji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Przecież taki terminarz jest optymalny! Kluczowe mecze gramy u siebie na wiosnę. A jesienią jest szansa, że pogonimy będące w kryzysie Widzewy czy Górniki... Wam to jak zwykle ciężko dogodzić.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Lechowi Ekstraklasa poszła na rękę, a jak Śląsk prosił o dwa pierwsze mecze na wyjeździe, żeby móc przenieść się na nowy stadion, to w nagrodę pierwsze dwa gra u siebie :/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Amika może rozegrać na wyjeździe pierwsze 4 z 5 meczów, Śląsk nie może nawet 2. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
A ch.j z Lechem. Co mają zrobić jak ich miasto zrobiło w bambuko? Nie bądźcie już takimi egoistami, bo nam też mogły/mogą przytrafić się problemy ze stadionem. Cieszmy się, że fajnie nam ułożył się terminarz. Wiele wskazuje na to, że mecze z Lechem, Legią, Cracovią i Śląskiem obejrzy 30 tys. widzów, co na jesieni byłoby niemożliwe
I kto komu poszedł bardziej na rękę? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tylko, że Lech sam się dogadał z klubami, z którymi gra, a nie Ekstraklasa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Przecież to stadion miejski, a nie Lecha. Obiektywnie rzecz biorąc, skoro nie jest to stadion Lecha, oraz to, że Lech nie jest jego operatorem, powinien istnieć obowiązek zgłoszenia stadionu rezerwowego. Ale w mediach oczywiście lament wielkopolski...
Powód: interpunkcja
Ostatnio edytowane przez Heero : 21.06.2011 o godz. 12:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
co do Amicki to jawna kpina i nic wiecej - sa rowni i rowniejsi |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie. Gdy ktoś jest mocny to i terminarz nie będzie mu przeszkadzał. Co to za różnica, czy zagramy najpierw u siebie, potem na wyjeżdzie?
Może tak być, ze akurat mecze wyjazdowe zagramy z Legią, która będzie bez formy, a dopiero złapie ja w Krakowie, kiedy zagramy na własnym stadionie. Mi to tam lata. Druga część sezonu jest grana w Krakowie i tam będziemy walczyć o mistrza. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Hmm... skoro wszyscy grają na wyjeździe, to kto gra u siebie?
|
|
|
|
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
|
W 100% popieram Resera!
Gdybyśmy to my byli w analogicznej sytuacji, cytowalibyście forum icków (którzy pisali by to samo co wy) i naśmiewalibyście się z ich kompleksów. Proszę nie zniżajcie się do ich poziomu. Już nie pamiętacie jak nam poszli na rękę gdy pojechaliśmy na Chicago Trophy? Tak bardzo jesteście zaślepieni? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Co za ludzie co ma do tego ekstraklasa? Przecież to Lech sam dogadał sie z klubami i tylko Ruch sie nie zgodził. Nie ma to nic wspólnego z ustalanie terminarza.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Co ma do tego Ekstraklasa? Może to, że to ona jest od ustalania terminarza, a nie kluby (przynajmniej w normalnych ligach). Może niech się jeszcze na wyniki umówią, jak już tak ustalają.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Terminarz jest konsultowany z każdym klubem. Tutaj został ustalony i Lech dogadał się z innymi oczywiście za zgodą Ekstraklasy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
A co wy tacy zawistni , jak by u nas taki numer ze stadionem zrobiono to też byście mieli takie zdanie?Żadnych zmian w kalendarzu i gramy w Hucie
? Co do samego terminarza to jest tak że jak będziemy grać w grupie LE bądź LM to odbiją nam się te wyjazdy czkawką najpewniej odbiją ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Bedziemy mieli wyrownana 18stke to nie bedzie problemow z zadnym terminarzem. Panowie, Wisła sobie poradzi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
interia.pl:
Cytat:
Z tego cytatu wynika, że cały sezon będą grać na Oporowskiej. |