The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.06.2011, 12:24
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
To samo słyszałem jak puszczali Leszczaka. Dalej uważasz, że błędem było nieprzystanie na jego warunki? Skoro ich puszczają to widać mają ku temu jakieś powody.
Dokladnie, pamietam te placze nad Leszczakiem...a chlopak poprostu nie potrafi grac w pilke i kto go ogladal ten o tym wie. Dzisiaj nie lapie(?) sie nawet do kadry meczowej Gornika.
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 05.06.2011, 12:44
rw88 napisał(a):Wyświetl post
Nie dodaje zer, a dodaje wyniki trzech ostatnich sezonów. W trzech ostatnich sezonach osiągneliśmy 20 wynik w Europie i to jest fakt. Oczywiście wiele tutaj może się zmienić w obie strony, ale faktem jest to, że w trzech ostatnich sezonach osiągnęliśmy niezły wynik punktowy, najlepszy od wielu lat.
A to jednoznacznie świadczy że idziemy krok po kroku do przodu. I te trzy ostatnie sezony są myślę dobrym kontrargumentem na stwierdzenie, że "jest gorzej".
(...)
To już jest wróżenie z fusów.
Wróżysz z fusów i zaciemniasz statystyki. Wybierasz fragment, który Ci pasuje do wątpliwej tezy i próbujesz nieudolnie ją udowodnić nie mając żadnych argumentów. Uefa bierze 5 sezonów z rzędu a nie trzy tak jak Ty próbujesz manipulować. Co będzie za rok i dwa tego nie wiesz. Jesteśmy na 24 miejscu czyli 8 pozycji niżej niż parę lat temu. Jeśli to dla Ciebie oznacza "jest lepiej" to gratuluję.

rw88 napisał(a):Wyświetl post
Czemu? Sytuacja identyczna, jak ta przez Ciebie wskazana. Wytłumacz mi, dlaczego porażka Litwinów z Liechtensteinem, Litwinów mających w składzie 5 zawodników z ligi polskiej ma świadczyć o słabości naszej ligi, a porażka Turków z Azerbejdżanem, Turków z wieloma zawodnikami z ligi tureckiej nie ma świadczyć o słabości tejże? Albo jesteśmy konsekwentni, albo nie siejmy farmazonów.
Porównanie jest mega bezsensowne chociażby z powodu, że Azerbejdżan od Liechtensteinu dzieli w rankingu Fifa aż 45 pozycji. Liechtenstein jest za taką potęgą jak reprezentacja Curaçao...
Ostatnio edytowane przez thechris : 05.06.2011 o godz. 12:49.
Odpowiedz cytując
marian paździoch
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 05.06.2011, 12:45
Znasz może więcej szczegółów ?
Od kołyski ,aż po grób w sercu tylko jeden klub WISŁA
Odpowiedz cytując
pawelo84
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 05.06.2011, 12:46
Nie ma co się przejmować tym terminem 10 czerwca. Każdy chyba sobie zdaje sprawę że dotrzymanie go będzie bardzo trudne, wręcz nierealne. Ważne natomiast by Wisła przed el do LM pozyskała Iljewa, Wasilewskiego i jakiś klasowych środkowego i lewego obrońcę. I czy to będzie w czerwcu czy na początku lipca to nie jest aż tak bardzo istotne, ważne żeby Ci zawodnicy u nas grali.
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 05.06.2011, 13:12
Dzimi napisał(a):Wyświetl post
Po opiniach angielskich kibiców mam nadzieję, ze z tym Lamley'em to jakiś żart. Stan Valckx chyba za bardzo opiera się na nazwiskach, nie zwracając uwagę na obecną formę piłkarza.

Holender utraci u mnie całe zaufanie, jeżeli sprowadzi na prawą obronę kogoś słabszego od Baszczyńskiego, w sytuacji gdy mógł zakontraktować właśnie Baszcza. Czekam Panie Valckx na transfery, bo chce zobaczyć kogoś lepszego od Baszczyńskiego, gdyż tylko taki transfer może uzasadniać brak podpisania kontraktu z Baszczem właśnie.

Przez dłuższy czas miałem mocną "fazę" na Bundesligę, tak się składało, że bardzo lubiłem oglądać mecze Arminii - mnóstwo walki, cały mecz jeżdżenie na dupskach - byli słabsi piłkarsko, ale zaangażowaniem przebijali chyba każdą drużynę w Niemczech. I Lamey doskonale się do tej drużyny dopasował.

Zwróćcie uwagę na to, że Paljić - rezerwowy z 2. Bundesligi - był dla nas wzmocnieniem (w pomocy), sądzę, że gdyby go nie cofnęli do obrony to dzisiaj on, a nie Kirm, byłby jednym z naszych motorów napędowych obok Małego i Majora. A teraz wyobraźcie sobie piłkarza podobnego do Paljicia, pod względem wyszkolenia, ale takiego który 20 lat gra na obronie, a nie 15 w ataku, a rok w obronie. IMHO Lamey pozamiata Jeśli przejdzie ofkooz.
.
Odpowiedz cytując
Reser
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 05.06.2011, 13:15
pawelo84 napisał(a):Wyświetl post
Nie ma co się przejmować tym terminem 10 czerwca. Każdy chyba sobie zdaje sprawę że dotrzymanie go będzie bardzo trudne, wręcz nierealne. Ważne natomiast by Wisła przed el do LM pozyskała Iljewa, Wasilewskiego i jakiś klasowych środkowego i lewego obrońcę. I czy to będzie w czerwcu czy na początku lipca to nie jest aż tak bardzo istotne, ważne żeby Ci zawodnicy u nas grali.
Dla mnie sprawa jest prosta, jeżeli Wisła chce myśleć o walce w Europie powinien zostać: Cikos, Chavez i Sivakov.

Do tego powinni pozyskać lewego, środkowego i prawego obrońcę. Kogoś kto zwiększyłby rywalizację na skrzydłach (prawego i lewego skrzydłowego) oraz zmiennika dla Genkova. Bez tego nie ma co się łudzić. Nie trzeba być ekspertem w dziedzinie futbolu żeby zauważyć te braki o których napisałem - jeżeli nasi decydenci tego nie zauważą to będzie to znaczyło, że niewiele w zarządzaniu zespołem (czy też jego finansowaniu) się zmieniło.

Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 05.06.2011, 13:46
blanco napisał(a):Wyświetl post
Wy tu rozprawiacie o 10 czerwca a na konkurencyjnym forum debata w shoutboxie o rozłamie w Wiśle!
Chyba koniec ery Cupiała

Wiesz o co chodzi ?
Nie

To po co ten post...
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 05.06.2011, 14:00
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Dokladnie, pamietam te placze nad Leszczakiem...a chlopak poprostu nie potrafi grac w pilke i kto go ogladal ten o tym wie. Dzisiaj nie lapie(?) sie nawet do kadry meczowej Gornika.
Gdyby to było takie proste: "nie umie grać w piłkę", wówczas nikt by się nie przejmował. Talent miał, ale go po prostu roztrwonił. Jeden z wielu takich przypadków.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 05.06.2011, 14:02
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Gdyby to było takie proste: "nie umie grać w piłkę", wówczas nikt by się nie przejmował. Talent miał, ale go po prostu roztrwonił. Jeden z wielu takich przypadków.
Przepił i przehulał.

Odpowiedz cytując
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 05.06.2011, 14:36
Hahaaha ja widze ze nowi dowadzacy Wisla naprawde wysoko sobie zawiesili poprzeczke, zadania kibicow:

aby kadra byla zapieta do 10 czerwca i grozby co to bedzie jak sie stanie inaczej mnie najzwyczajniej w swiecie smiesza.

Dla mnie niech sobie Stan z Basalajem dopinaja kadre i kolejne 2 tygodnie jak tylko maja drugiego Meliksona sciagnac. Pozatym negocjacje zawsze moga sie przeciagnac z winy drugiej strony vide Maor.

Spokoj i tylko spokoj na te rozgrzane glowy.
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując
maxipiter
Banita

Od: 09.2005

Stary 05.06.2011, 15:35
Ja już nie wierze w żadne transfery do klubu, chyba że z klubu!
Odpowiedz cytując
pawelo84
Senior Member

Stary 05.06.2011, 15:43
maxipiter napisał(a):Wyświetl post
A ja wierzę bo Stan pokazał że potrafi świetnie działać .
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 05.06.2011, 15:48
thechris napisał(a):Wyświetl post
Wróżysz z fusów i zaciemniasz statystyki. Wybierasz fragment, który Ci pasuje do wątpliwej tezy i próbujesz nieudolnie ją udowodnić nie mając żadnych argumentów. Uefa bierze 5 sezonów z rzędu a nie trzy tak jak Ty próbujesz manipulować. Co będzie za rok i dwa tego nie wiesz. Jesteśmy na 24 miejscu czyli 8 pozycji niżej niż parę lat temu. Jeśli to dla Ciebie oznacza "jest lepiej" to gratuluję.
Jeszcze raz, bo widzę że do niektórych trzeba po kilka razy żeby dotarło.

W tej dyskusji nie ma żadnego znaczenia ile sezonów bierze UEFA do swojego rankingu. To jest dyskusja na temat tendencji zdobywanych punktów przez naszą ligę w ostatnim okresie. I fakty są takie, że w ostatnich trzech sezonach byliśmy 20 krajem pod względem zdobytych punktów. Nie wiem, co będzie za rok, co będzie za dwa lata, ale trzy ostatnie sezony jednoznacznie przeczą tezie, że nie robimy postępu. Finito, tyle w temacie.

Owszem być może następne dwa udowodnią, że to jest stwierdzenie na wyrost, ale w tym momencie wszystko wskazuje na to, że tendencja jest bardzo dobra. Ale to może dlatego, że dla mnie to, co było 5 lat temu jest zdecydowanie zamierzchłą przeszłością i uważam, że w latach 2005/2006 nasza piłka była w zupełnie innej rzeczywistości, niż w tym momencie. Nawet jeśli UEFA bierze ranking z tego okresu.

thechris napisał(a):Wyświetl post
Porównanie jest mega bezsensowne chociażby z powodu, że Azerbejdżan od Liechtensteinu dzieli w rankingu Fifa aż 45 pozycji. Liechtenstein jest za taką potęgą jak reprezentacja Curaçao...
Porównanie jest jak najbardziej na miejscu chociażby z powodu, że analogicznie Turcja jest od Litwy kilkukrotnie lepszą reprezentacją. Proporcje porównania jak widzisz również są zachowane. Czyż nie?
Odpowiedz cytując
wikink1
Senior Member

Od: 01.2011

Stary 05.06.2011, 16:10
A jaka jest gwarancja ze Stan i Robert za miesiac będa w WISLE .Rok temu była wyprzedasz z powodu strat finasowych .Napewno pewne symptomy tego ze sie nie najlepiej dzieje w klubie to informacje o stratach finasowych powtarzane holendrom. CZY SĄ STRATY .Moze przyjdze nam grac bez Patryka TRANSFERY BEDA JEZELI PRZEJDZIEMY KOLEJNE ETAPY I NA NIEZAROBIMY .
Odpowiedz cytując
AgresywnyChomik
Senior Member

Stary 05.06.2011, 16:29
Lemoniadowy Joe napisał(a):Wyświetl post
albo nawet 4 tygodnie albo 6 albo 8 .... tylko chyba kazdy sobie zdaje sprawe jak wazne dla naszego funkcjonowania sa dwie pierwsze rundy elm . bo potem albo bedzie kasa na kolejne transfery (a z LM na kilka transferów) albo bedzie trzeba sprzedawac do konca sierpnia aby zamknąc budzet . wiec nie piszcie że mamy czas bo juz to przerabialismy nie jeden raz jest klimat do zrobienia wyniku niezla kadra brakuje wzmocnien zbudowania formy i troche szcescia
Chlopie ostatnie lata to samo pasmo sukcesow w Europie a za transmisje ze szlagierowych potyczek z Levadia Tallin angielskie telewizje placily nam krocie. Jak widac Lech poziomem nie odskoczyl od reszty ligi ba w przyszlym sezonie nie bedzie go nawet w pucharach.
Wiec oszczedz nam wszystkim swojej napinki o tym jak wazne sa te 2 pierwsze rundy - przypuszczalnie sa tak samo wazne jak rok temu i dwa lata temu czy trzy lata temu ich "waznosc" specjalnie sie nie zmienila.

Daj profesjonalistom dzialac, patrz i podziwiaj.Jestem przekonany ze obecny zarzad nie wyda wirtualnych pieniedzy tzn nie pozwli sobie na legendarna dziure budzetowai bledy swoich poprzednikow.
Odpowiedz cytując
robin hood
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 05.06.2011, 16:41
W całej dyskusji o transferach, pytaniach o budżet, pieniądze na zawodników i kontrakty, niestety musimy czytać także newsy trochę z innej beczki politycznej.
Ostatnio strasznie zmartwiła mnie informacja podane o ile dobrze pamiętam przez Gazetę Krakowską o tym, że Nasz Pan Prezydent negocjuje z Klubem dalsze finansowanie budowy stadionu w zamian za niższe późniejsze opłaty. Jeśli to prawda to w okresie transferowym trzeba przebudować finanse klubu a to nie wróży nic dobrego.
Miejmy nadzieję że to tylko plotki bo wzmocnienia są potrzebne i to nie tylko w aspekcie LM
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 05.06.2011, 16:55
AgresywnyChomik napisał(a):Wyświetl post
Wiec oszczedz nam wszystkim swojej napinki o tym jak wazne sa te 2 pierwsze rundy - przypuszczalnie sa tak samo wazne jak rok temu i dwa lata temu czy trzy lata temu ich "waznosc" specjalnie sie nie zmienila.
.
trzy lata temu byla Barca wiec nie porównujmy a jakie były jedne z podstawowych błedow 1 i 2 lata temu jak nie miedzy inny za pozne transfery i jakosciowo slabe ?

i co sie okazało ze Levadia i Inter Baku Qarabach to nie takie ogórki aby MP ich łatwo "pojechał" tak samo jak nasza obrone "jedzie " byle sredniak ligowy wiec nie pisz ze mamy czas pierwsze 2 - 3 transfery powinny byc zrobione jak najwczesniej, i nie twierdze ze tak nie bedzie, ale kolejna kompromitacja moze nas naprawde duzo kosztowac wiec naprawde rozumiem wszystkich tych którzy chcą wzmocnien na teraz
.
Ostatnio edytowane przez Lemoniadowy Joe : 05.06.2011 o godz. 17:06.
alejasienieznam
Odpowiedz cytując
AgresywnyChomik
Senior Member

Stary 05.06.2011, 17:17
Lemoniadowy Joe napisał(a):Wyświetl post
trzy lata temu byla Barca wiec nie porównujmy a jakie były jedne z podstawowych błedow 1 i 2 lata temu jak nie miedzy inny za pozne transfery i jakosciowo slabe ?

i co sie okazało ze Levadia i Inter Baku Qarabach to nie takie ogórki aby MP ich łatwo "pojechał" tak samo jak nasza obrone "jedzie " byle sredniak ligowy wiec nie pisz ze mamy czas pierwsze 2 - 3 transfery powinny byc zrobione jak najwczesniej, i nie twierdze ze tak nie bedzie, ale kolejna kompromitacja moze nas naprawde duzo kosztowac wiec naprawde rozumiem wszystkich tych którzy chcą wzmocnien na teraz
.
Jezu... ja mowie ze doskonale wiemy ze pierwsze rundy sa wazne i nie trzeba tego uwypuklac. Te rundy byly tak samo wazne w ostatnich latach i juz wszystko zostalo powiedziane na temat ich waznosci, jak wyszlo pozniej pieniadze za awans zostaly wpisane w budzety stad wyprzedaze co lepszych zawodnikow.
Smiem twierdzic ze obecny zarzad nie popelni takich bledow. Co wiecej biorac pod uwage okienko zimowe mozna liczyc na pozytywne zaskoczenia.

Mistrzostwo Polski w tym roku przyjmuje jako bonus, mysle ze podobnie traktuje sie go w klubie. W polowie sezonu nikt nie zakladal ze zagramy w eliminacjach LM.

Podsumowujac nie boj sie bedzie dobrze, a nawet jesli bedzie kolejna wtopa (oby nie) to nie spowoduje to ze klub przestanie funkcjonowac z dnia na dzien i trzeba bedzie sprzedac Genkowa czy Meliksona.

Drzec jape i ja potrafie ale czasem lepiej sie zamknac i poczekac - Basalaj, Maaskant i Valckx pokazali know-how. U mnie maja dosc duzy kredyt zaufania.
Ostatnio edytowane przez AgresywnyChomik : 05.06.2011 o godz. 17:21.
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 05.06.2011, 18:05
AgresywnyChomik napisał(a):Wyświetl post

Drzec jape i ja potrafie ale czasem lepiej sie zamknac i poczekac - Basalaj, Maaskant i Valckx pokazali know-how. U mnie maja dosc duzy kredyt zaufania.
alez ja nie dre japy wierze w nowych ludzi działajacych w klubie i wierze ze przy takim działaniu jestesmy wstanie wskoczyc o jeden albo dwa poziomy wyzej tylko nie mozna zawalic tych kilku najwazniejszych meczów bo znowu trenerem zostanie jakis Smuda a dyr. sportowym jakis Kapka , bo ja pamietam juz takie momenty ze wydawało sie ze wszystko idzie w dobrym kierunku a potem jedna czy dwie porazki wszystko rozwalały

pozdro
alejasienieznam
Odpowiedz cytując
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 05.06.2011, 19:40
maxipiter napisał(a):Wyświetl post
Albo ironizujecie albo jesteście ....a śmieszni. Właśnie jesteśmy po najlepszym okienku ostatnich lat. Fachowca mamy dobrego a wy tu wyjeżdżacie z takimi tekstami.
Jovanovic - masz plusa.
Odpowiedz cytując
Baracuda
Member

Od: 11.2002

Stary 05.06.2011, 19:53
Dzimi napisał(a):Wyświetl post
Po opiniach angielskich kibiców mam nadzieję, ze z tym Lamley'em to jakiś żart. Stan Valckx chyba za bardzo opiera się na nazwiskach, nie zwracając uwagę na obecną formę piłkarza.

Holender utraci u mnie całe zaufanie, jeżeli sprowadzi na prawą obronę kogoś słabszego od Baszczyńskiego, w sytuacji gdy mógł zakontraktować właśnie Baszcza. Czekam Panie Valckx na transfery, bo chce zobaczyć kogoś lepszego od Baszczyńskiego, gdyż tylko taki transfer może uzasadniać brak podpisania kontraktu z Baszczem właśnie.
Dzimi mnie się wydaje, że Baszczu jak by przyszedł do nas to na pozycję stopera bo na takiej pozycji grał ostatnio w klubie i chyba już wiek nie ten na skrzydło.
Wasza nienawiść umacnia naszą wiarę.
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Stary 05.06.2011, 20:30
vote-for-mikey napisał(a):Wyświetl post
Zwróćcie uwagę na to, że Paljić - rezerwowy z 2. Bundesligi - był dla nas wzmocnieniem (w pomocy), sądzę, że gdyby go nie cofnęli do obrony to dzisiaj on, a nie Kirm, byłby jednym z naszych motorów napędowych obok Małego i Majora. A teraz wyobraźcie sobie piłkarza podobnego do Paljicia, pod względem wyszkolenia, ale takiego który 20 lat gra na obronie, a nie 15 w ataku, a rok w obronie. IMHO Lamey pozamiata Jeśli przejdzie ofkooz.
Ja osobiście mam nadzieję, że nie przejdzie Zwróć uwagę jak Wichniarek, król strzelców i prawie, że legenda Arminii "sprawdził" się w Lechu Poznań, to co dopiero będzie po takim kontuzjogennym zawodniku jak Lamey.
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 05.06.2011, 21:16
Posty dotyczące wpływu struktur klubowych na politykę transferową przeniesione zostały tutaj
http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=1318
Odpowiedz cytując
baranek
Junior Member

Od: 06.2011

Stary 05.06.2011, 22:17
Kilka godzin temu w orange sport był program piłkarski, jedne z redaktorów podał, że Wisła chce sprowadzić króla strzelców (zakończonego sezonu) ligi węgierskiej, ten piłkarz nazywa się Andre Alves. Włączyłem końcówkę tego programu i z tego co zrozumiałem to chyba ma być info z jutrzejszego artykułu z jednej z gazet ( Przegląd S. albo Super Expres) A tu trochę info o tym piłkarzu http://www.youtube.com/watch?v=arxkYd7KnLE,
http://www.transfermarkt.de/de/alves/profil/spieler_74306.html. Pozdrawiam

Alves
Odpowiedz cytując
JarekTSW
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 05.06.2011, 22:23
http://www.sport.pl/pilka/1,70998,97...s_do_Ligi.html

wywiad ze Stanem na sport.pl

nie wygląda na żadne problemy finansowe. Choć to może być tylko taka gadka. No cóż trzeba czekać do 10 - 11 czerwca
Ostatnio edytowane przez JarekTSW : 05.06.2011 o godz. 22:29.
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 05.06.2011, 22:52
Ja bym do tego 10-11 czerwca ostrożnie podchodził. To,że Basałaj w wywiadzie/telewizji itp zapewnil ze do 10 ma byc kadra gotowa tak naprawde jest terminem ruchomym.
Jeżeli sa prowadzone rozmowy,czy to z Ilievem czy z kims innym to dobrze,zeby w ogole doszli do porozumienia. Nie wazne,czy to bedzie 10 czy 15 czerwca.
Ważne,żeby Maaskant ich szybko wkomponowal do zespolu bo kilka dni roznicy duzej nie robi.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
mycha
Junior Member

Od: 04.2005

Stary 05.06.2011, 22:55
Jak to prawda z tym Alvesem to jestem zawiedziony.
http://www.youtube.com/watch?v=arxkYd7KnLE
na tym filmiku na palcach jednej ręki można policzyć bramki które on sam sobie wypracował.
takich napastników to i w Polsce można znaleźć....
Odpowiedz cytując
Reser
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 05.06.2011, 23:02
mycha napisał(a):Wyświetl post
No jasne, że prawda. Jak 30 innych nazwisk, które przewinęły się już w tym okienku.

Cytat:
na tym filmiku na palcach jednej ręki można policzyć bramki które on sam sobie wypracował.
Po pierwsze jak można oceniać gracza po filmiku.
Po drugie czy to ważne kto mu wypracowuje? Jak dla mnie ważne, że strzela. Bo niektórzy nawet to co wypracowane to strzelić nie potrafią.
Po trzecie -
Odpowiedz cytując
dzollo
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 05.06.2011, 23:09
mycha napisał(a):Wyświetl post
Masakra...napastnik jest od strzelania a nie od "wypracowywania sobie bramek".
Jak dla mnie może stać cały mecz w jednym miejscu, wystarczy tylko, że dwa razy w meczu znajdzie się tam gdzie ma być i wepchnie piłkę do siatki.
Franek, też nie należał do kreatywnych napastników, a co potrafi każdy wie.

P.s. Jak czytam takie posty to nie wiem czy się śmiać czy płakać....
Czy wygrywasz czy nie.... <3
Odpowiedz cytując
prezes85
Senior Member

Stary 05.06.2011, 23:18
Frankowski też sobie bramek nie wypracowywał.

Mamy skrzydłowego na 2 lata.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów