|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Przecież to był żart podobnie jak zachowanie obu piłkarzy . Wyluzuj trochę .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
A ja bym chciał żeby "nasi" piłkarze nie lizali się po sutkach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Twoi kumple to anonimowe chłopaczki na anonimowej imprezie... Trochę nietrafione porównanie.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nic z tych rzeczy. Pudło. To byli ludzie którzy się już kilka lat znali, lubili i też lubili wypić i się po prostu pobawić. Ludzie z dużym dystansem do siebie i poczuciem humoru. Teraz mają swoje rodziny. Zdjęcia podobne (nie rozebrane) robili dla jaj kiedy juz byli nieźle podpici.
Powód: ...
Ostatnio edytowane przez Colin : 31.05.2011 o godz. 18:07.
![]()
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...
"Heroes don't die, they just move on to the next stage" |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Guest
|
|
|
Obrazki przytoczone wyżej nie ukrywam, że mnie obrzydziły jednak, uważam że oni robili to w kwestii żartów a nie odnoszenia przyjemności seksualnej. Mam nadzieję, że się nie mylę
.Na miejscu żony Paljica, dziewczyny Gordana to patelnią w łeb i po sprawie,
Ostatnio edytowane przez westersyl : 31.05.2011 o godz. 18:23.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Zachowanie tych dwóch grajków (do tego cienkich jak dupa węża) ośmiesza po prostu Wisłę, naraża nas kibiców na drwiny ze strony kibicowskiej Polski. |
|
|
|
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Za to teraz obrońca "tęczowych" z Ciebie. Zdjęcia dla mnie żenujące, bo robione w szatni Wisły. W prywatnym życiu niech robią co chcą, ale ich zachowanie nie jest śmieszne dla sporej części kibiców a żałosne. I nie ma znaczenia czy są homo czy nie. Nikt nie atakuje ich za ich preferencję seksualną. Niechby i byli homo, ale u siebie w domu. W życiu prywatnym a nie w szatni Wisły! A co do Bałkańców i ich rzekomego temperamentu to: Rozumiem że w szatni Legii Radović, Antolović z Knezevićem i Kelharem musieli dopiero sekscesy uprawiać po zdobyciu PP? Temperament mają no nie? A w Lechu w zeszłym sezonie po zdobyciu MP to dopiero Stilić z Injaćem i Djurdjevićem musieli pozowac do zdjęć? (Jakoś tamci Bałkańcy nie lizali się po klatach tylko nasi) Wszytko tym można wytłumaczyć (temperamentem), ale to bzdura, nie temperament ale elementarne wyczucie sytuacji! Piłkarze reprezentują Wisłę i po części Nas kibiców i niech trzymają poziom! Nic więcej.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 31.05.2011 o godz. 18:20.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Jak dla mnie to zdjecie to raczej robienie sobie jaj z pedałów , z tylu do tego Boukhari pokazuje fuck you ,a tu cała ponurych grupa ludzi z zagryzionymi zebami doszukuje sie wrecz pomowania homoseksualizmu i zada wyrzucenia ich z klubu , jeszcze jakies loga organizacji wklejacie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ekscytujcie się tu dalej tymi zabawami a zaraz podchwyci to prasa i tyle zostanie
z naszej fety. Nie ma to jak myśleć o wizerunku klubu rozdmuchując aferę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Co podchwyci?
przecież te gesty były ujęte przez 30 fotoreporterów i kilka stacji telewizyjnych, rozumiem w niektórych poruszenie tylko nie za bardzo rozumiem jakby miał brzmieć dany tytuł newsa (mowa o tym podchwyceniu) i co by w tym newsie napisali co do Paljica to nie pierwszy raz tak robi, w derbach Krakowa całował Pawełka, często się do kogoś "tulił" po wygranych meczach, bramkach, strasznie wylewny z niego typ
Ostatnio edytowane przez CH. : 31.05.2011 o godz. 18:45.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
To, że mam Wisłę w sercu nie oznacza, że będę pochwalał każde zachowanie piłkarzy naszego klubu i na wszystko będę patrzył bezkrytycznie no, bo przecież to jest Wiślak. ![]()
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...
"Heroes don't die, they just move on to the next stage" |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
PS. SEREK ma rację z tymi zachowaniami niegodnymi WIŚLAKA. Piłkarz to jest męski wzorzec osobowy dla wielu młodych chłopaków ,którzy kibicują klubowi. Młodzi ludzie się straszeni mocno utożsamiają ze swoimi bohaterami. No i później widzi taki młody chłopaczek takiego Paljcia fundującego "zły dotyk" Wilkowi i co ma myśleć. Naturalnie ,że go to odpycha. Gdzieś ten obraz pozytywny zostaje zmącony. Poza tym piłkarz to jest też funkcja publiczna, przekaźnik wartości.
Ostatnio edytowane przez Bronex : 31.05.2011 o godz. 18:42.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
ad2 .- o moją drogę życiową się nie martw, bo też nie o nią tu chodzi - interesuje mnie co inni powiedzą o Wiślę, nie chcę by wizerunek tego wspaniałego klubu szargało dwóch patafianów z bałkanów ad3. - bije, oj bije... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]() Temat jest temat |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Boli was, że podchwyci prasa a nie bolało was kopanie koszulki.
Niedawno usprawiedliwienie bo był wściekły, dziś usprawiedliwienie bo był w euforii. Wisła to nie klub i miejsce dla żartownisiów. Zasłanie się mentalnością i kulturą Bałkanów to śmiech na sali. Dragan urodzony w Niemczech więc pewnie stamtąd wyniósł tą kulturę którą prezentuje. Bośniackich Chorwatów nie znam to się nie będę wypowiadał o Bunozie. Jedź jeden z drugim do Serbii i niekoniecznie do Belgradu i Nowego Sadu ale do innych miast i miasteczek. Jedź jeden z drugim do Serbskiego Kosowa do Mitrovicy to poznacie kulturę i mentalność Serbów. Określani ludźmi południa w zestawieniu z Włochami, Hiszpanami to niezły dowcip. Polacy i Skandynawowie i Islandczycy ludzie północy ![]()
Ostatnio edytowane przez PvD : 31.05.2011 o godz. 18:44.
![]() Cytat:
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jeśli już musicie o tym pisać to proszę bez osobistych wycieczek.
A tak na marginesie może już dość tej ekscytującej i tyle wnoszącej w nasze wiślackie życie dyskusji. To się robi żałosne
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 31.05.2011 o godz. 18:47.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Palijc to już dla mnie w ogóle recydywa. Najpierw sytuacja w Kielcach, teraz to. Żenujący koleś, oby jak najszybciej opuścił Wisłę.
Gorzej z Bunozą bo podobno perspektywiczny. Słitaśne fotki, "Bonarka to całe moje życie" i lizanie się po sutkach....do czego to doszło... Ciekawe jakby się zachował Małecki gdyby podczas udzielania wywiadu był w miejscu Wilka ![]() ![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ale pieprzycie.
|