|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Gość z Faktu, "ekspert" w programie Multiliga+ właśnie rzucił, że Cupiał chce przeznaczyć 6 milionów na transfery w letnim okienku. Dorzucił do tego jeszcze, że pewnie nie zdąży wszystkiego wydać przed pucharami
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Rzucił także,że jutro będzie pisał o ''wielkim nazwisku'',więc uważajcie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
edit: Dzięki, odkrywco.
Ostatnio edytowane przez filemon : 29.05.2011 o godz. 19:09.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Tak jak mówiłem wczesniej, dzisiejszy mecz mnie przekonał do konca ,ze Jirsak i Gargula sa za slabi i powinni zostac sprzedani
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Jirsak musi zostać, bo jest to zawodnik, który grać potrafi i mam nadzieje, że zostanie, jeśli nie na LM to przynajmniej na polska ligę się przyda, a co do Garguły to sam nie wiem, niby ma talent, ale śmierdzi Dawidowskim...
![]()
JESTEŚ POLAKIEM, WIĘC MASZ OBOWIĄZKI POLSKIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
To idzcie kupić Fakt w poniedziałek... reklama i tyle.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ale 6 milionów czego? Bo ja już dzisiaj spotkałem się ze stwierdzeniem, że 6 milionów euro.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
To są bujdy i czym szybciej przyjmiecie to do wiadomości, tym mniejszy będzie zawód |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Po prostu byłem ciekawy jakie informacje posiada dziennikarzyna z Faktu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
trzeba powiedzieć że redaktor Rudzki bardzo ładnie zareklamował swoją gazetę i przy okazji wprowadził niezły zamęt wśród kibiców Wisły
nie zapominajcie tylko jaką wiarygodnością szczyci się dziennik fakt |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Mam wrażenie że te wszystkie informacje tego typa z faktu są z tego forum...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Mój typ "gwiazdy" (totalny strzał): Jan Vennegoor of Hesselink. 32 lata, 17 meczy w kadrze Holandii, 3 gole. Był z Jaliensem w kadrze na World Cup 2006, Staszka zna z PSV. 130 bramek w Eredivisie, 34 dla Celticu. Ma kontrakt w Rapidzie Wiedeń, który nie zakwalifikował się do pucharów.
Ostatnio edytowane przez leszekm_ : 29.05.2011 o godz. 19:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
on powiedzial ze jutro w fakcie bedzie lista tych pilkarzy, ktorymi interesuje sie Wisla, w tym to wielkie nazwisko tak?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A na koniec hit dnia Maciek Skorża zostaje w Legii !!!!!!!
Ostatnio edytowane przez SWEET_83 : 29.05.2011 o godz. 19:48.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No ja uznałem, że w ogóle szkoda wspominać co to za kolejne rewelacje poza 6 bańkami € mają to się jutro pojawić w Fakcie
![]() SWEET_83 - z tego co ja zrozumiałem to federacja Słowacji nie zgodziła się by ich selekcjoner robił na dwie fuchy i to był główny powód. A szkoda, bo myślę, że Legia by straciła na kolejnym budowaniu od zera. A to że z tym trenerem nie wypaliło to nie znaczy, że dalej nie będą szukać. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Jakby Wisła miała 6mln na transfery to Chavez dawno by wykupili za te 600tys $ bo nie byłaby to wygórowana cena za ogranego w naszej lidze czołowego obrońcy tym bardziej że po sezonie można by było na nim ewentualnie zarobić! Więc te 6mln to tylko plotka moim zdaniem, nie na Polskie warunki!
|
|
|
|
Banita
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Od jutra , najpóźniej wtorku zaczynamy podpisywać kontrakty z nowymi zawodnikami , tak więc zapowiada się ciekawy nadchodzący tydzień , już nie moge się doczekać kogo nam Stan sprowadzi.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Błoński w orange sport info powiedział właśnie, że jutro kontrakt z Wisłą ma podpisać Iliev
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
a ja zapuszczę wąsy. Naprawdę.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
A ja zapuszczę wąsy dla Adama , brodę dla Osamy.
![]() Od jutra zaczyna się bardzo ciekawy tydzień. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
6 milionów euro oznaczałoby konieczność połączenia wątków "Polityka transferowa ..." I "gdybym był bogaty"
![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
||
![]() <Crasch> napisał(a):
![]() Najblizsze dwa tygodnie pokaza dokad bedziemy zmierzac w pucharach i czy z optymizmem bedziemy mogli podejsc do el. LM. |
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
o. to chyba było to okienko. jaja. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Bez jaj, ciekawe jest to za jakich frajerów w tej prasie nas mają, skoro puszczają takie bzdury na swoich łamach i liczą, że w to uwierzymy...Tak RvN tu trafi, jak ja z A klasy do Barcy.
Ale w sumie to każdy musi mieć swojego RvN / Keżmana / Tristana / Schlaudraffa itd. Natomiast wspomniany Jan Vennegoor of Hesselink jest najbardziej realną kandydaturą, szczególnie po słabym sezonie w Rapidzie Wiedeń. Jakby przezwyciężył problemy z kontuzjami, byłby naprawdę sporym wzmocnieniem dla Wisły.
Ostatnio edytowane przez rw88 : 29.05.2011 o godz. 22:03.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|