Greeg napisał(a):

|
Za chwilę będziemy kibicowską Polską B ..., przez kosmitów na trybunach, lanserów na najważniejszych meczach, skrzydłu demokratycznemu na stadionie i moderatorom którzy jak widzę nadal nie chodzą na stadion a zaczynają za to udzielać rad w kwestiach kibicowskich ...
|
Mi się wydaje że już jesteśmy. Nie oszukujmy się, gdzie czołówka a gdzie my. Głównie przez to że nie potrafimy ogarnąć pikników. Choć po Sosnowcu się wydawało że idziemy do przodu, wzrosły liczby wyjazdowe i polepszyło się w paru innych aspektach. Dla mnie najlepszą opcją byłoby opuszczenie stadionu wraz z końcowym gwizdkiem i przemarsz na rynek - jak już ktoś wspominał, tyle że takie coś można zorganizować na Legii czy Widzewie gdzie wyjdzie 90% ludzi a nie u nas gdzie taki procent pozostanie na stadionie. Świętowanie z piłkarzami dopiero na rynku. Myślę że by to zrozumieli a o sprawie byłoby głośno.
Szkoda że nawet to forum upadło i praktycznie każdy kto miał coś do przekazania już jest zbanowany albo olał to i młodzież uczy się kibicowania w stylu flamengisty.