|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
Przytoczyłeś wbiegnięcie z Arką - ok. Ale wtedy o ile pamięć mi nie szwankuje, to zdobyliśmy vice-mistrza/straciliśmy mistrza na rzecz Legii(niepotrzebne skreślić). Teraz mamy mistrza, więc nie ma żadnego powodu do agresji "kiboli". Pw dalej nie dostałem, odpowiedzi na pytania odnośnie kibiców z G oraz innych, którzy biorą udział w proteście też. ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
||
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
||
Nie zgadzam się co do Bogu ducha winnych kibiców. Zauważ, że na murawie znaleźli się kiedy mecz jeszcze trwał. Ostatni karny był wykonywany z wiszącą scianą ludzi za linią - co nie było bez wpływu na wynik. A dodatkowo mecz w tym momencie powinien być przerwany. Czy się cieszyli - raczej nie śpiewali do kibiców Lecha "że wszyscy Polacy to jedna rodzina"? Po tym ruszył żeby im sp... święto. Wielu z Was stawia znak równości pomiędzy zamykaniem stadionów a uderzeniem w kibiców. Pełna zgoda, że dla kibiców ta cała impreza. Tyle, że zamykanie stadionów to jest uderzenie we właścicieli klubów żeby przestali się bratać z bandami. Kibice dostali odpryskiem. Chyba zgodzisz się, że na lechu przed kibolstwem rozwijają czerwony dywan a i w warszawie (po bodaj dwuletnim machaniu szabelką) poszli drogą lecha bo właśnie kończyła się budowa stadionu.
Wbrew pozorom nie na całym świecie pozwalają wbiegać na murawę.
nie wiem o co chodzi, mi w profilu pokazuje że odpowiedziałem |
|||
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Przepraszam resztę, ale bez przesady. P.S. Stanowisko ekipy Legii. Cytat:
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
jak czytam niektóre posty to rzygać mi się chcę i dochodzę do wniosku że gdyby w 89' było takie społeczeństwo jak teraz to mielibyśmy dalej komune.
a co do tematu to mam nadzieje że kolejne protesty kibiców będą trafniejsze niz obecny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Czy znowu Miętta musi apelować o jedność kibicowską
W następnych meczach trzeba wypracować nowe i lepsze formy walki z dyktaturą rządową i karami zbiorowymi za wybryki jednostek ( Hitler za atak na Niemca, rozstrzeliwał zbiorowo w miejscu akcji, co uznawane było za akt terroru władzy, w tym przypadku narzuconej Zachowajmy zawsze umiar w postępowaniu i nigdy nie dajmy się sprowokować do walki między sobą, bo efekty tej walki będą długofalowo zabójcze dla klubu ( przykładów jest wiele). Wystarczy już w tym kraju, szczucia jednych na drugich, bo niedługo znikniemy nie tylko ze stadionów, ale i z mapy Europy, czego nasi poprzedni Kowalscy już doświadczali w swoim zacietrzewieniu jednych z drugimi, w ramach wspólnego interesu, tylko czyjego
Ostatnio edytowane przez kot : 28.05.2011 o godz. 03:53.
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Cytat:
Nie podoba Wam się, że to robię? Że ktoś spoza SKWK, formalnych grup kibicowskich itd. śmie zabierać głos w tak oczywistym dla Was temacie jak protest? Skoro macie takie zdanie i uważacie, że kompletnie się mylę i gadam od rzeczy, to tym łatwiej powinno być Wam wykazać, że nie są prawdą słowa o fatalnym w formie i nieskutecznym proteście. Ale do tej pory żaden z Was, wielkich orędowników protestów w ciszy, solidarności i jedności kibicowskiej w jednoczeniu się z warszawiakami i poznaniakami w sprzątaniu chlewa jaki narobili w Polsce pod hasłami "walki o prawa obywatelskie", nie potrafił pokazać, że to co proponujecie jest skuteczną drogą, poprawiającą sytuacje i nie szkodzącą, tylko pomagającą klubowi oraz samym kibicom. Żmijka nie potrafiła nawet jednego prawdziwego i sensownego zdania sklecić w swojej odpowiedzi na uzasadnienie sensu tej formy protestu. Tradycyjnie stać ją było jedynie na unik i ucieczkę w atak na Markusa. Więc jeśli tym uzasadnieniem ma być parę nieprawdziwych i bzdurnych sloganów na mój temat, to pięknie obnażyliście głębię i dalszy sens tego „protestu” Namawiacie ludzi do działań nieskutecznych i błędnych, a także, tak, będę to powtarzał, szkodliwych dla klubu i Wisły - oczekując od nich, że wszyscy się temu bez słowa sprzeciwu spolegliwie podporządkują. Zapytam słowami PvD: robicie sobie jaja? Cytat:
I głosowaniem na innych w wyborach. Ciszą na stadionie jeszcze nikt nigdy nic nie wygrał.
Ostatnio edytowane przez Markus : 28.05.2011 o godz. 14:38.
![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
A co mnie obchodzi Basałaj i jego świta? czy on działa dla dobra Wisły? Bo kto jak nie on wprowadził jakiś chory system identyfikacji który z założenia tylko miał pomóc a w rzeczywistości nie działa a stwarza problemy. (zresztą jeżeli nie chodzisz na mecze to nie wiesz) kto jak nie Basałaj z nieudolnym marketingiem nie potrafili wypełnić stadionu na szlagier z Amicą czy mecz derbowy który był przypieczętowaniem mistrza? dzięki komu jak nie bojącemu się i widzącemu tylko kasę prezesowi nie podziwialiśmy oprawy? dzięki komu jak nie jemu nie wejdziemy jutro na murawę (Ciebie pewnie nie będzie więc pewnie Ci to lata koło ...) dzięki komu jak nie jemu i szanownemu panu Antkowiakowi chłopaki zostali zawinięci po ostatnim meczu? dzięki komu mogliśmy mecz w Kielcach oglądać w TV? czy pozwał Koronę do sądu i żądał odszkodowania? dzięki komu nie pojechaliśmy do Lubina? Co zrobił pan prezes w związku z tą nienormalną decyzją? napisał jakiekolwiek odwołanie? dzięki komu na trybunach pojawili się ochroniarze i jakieś panienki (nie tylko ze względy na płeć) w odblaskach? i o jakiej polityce Ty mi tutaj piszesz? jak jest ona obecna na stadionie to właśnie w wyżej wymienionych przypadkach! jak nie chcesz demonstrować bo argument o Tusku Ci nie pasuje to dobierz sobie jakiś z powyższych i będzie wszystko OK. a nie sorry trudno jest kibicować przed TV. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
Jeżeli ktoś chce normalnie dopingować to niech dopinguje, bo jeżeli większość przyjmie taką opcję to może warto się zastanowić nad uczestnictwem w proteście. Do tego nie można nikogo zmusić a szczególnie "większości". Ale jeżeli protest będzie miał na stadionie więcej zwolenników niż przeciwników to chyba można przyjąć, że do ogólnopolskiego protestu dołączyli również kibice Wisły a nie tylko ich stowarzyszenie. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|