|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Gwiaździsty nie wiem ale chyba 99% piłkarskiej Europy postawiłoby ostatniego funta czy eurasa na Spartak nie trzeba byc wielkim znawcą futbolu ,żeby zobaczyc dysproporcje między Legią a Spartakiem i dla nich był to magiczny zespół wbrew pozorom a co do Twojego "bez problemu" mecz meczowi nie równy a jak i APOEL Spartak czy Legia i Wisła są jednak dośc chimeryczne jak widac więc z problemami bym sie wstrzymał ...
![]() ![]()
Let other people be who they want to be. Remember, someday, somehow U can be in the minority ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Inne zespoły przez ten rok potrafia utrzymać poziom lub nawet wzmocnić a inne pójść kompletnie po pochylni na dół. Takimi co poszły na dół są własnie ta Kopenhaga czy ten wycmokany Spartak. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Zgadzam się. Myślę, że Spartak z trudem utrzymałby się w II lidze wschodniej.
![]() P.S. Krzykacz - najmądrzejszy post jaki tu czytałem. ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
a tymczasem grają nasi przyjaciele ze Śląska Wrocław, a dyskusja o zachwytach nad Legią dalej trwa... ehh... Wiślacy bracia... Wróćcie na ziemię !! i pomagajmy przyjaciołom !
![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Nic dodać nic ująć krzykacz.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
szukam i szukam gdzie to można zobaczyć.... strona soccer-live nie działa.... dajcie jakiś link i przepraszam za OT
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
http://www.meczenazywo.pl/g/eNortjI0...NFWyBlwwRsMFJA,, spróbuj tej transmisji.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
@Donki,wielkie dzięki za info!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Kto się wybrał do Rygi ten wie jaka to "przyjemność' siedzieć przymusowo na granicy gdy służby mundurowe robią problemy.
Ich trzymali z tego co mi mignęło 12h, od 2 rano, masakra. ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Normalnie kibicował bym kazdemu przeciwnikowi Legii ale ze ona grała z tymi s*******nami kacapami ,to bylem za tym zeby Legia przeszła ruskich.
Co do kibicow i transparentu -to Polska i piekny Radosław nawet pewnie słowem sie nie odezwą stawajac o obronie rodaków,ale taki mamy sprzedajny rząd na usługach Putina. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
W Pilznie robia najlepsze piwo na swiecie.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Jeżeli ma ktoś nke to mecz Śląska jest na 325 kanale
![]() ![]()
:: igor ::
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Pomijam już, że to Legia ale cieszy mnie niezmiernie fakt, że polska drużyna utarła nosa tym kacapom zza wschodniej granicy. Kij im w oko!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ej, to co, w ćwierćwinale LE mecz Legia - Wisła?
![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Pasowało by-pierwszy mecz na wyjeździe-hahhahhha
Ostatnio edytowane przez FraMat : 25.08.2011 o godz. 20:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ja również gratuluje Legii, przez cały mecz kibicowałem warszawiokom.
Widać że Maciuś Skorża nieźle ustawił drużynę, dobre transfery w ostatnim oknie, teraz Wisła i Legia muszą zdobyć jak najwięcej punktów do rankingu. ![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
I kto mi teraz powie, że Skorża jest słabym trenerem?
|
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Kibicować im nie będę, ale na gratulacje dla Legii mnie stać. Niezły mecz, a fakt, że druga drużyna z Polski walczy w Pucharach może tylko cieszyć. Nawet, gdy jest to Legia, chociaż oczywiście wolałbym Śląsk, który nic dzisiaj nie gra.
![]()
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jedno trzeba przyznac, Ljuboja jest 3 razy lepszy niz Genkov, tutaj Warszawiakom transfer wyszedl.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Wróciłem z piwka właśnie, oglądałem sobie mecz Legii i tak pół żartem, pół serio - po roku budowania Legii przez wyśmiewanego przez wszystkich Maciusia Legia robi postęp a po roku budowania Wisły przez profersjonalistę Roberta gramy mniej więcej taką samą kichę jak rok temu
![]() Całkiem serio - Spartak grał przeraźliwie słabo, co nie umniejsza sukcesu Legii. Zagrali naprawdę dobre zawody. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
O kurde,AEK Larnaca-następny zespół z Cypru w fazie grupowej.Rosenborg odpadł z klubem o wiele gorszym,niż APOEL.No ale i tak marne to pocieszenie dla nas.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Nie ma się z czego cieszyć z wiślackiego punktu widzenia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
zanosi sie tez na odpadnięcie Romy ze ... Slovanem - szkoda bo chcialem rzymian w grupie
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Śląsk niestety pogrzebał swoje szanse w pierwszym meczu. Uważam jednak, że w tym roku ładnie w pucharach pograli i doświadczenie będzie procentowało później. Zarówno sportowe, jak i organizacyjne. Rewanż zresztą, chyba sam Lenczyk uważał za wariant honorowego pożegnania...
A Legia? He he...stary dobry wróg. Ze względu na rywala, Rosjan, którzy nie pierwszy raz skandowali antypolskie hasła, w jakimś tam stopniu patrzyłem na nich przychylnym okiem. Na taki terenie jak dawne ZSRR nigdy nie będzie dla nas przyjemnie, a już wystarczy tej obłudy ze strony wschodniej komuny. Nic mnie tak nie cieszy, jak fakt, że skopali im dupe Polacy. Do tego jest jeszcze wątek Skorży, który swego czasu w Krakowie bardzo był lubiany. Szczególnie przez kibiców. Nie ma co popadać w zachwyt nad Legią, ale za sam fakt, ze pojechali z czerwonymi mnie cieszy. Taka piłkarska Bitwa Warszawska A jak komuś na forum przyjdzie do głowy solidaryzować się z Moskalami, którzy tak pięknie nam współczuli i dokładnie wyjaśnili katastrofę, to zalecam konsultacje Ponosząc się fantazji życzę nam wszystkim byśmy trafili na Legię w LE po wyjściu z grupy i tam ich przeczołgali, jak ostatnio w Krakowie. To dopiero będą emocje ![]()
Ostatnio edytowane przez Vinci : 25.08.2011 o godz. 20:26.
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
mitmichael tylko japa jak Polaków nazywają brudasami bo widzę ,że łatwo Ci przychodzi ocenianie.. Brudasie
![]()
Let other people be who they want to be. Remember, someday, somehow U can be in the minority ...
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Widziec rozgroryczenie,wscieklosc i zal Ruskow - bezcenne.
Dobry mecz z dosc przecietnie grajacym przeciwnikiem. Nie wiem, nie chcialo im sie? Zajechani byli? Nie umniejszam naszym walecznosci, po prostu Spartak wygladal dosc komicznie jak na swoje mozliwosci. W lidze pewnie znowu bedziemy kopac sie po czole, ale to w naszej pilce norma. Wychodzi podejscie do zawodu. Dzisiaj jednak jest dzien na swietowanie, nie na myslenie co bedzie jutro. Slask juz sobie pogral chyba, szkoda bo 3 druzyny w fazie grupowej LE to bylby kosmos, beda dwie i to tez swietna wiadomosc. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
A czasem Kuchenkorz nie sympatyzuje ze Spartakiem ? ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
kiedyś tam wspólnie sie macali, Lech był u nich na meczu z bodajże 2 flagami, ale to było 3?4? lata temu
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Weszlaki się kajają.
http://www.weszlo.com/news/7660-Dzis...ana_Co_za_mecz Ale i tak Wisly musieli się doczepić |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|