|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
mam nadzieje że Wks strzelil dziś gola co zapewne da mu awans.
Dzieciom Warszawy ...standard. Porażka u siebie na stadionie boli podwójnie, do boju brudasy turasy. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Kibicował Legii nie będę, ale prawdą jest, że lepiej żeby oni gali jak najdłużej w tych pucharach. Wszystkim wyjdzie na dobre. Wszystkim to znaczy nam, bo Legia nie ma składu na trzy fronty. Wisła ma dwudziestu-kilku w miarę równych zawodników i to też nie wystarczy na trzy rozgrywki. Dlatego jeśli Legia dziś odpadnie to pociśnie później ligę, bo jedyną konkurencję będzie miała w ułomnym Lechu*. Dobrze dla Polskich klubów, bo wiadomo punkty do rankingów. I siłą rzeczy dobrze też dla Legii. *Lech ma ułomną kadrę zawodniczą i raczej krótką ławkę. Kilku bardzo dobrych zawodników, przemieszanych z młodzikami, a wszystkim tym dyryguję Nikodem Dyzma.
Ostatnio edytowane przez Gordian : 04.08.2011 o godz. 12:32.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Sory, ale jestem kibolem Wisły i mam w dupie Legie Lecha itp. I w dupie mam czy oni Wiśle kibicują w pucharach... serio... pewnie dosyć młody jestem i tego nie rozumiem. ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() Zreszta, ja tam Legii zawsze zycze źle, jestem kibicem Wisły Kraków a nie kibicem polskich druzyn w pucharach. Sam piszesz zeby miec wyjebane na inne teamy i patrzeć na swój, a potem piszesz ze to dobrze by było jakby (L) grała na III frontach bo nie maja szerokiej kadry. Czyli jednak patrzysz na tą Legie. Ja jednak patrze dalej, bo widze i wiem jakie korzyści może dać gra w europejskich pucharach i nie życze im tego. Ale przecież w Warszawie to rozumieją ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Skoro masz ich w dupie to wypada zachować konsekwencję i mieć ich w dupie zawsze, wszędzie i cały czas, a nie zachowywać się jak ci z gorszej strony Błoń i wypisywać: "Do boju Turasy".
Cytat:
Więc jeszcze raz, pisze tylko o tym, żeby mieć wyjebane na nich i zająć się Wisłą. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
skoro Lechia była w tamtym meczu marna to jaka była wg Ciebie wtedy Legia?
![]() A co do meczu z turasami to nie spodziewam się odpadnięcia Legii. Pewnie będzie remis...
Ostatnio edytowane przez Kociewiak : 04.08.2011 o godz. 13:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
A jak myślisz?
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Spoko to było pytanie z przymrużeniem oka
![]() Ale wracając już do tych pucharów to dla mnie niespodzianką będzie jak WKS albo Legia odpadną dzis. |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Wrszcie normalny glos. Ja zycze Wisle jak najgorzej i szlus
Co do krzykow to postawic trzeba znak rownosci Wy krzyczycie jedno, my drugie i kazdy jest szczesliwy ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Panowie, dalsze wymienianie się kto komu i co życzy mija się z celem. To nie koncert życzeń. Legia awansuje-ok, nie awansuje też ok, nie ma sensu się ekscytować w jedną i drugą stronę.
a wracając do meritum, ciekaw jestem z jakim nastawieniem wyjdzie Legia? czy totalna obrona Częstochowy i długa piłka na ,,Lutoboję'', który coś zrobi, czy dadzą wyszaleć się Turkom na początku i z biegiem czasu przejmą inicjatywę? pozdro |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
Trudno powiedzieć w sumie. Niby zagramy na bank 3 def pomocnikami, ale Gol jest przekwalifikowywany na rozgrywającego, więc to nie jest do końca takie jednoznaczne. Skorży raczej chodzi o to, żeby było w środku pola komu odbierać piłkę, a Gol się do tego nadaje dużo lepiej niż Radović. No i chyba zależy od tego, co pokażą Turki. U siebie oni są kozaki, na wyjazdach się prują - może i tym razem tak będzie? W takim wypadku spodziewałbym się jakichś 30-50 minut nudnej młóćki w środku pola, a potem lekkiej przewagi Legii. Ale równie dobrze wyobrażam sobie autobus w polu karnym przez cały mecz i dwójkowe / trójkowe akcje w ramach kontry. Dzida na Lutoboję będzie niezależnie od tego którą z powyższych wersji zobaczymy ![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Jeżeli Śląskowi dziś nie uda się wygrać to to będzie wielka niespodzianka. Stawiam na gładkie 2-0 dla WKS-u. Co do Legii to mi tam ona zwisa. Pewnie zagrają z kontry a turasy znowu będą klepać na 40 metrze przez pół meczu a 2 razy się zorientują, że chyba wypadałoby coś strzelić. Jak Legia przejdzie to trafi na Atletico Madryd czy jakieś PSG i się skończą podboje. Liczę jednak na 3 kluby w fazie grupowej. Nie, nie kibicuje Legii. Po prostu dobrze by było się podnieść trochę w rankingu bo sama Wisła nic nie ugra dla Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Jeśli Legia straci w pierwszych 10 minutach bramkę to zrobi się jej naprawdę cieplutko. Skorża pod presją nie radzi sobie.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
jest gdzies transmisja?
![]()
Myjcie owoce zakazane
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przecież Śląska pokazuje otwarty Polsat!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
boze ci komentatorzy na meczu Loko-Slask to chyba komentuja ten mecz przez Skype'a
![]()
Kiedy z ziomeczkami pod blokiem siedziałeś , codzienne dobre akcje razem z nimi wspominałeś
gdy trafiłeś na komende raz po mordzie dostałeś , wszedłeś w układ z psami wszystkich posprzedawałeś |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Transmisja z Bułgarii jest nielegalna!Na banerach reklamują bukmacherów internetowych,a reklama tego typu jest w polskich stacjach zabroniona.Co na to wiceminister finansów Kapica?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Jak graliśmy w Rydze to tez były reklamy Bet-at-home na banerach. Oni mogą sobie reklamować co chcą , nic nasza ustawa do tego nie ma.
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Napisałem to z przekąsem.Suma sumarum,jednak reklama wchodzi na polski rynek.Jaka to różnica,na jakim stadionie ją zainstalowali?Idzie na Polskę,ale ktoś taki jak pan K.nie potrafi tych sprzeczności wytłumaczyć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Jest różnica bo nie maja prawa nałożyć kary na bułgarski klub za te reklamy. A gdyby to było w Polsce to byśmy mieli kabaret niesamowity potem.
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Potem dopiero wprowadzili całkowity zakaz reklamowania firm tytoniowych na bolidach. ciekawostka: Oficjalna nazwa Teamu Ferrari wciąż brzmi "Scuderia Ferrari Marlboro" |
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Oni w toi toiu siedza, kibicow w miare normalnie slychac wiec innej mozliwosci nie ma.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Nie mogę się już patrzeć na ten mecz z Lokomotiem.Straszna chu.jnia........
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Coś mało legionistów na Ł3....
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Nie ma co się dziwić bilety drogie a produkt słaby. Co do meczu to jak ten Gaziantepspor miał czwarte miejsce w lidze Tureckiej to raczej nie świadczy za dobrze o tej lidze.
Legia też niczego nie pokazuje ale jeżeli Gaziantepspor nie zacznie grać to Legia awansuje dalej. Oglądam mecz Legii jak na razie bo w meczu Śląska jakość transmisji jest tragiczna. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Kafkas trener Turków to jest jednak the best chłopak. Przez 13 minut konferencji prasowej przed meczem co chwila mówił ,że spokojnie jego drużyna wygra i awansuje. Pycha kroczy przed upadkiem hahaha. Legia grała dennie i ale przy Gazientepsporze i tak wyglądali lepiej. Dobrze ,że nie było dogrywki bo Legia już była na wykończeniu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|