|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Czego oczekujecie od zespołu, którzy przegrał z Cracovią 3:0?
Ostatni gasi światło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=VbDCZ...eature=related
Plizga na drodze , w domu siedzieć qrrrwa gamoniu ! ))))![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
To pokazuje jacy jesteśmy ....a beznadziejni... w tym momencie szkoda mi tylko tych kibiców Jagi którzy się .......ili pociągiem 5 dni żeby zobaczyć jak Plizga strzela z 3 metrów w bramkarza...
|
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
A teraz tak szczerze, naprawde wierzyliscie ze ten mecz bedzie wygladal inaczej? Ja to czulem juz w pierwszym meczu ze tak bedzie... to samo mialem z moim klubem w zeszlym roku (tez wygrali u siebie 1-0 a potem przegrali 1-3 na wyjezdzie z Dynamem Minsk) :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
A dlaczego ten je.... komentator nie wymienił Groznego albo Wilna ? Dlaczego nie wymieniał innych miast w których kompromitowały się nasze drużyny a było ich sporo tylko wymienił miast gdzie Wisła odpadała ?!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Ja nawet nie wiem kto grał w Wilnie i Groznym. ![]()
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wilno Legia i zadymy, Grozny Lech.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
I co mowilem? Niedowiarki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Jagiellonia w takim stanie to jest murowany kandydat do spadku w następnym sezonie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Bozydar: moze Wojtek ciszej nad ta trumna
![]() Jesli sie nie myle to Irtysz dokonal historycznego wyczynu. Pokonal w pucharach pierwszy raz rywala w dwumeczu |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Ktoś jest tym zaskoczony? Nie żartujcie. Tak jak pisałem już jakiś czas temu każdy awans polskiej drużyny będzie zaskoczeniem, czy to z zespołem z Azji, czy z cieniasem z Europy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Plizga to chyba powinien z buta do domu wracać, ewentualnie rowerem. Nie, nie jako kare, tylko żeby go Probież przez przypadek w żadnym innym meczu nie wystawił, bo efekty beda jak dziś.
Przed tym meczem jeden pan z Białegostoku sie strasznie na mnie obraził, że śmiałem cos powiedzieć, że Maycon się o swoje nogi potyka - jak chcesz, mozemy dalej poprowadzic rozmowe na ten temat ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Nie no ja Boża rozumiem, to my jesteśmy najlepszą i najważniejszą polską drużyną, więc dlatego wymienił właśnie nasze wpadki...
Mógł równie dobrze powiedzieć: Grozny, Zurych, Wilno, Skopje, Wiedeń, od biedy Soligorsk... ![]()
PSIA KREW
"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma... ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
I pomyślcie że takie coś jak plizga dostawało powołania do kadry
|
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Po tym meczu nie tyle jestem w....iony, co bardziej chce mi się śmiać z tych patałachów. To się nie mieści w głowie jak można tak kompromitować nie tylko swój klub ale cały kraj.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
nie wyśmiewał bym jagielloni bo my takich wpadek mieliśmy o wiele więcej. oby nie w tym roku w co bardzo wierze
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Burkhardt to miał jedno genialne podanie, które zmarnował Seratlić, bo piłkę przyjął tak jakby odbiła się od kłody drewna. W żaden sposób nie bronię Burkhardta ale to co się obrócił z gościem na plecach i zagrał przekątnie w pole karne to był majstersztyk. Jeżeli taki Plizga ma grać w reprezentacji to ja nie wróżę reprezentacji dobrej przyszłości.
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
To juz nie jest kompromitacja Jagielonii tylko calej polskiej pilki noznej.
Brawa tylko dla Dawida ;D |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Tusk i Lato wiedza czemu tak wlasnie koncza sie przygody w pucharach.... wina kibola
![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
trzeba bylo grac 2 napastnikami a nie kuwa 2 defensywnymi i bez rozgrywajacego. Plizga hahahah. Powiem wam że Mido Sidqy najlepiej zagrał choc był obronca lol.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Interesowanie się polską piłką to jest masochizm
|
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Na forum Jagiellonii na temat meczowy nie można się dostać z powodu obciążeń ,a szkoda bo chciałem przeczytać zanim tamten moderator zadziała ; )
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Temat meczowy i tak jest zamykany przed najazdem pokemonów więc sobie nie poczytałbyś. Po powyższych postach zamykanie takich tematów to najlepsze rozwiązanie.
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Jaga ma jeszcze w obwodzie Grzelaka ( jak ten sie posklada i nie polamie znowu ) wiec sila razenia bedzie niepojeta jak Franek bedzie mial np kontuzje.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 07.07.2011 o godz. 16:03.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Tak to jest jak wiejskie kluby biorą się za puchary... Ja mam tylko nadzieję, ze Śląsk nie da dupska...
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Wstyd jak ch*j.
Żal mi tych kibiców którzy tydzień jechali pociągiem na mecz tego nieprofesjonalnego klubu. Ale czego się spodziewaliśmy? Popatrzcie na ostatnie wyniki Jagi w sezonie... tak to jest jak się sprzedaje najlepszego gracza który był trzonem zespołu... i teraz pojawia się pytanie czy nie warto go było zatrzymać i zgarnąć więcej kasy za grę w LE i powalczyć o mistrzostwo Polski... a Frankowski sukcesu nie gwarantuje bo jest coraz starszy i jego skuteczność spada z miesiąca na miesiąc... przecież on już nawet karnego nie potrafi strzelić jak potrzeba. A Probierz nie jest wcale dobrym trenerem - co on osiągnał w karierze? Plizga żałosny występ - to nie powinien być piłkarz. Sandomierski dobry bramkarz? Normalny bramkarz - żaden tam wybitny... Już nie raz widziałem jak puszcza niesamowite szmaty, nie mówię ze w tym meczu takie były, ale nie jest to na pewno ktoś kto może wygrać mecz dla drużyny swoimi interwencjami. Myślę że Jaga mogła ustąpić tego miejsca komuś innemu - jestem pewny ze Lech czy Lechia nie skompromitowałyby w ten sposób polskiej piłki... przecież to są wszystko punkty których pózniej brakuje - zaraz będziemy miec o jedną drużynę mniej do LE jak tak dalej pójdzie kosztem jakichś Azerów czy Kazachów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Dokladnie! To same zdanie mam rowniez o Wojtku Szczesny i Fabianskim, za co zostalem krytykowany i wysmiewany. Jedyny polski bramkarz na europejskim poziomie to Boruc.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
w dwóch słowach: nigger please... |
|
|
|