|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
na Soccer-Live kanal rumunski Sopcasta jest w rzeczywistosci Polsatem Sport
Minelo 10 minut i wiecej z gry ma Irtysz. Bramkarza i tego zawodnika z Bulgarii to wzieli chyba z lapanki. Bramkarz piastkuje pilke ktora mogl zlapac a napastnik (?) strzelil z 5 metrow z glowy w bok
Ostatnio edytowane przez kreseq : 07.07.2011 o godz. 14:22.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Moze poza jedna akcja Jagi w pierwszych 10 minutach wiekszosc akcji dziala sie na polowie Bialostocczan. Inny mecz ogladalismy
? Kopia sie po czole i gdyby Irtysz umial podawac a nie slac pilke na zapalenie pluc gdzies do przodu to Jaga mialaby wiekszy problem.W tej chwili tez Jaga nic nie gra a Irtysz potrafi podejsc na 20 metr wiec radze wlaczyc tv a nie spac ![]() 1:0
Ostatnio edytowane przez kreseq : 07.07.2011 o godz. 14:35.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jezeli Jaga odpadnie to przebije wszystkie Levadie, Valerengi i inne Karabachy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
No litości.
Mam nadzieję, że nasze pozostałe drużyny będą sobą prezentować coś więcej, niż Jaga. |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Szczerze to nawet nie wiem skad jest ten Irtysz
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Tofik, ile masz do wygrania za zwyciestwo Irtyszu ?
Najlepsza jest ta wrzawa tłumu jak Kazachowie połowe przekroczą. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
http://www.fromsportcom.com/v-2/10/62/v-306320.html
Tu macie transmisje i jest z Polsatu normalnie komentarz |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Levadii nic nie przebije - to byli amatorzy, ktorzy jechali na mecz autobusem 2 dni !!
Kazachstan jest chyba bardziej rozwiniety pilkarsko - chocby rok czy 2 lata temu ich mistrz prowadzil zdaje sie 3:0 w Izraelu z Maccabi Haifa, ktore potem weszlo do Ligi Mistrzow (ostatecznie Haifa wygrala wtedy 4:3). ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
no ale skoro o profesjonalizmie danej drużyny świadczy to czy jedzie autokarem czy śmigłowcem to pogratulować.
Ostatnio edytowane przez CH. : 07.07.2011 o godz. 15:00.
|
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
To byl jeden z niewielu przypadkow gdzie upal bardziej wykonczyl Kazachow od przeciwnikow Ale watpie ze tym razem upal pomoze akurat druzynie z miasta gdzie czesciej wystepuje -30 stopni niz +30... Ale ogolnie polskim klubom idzie trudniej z klubami ze wschodu niz z zachodu wiec to nie do konca pokazuje slabosc polskiej pilki tylko to ze latwiej jest grac z kontry z Manchesterem City niz grac z broniacymi sie Kazachami/Azerami itd... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
To, co zrobili piłkarze Jagi w pierwszej połowie to tragikur**komedia po prostu! Granie na 0:0 w Kazachstanie to samobójstwo i teraz szczerze wątpię, że się z tego stanu podniosą, bo Kazachowie nie dość że dalej będą słać te dzidy do przodu, to jeszcze się zamurują. Nie spodziewałem się po Jadze takiego antyfutbolu, a Maycon to jakaś porażka totalna, jak napastnik nie wykorzystuje takich sytuacji to powinien zmienić zawód.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jaga na wyjazdach jest słaba. Mam nadzieje że Burkhardt nie wyjdzie w składzie, a Frankowski sie wykuruje i pogra choć 60-70 minut. Przypomnijcie mi jak ktos wie - z kim zagra ewentualnie Jaga w 2 rundzie?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Banac Erewan lub Olimpi Rustawi, które Legia rozwaliła w 2009/2010 3-0(chociaż przy 0-0 w pierwszym meczu Olimpi mialo w Warszawie... karnego, tak więc bekowo było
)/1-0. Pierwszy mecz wygrali Gruzini w Armenii 1-0.![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Edit. Sory to jednak 1 i ta sama drużyna w tym roku się przemianowali.
Ostatnio edytowane przez Angmir : 07.07.2011 o godz. 00:16.
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
Powiem szczerze, średnia motywacja dla chłopaków z Białego. A w trudnym momencie meczu takie coś na pewno nie będzie stymulowało do dalszego wysiłku. Po co się starać, skoro znowu mamy jechać w azjatyckie stepy? I dla klubu kolejny kosztowny wydatek. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
Po pierwszym meczu było jasne: oba zespoły dzieli co najmniej różnica klas. Prawda jest taka, że chłopcom z Białego nie chciało się jechać do Gruzji. W sumie nie wiem, co gorsze. Dostawać baty od Kazachów, czy celowo z nimi wtopić. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Chyba nie oglądałeś meczu, jeśli mówisz tu o różnicy klas. Sprawa druga to jest ich zawód i jak będzie potrzeba to mają zapie... nawet na Syberię, bo za to im płacą. Nie wierze, że mogli odpuścić ten mecz, po prostu są tak słabi...jak cała polska piłka.
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Celowo wtopic to 100 razy gorsze. Mnie nabardziej wkur.ia nie to, że polski kopacz to piłkarski analfabeeta, tylko to, że to w dodatku analfabeta bez ambicji. Gryźli trawę? No właśnie. A to powinien być ich pierwszy zas.any obowiązek.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Czy ja wiem - nie chcieć to im się może tyrpać autokarem do Krakowa a puchary - wsiadasz do samolotu i w Kazachstanie jesteś szybciej niż w Krakowie autobusem
Nie kupuje tego, szczególnie że Jaga miała otwartą drogę do 3 rundy Po prostu nie byli na tyle dobrzy by ich ograć bez względu na jakiś pech itp, do tego dla Kazachów to było święto więc sprężyli się jakby finał LM grali.Ich radość po wygranej - bezcenna i jak dla mnie bardzo dobrze że tak się stało.Żal to by mi mogło być Jagi jak by grali świetnie, mieli mega niefarta, a do tego sędzia ich kręcił a że grali przeciętnie, pecha w sumie mieli ale bez przesady - to kij im w oko ![]() Mam nadzieje że za 2 tygodnie 'kompromitacja Jagiellonii' nie zejdzie na drugi plan za naszą sprawą ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
ciekaw jestem : można oddać miejsce w pucharach ? ![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
Wisła też odpuściła Levadie ? Śmieszna teoria, gra w pucharach to szansa wypromowania się dla każdego grajka i dodatkowa kasa za każdą rundę, więc wątpliwe żeby ktoś odpuścił puchary. ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
A miejsce przejmuje kolejny w tabeli. ![]()
Stan , sciagnij nam paru konkretnych pilkarzy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Franek lowca bramek, oby dzis strzelil bo bez jego goli nie wierze w Jage.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
tylko panowie dzis spokojnie bez euforii,bo ostatnio ktos sie pucował ze sie cieszymy z Jagi a z Legii już nie wolno.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|