The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.07.2011, 13:12
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Dokladnie o tym samym pomyslalem po losowaniu
Po to się starać, żeby w kolejnych latach już nie musieć tam jeździć.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 07.07.2011, 14:09
na Soccer-Live kanal rumunski Sopcasta jest w rzeczywistosci Polsatem Sport

Minelo 10 minut i wiecej z gry ma Irtysz.

Bramkarza i tego zawodnika z Bulgarii to wzieli chyba z lapanki. Bramkarz piastkuje pilke ktora mogl zlapac a napastnik (?) strzelil z 5 metrow z glowy w bok Masakra
Ostatnio edytowane przez kreseq : 07.07.2011 o godz. 14:22.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
Angmir
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 07.07.2011, 14:23
kreseq napisał(a):Wyświetl post
na Soccer-Live kanal rumunski Sopcasta jest w rzeczywistosci Polsatem Sport

Minelo 10 minut i wiecej z gry ma Irtysz.

Bramkarza i tego zawodnika z Bulgarii to wzieli chyba z lapanki. Bramkarz piastkuje pilke ktora mogl zlapac a napastnik (?) strzelil z 5 metrow z glowy w bok Masakra
Może ty inny mecz oglądasz ?
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 07.07.2011, 14:33
Angmir napisał(a):Wyświetl post
Może ty inny mecz oglądasz ?
Moze poza jedna akcja Jagi w pierwszych 10 minutach wiekszosc akcji dziala sie na polowie Bialostocczan. Inny mecz ogladalismy ? Kopia sie po czole i gdyby Irtysz umial podawac a nie slac pilke na zapalenie pluc gdzies do przodu to Jaga mialaby wiekszy problem.
W tej chwili tez Jaga nic nie gra a Irtysz potrafi podejsc na 20 metr wiec radze wlaczyc tv a nie spac

1:0 Pieknie Jaga daje czadu, krycie jak z okregowej...
Ostatnio edytowane przez kreseq : 07.07.2011 o godz. 14:35.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 07.07.2011, 14:38
Jezeli Jaga odpadnie to przebije wszystkie Levadie, Valerengi i inne Karabachy.
Odpowiedz cytując
Żuczek
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 07.07.2011, 14:41
No litości.
Mam nadzieję, że nasze pozostałe drużyny będą sobą prezentować coś więcej, niż Jaga.
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 07.07.2011, 14:42
Szczerze to nawet nie wiem skad jest ten Irtysz
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 07.07.2011, 14:42
Tofik, ile masz do wygrania za zwyciestwo Irtyszu ?

Najlepsza jest ta wrzawa tłumu jak Kazachowie połowe przekroczą.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 07.07.2011, 14:52
Wasiu napisał(a):Wyświetl post
Tofik, ile masz do wygrania za zwyciestwo Irtyszu ?

Najlepsza jest ta wrzawa tłumu jak Kazachowie połowe przekroczą.
Tak samo bylo jak graliśmy w Gruzji z Dinamo Tbilisi
Odpowiedz cytując
rafi2323
Junior Member

Od: 09.2008

Stary 07.07.2011, 14:46
http://www.fromsportcom.com/v-2/10/62/v-306320.html
Tu macie transmisje i jest z Polsatu normalnie komentarz
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 07.07.2011, 14:47
Maciuś napisał(a):Wyświetl post
Jezeli Jaga odpadnie to przebije wszystkie Levadie, Valerengi i inne Karabachy.
Levadii nic nie przebije - to byli amatorzy, ktorzy jechali na mecz autobusem 2 dni !!

Kazachstan jest chyba bardziej rozwiniety pilkarsko - chocby rok czy 2 lata temu ich mistrz prowadzil zdaje sie 3:0 w Izraelu z Maccabi Haifa, ktore potem weszlo do Ligi Mistrzow (ostatecznie Haifa wygrala wtedy 4:3).
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 07.07.2011, 14:57
Levadii nic nie przebije - to byli amatorzy, ktorzy jechali na mecz autobusem 2 dni !!
Ci amatorzy przed meczem z nami przeszli Twente i grali jak równy z równym z Newcastle United i Crvena Zvezda Belgrad.. nic o tej drużynie nie wiedziałeś więc się nie wypowiadaj. U niektórych z Was jest ten problem że nie znacie drużyny i z góry zakładacie że to lamusy. bo nie słyszeliście o niej.. A to błąd.
no ale skoro o profesjonalizmie danej drużyny świadczy to czy jedzie autokarem czy śmigłowcem to pogratulować.
Ostatnio edytowane przez CH. : 07.07.2011 o godz. 15:00.
Odpowiedz cytując
MHaifa
Member

Od: 01.2011

Stary 07.07.2011, 15:02

Kazachstan jest chyba bardziej rozwiniety pilkarsko - chocby rok czy 2 lata temu ich mistrz prowadzil zdaje sie 3:0 w Izraelu z Maccabi Haifa, ktore potem weszlo do Ligi Mistrzow (ostatecznie Haifa wygrala wtedy 4:3).
Tak.. to byl zwariowany mecz, Kazachowie strzelili 3 gole w pierwszych 15 minutach... i sie zmeczyli Haifa potrzebowala 4 do awansu i to zrobili To byl jeden z niewielu przypadkow gdzie upal bardziej wykonczyl Kazachow od przeciwnikow
Ale watpie ze tym razem upal pomoze akurat druzynie z miasta gdzie czesciej wystepuje -30 stopni niz +30...

Ale ogolnie polskim klubom idzie trudniej z klubami ze wschodu niz z zachodu wiec to nie do konca pokazuje slabosc polskiej pilki tylko to ze latwiej jest grac z kontry z Manchesterem City niz grac z broniacymi sie Kazachami/Azerami itd...
Odpowiedz cytując
WislaOnly
Senior Member

Stary 07.07.2011, 15:10
MHaifa napisał(a):Wyświetl post
Ale ogolnie polskim klubom idzie trudniej z klubami ze wschodu niz z zachodu wiec to nie do konca pokazuje slabosc polskiej pilki tylko to ze latwiej jest grac z kontry z Manchesterem City niz grac z broniacymi sie Kazachami/Azerami itd...
A to z klubami z zachodu w ogóle Polakom idzie ja Ci mówię, że wygrane Lecha z Manu City czy Juve to chwilowa euforia! My też mieliśmy pakę i tylko przez sezon udało się zawojować Europę! Nie ma o czym mówić, jesteśmy 100 lat za murzynami i tu akurat to powiedzenie sprawdza się idealnie!!!
Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 07.07.2011, 14:53
To, co zrobili piłkarze Jagi w pierwszej połowie to tragikur**komedia po prostu! Granie na 0:0 w Kazachstanie to samobójstwo i teraz szczerze wątpię, że się z tego stanu podniosą, bo Kazachowie nie dość że dalej będą słać te dzidy do przodu, to jeszcze się zamurują. Nie spodziewałem się po Jadze takiego antyfutbolu, a Maycon to jakaś porażka totalna, jak napastnik nie wykorzystuje takich sytuacji to powinien zmienić zawód.
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 06.07.2011, 23:32
Jaga na wyjazdach jest słaba. Mam nadzieje że Burkhardt nie wyjdzie w składzie, a Frankowski sie wykuruje i pogra choć 60-70 minut. Przypomnijcie mi jak ktos wie - z kim zagra ewentualnie Jaga w 2 rundzie?

Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 06.07.2011, 23:50
Banac Erewan lub Olimpi Rustawi, które Legia rozwaliła w 2009/2010 3-0(chociaż przy 0-0 w pierwszym meczu Olimpi mialo w Warszawie... karnego, tak więc bekowo było )/1-0. Pierwszy mecz wygrali Gruzini w Armenii 1-0.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Angmir
Senior Member

Stary 07.07.2011, 00:13
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Banac Erewan lub Olimpi Rustawi, które Legia rozwaliła w 2009/2010 3-0(chociaż przy 0-0 w pierwszym meczu Olimpi mialo w Warszawie... karnego, tak więc bekowo było )/1-0. Pierwszy mecz wygrali Gruzini w Armenii 1-0.
Jaga nie zagra z Olimpi rustawi tylko z Metalurgiem Rustavi zdaje sie ze to inne drużyny.

Edit. Sory to jednak 1 i ta sama drużyna w tym roku się przemianowali.
Ostatnio edytowane przez Angmir : 07.07.2011 o godz. 00:16.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 07.07.2011, 07:57
0 22 napisał(a):Wyświetl post
To zmienia postać rzeczy. Jeśli Jaga ma po Kazachstanie jeszcze jechać do Gruzji lub Armenii... Średnio atrakcyjna przejażdżka, a rywal silny. Myślałem, że w kolejnej rundzie czekają na nich jacyś Walijczycy lub ew. Cyrpyjczycy.

Powiem szczerze, średnia motywacja dla chłopaków z Białego. A w trudnym momencie meczu takie coś na pewno nie będzie stymulowało do dalszego wysiłku. Po co się starać, skoro znowu mamy jechać w azjatyckie stepy?

I dla klubu kolejny kosztowny wydatek.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 07.07.2011, 08:09
flamengista napisał(a):Wyświetl post
To zmienia postać rzeczy. Jeśli Jaga ma po Kazachstanie jeszcze jechać do Gruzji lub Armenii... Średnio atrakcyjna przejażdżka, a rywal silny. Myślałem, że w kolejnej rundzie czekają na nich jacyś Walijczycy lub ew. Cyrpyjczycy.

Powiem szczerze, średnia motywacja dla chłopaków z Białego. A w trudnym momencie meczu takie coś na pewno nie będzie stymulowało do dalszego wysiłku. Po co się starać, skoro znowu mamy jechać w azjatyckie stepy?

To mogli nie startować w rozgrywkach, nie ma takiego przymusu.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 07.07.2011, 22:27

No więc zacytuję, żeby nie było.

Po pierwszym meczu było jasne: oba zespoły dzieli co najmniej różnica klas. Prawda jest taka, że chłopcom z Białego nie chciało się jechać do Gruzji.

W sumie nie wiem, co gorsze. Dostawać baty od Kazachów, czy celowo z nimi wtopić.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
John1906
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 07.07.2011, 22:40

Po pierwszym meczu było jasne: oba zespoły dzieli co najmniej różnica klas. Prawda jest taka, że chłopcom z Białego nie chciało się jechać do Gruzji.

W sumie nie wiem, co gorsze. Dostawać baty od Kazachów, czy celowo z nimi wtopić.
Chyba nie oglądałeś meczu, jeśli mówisz tu o różnicy klas. Sprawa druga to jest ich zawód i jak będzie potrzeba to mają zapie... nawet na Syberię, bo za to im płacą. Nie wierze, że mogli odpuścić ten mecz, po prostu są tak słabi...jak cała polska piłka.
W naszych sercach nie ma litości.
Odpowiedz cytując
crux.a
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 07.07.2011, 22:43
Celowo wtopic to 100 razy gorsze. Mnie nabardziej wkur.ia nie to, że polski kopacz to piłkarski analfabeeta, tylko to, że to w dodatku analfabeta bez ambicji. Gryźli trawę? No właśnie. A to powinien być ich pierwszy zas.any obowiązek.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 07.07.2011, 23:14
Prawda jest taka, że chłopcom z Białego nie chciało się jechać do Gruzji.

.
Czy ja wiem - nie chcieć to im się może tyrpać autokarem do Krakowa a puchary - wsiadasz do samolotu i w Kazachstanie jesteś szybciej niż w Krakowie autobusem
Nie kupuje tego, szczególnie że Jaga miała otwartą drogę do 3 rundy
Po prostu nie byli na tyle dobrzy by ich ograć bez względu na jakiś pech itp, do tego dla Kazachów to było święto więc sprężyli się jakby finał LM grali.Ich radość po wygranej - bezcenna i jak dla mnie bardzo dobrze że tak się stało.Żal to by mi mogło być Jagi jak by grali świetnie, mieli mega niefarta, a do tego sędzia ich kręcił a że grali przeciętnie, pecha w sumie mieli ale bez przesady - to kij im w oko

Mam nadzieje że za 2 tygodnie 'kompromitacja Jagiellonii' nie zejdzie na drugi plan za naszą sprawą
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Luu...
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 08.07.2011, 07:20

a to po co były te puchary ? lepiej trzeba było w ogóle nie grać

ciekaw jestem : można oddać miejsce w pucharach ?
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..."
Odpowiedz cytując
John1906
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 08.07.2011, 08:20
Luu... napisał(a):Wyświetl post

Już skończcie z tym odpuszczeniem meczu, bo to jest słabość polskiej piłki a nie odpuszczanie żadne.
Wisła też odpuściła Levadie ? Śmieszna teoria, gra w pucharach to szansa wypromowania się dla każdego grajka i dodatkowa kasa za każdą rundę, więc wątpliwe żeby ktoś odpuścił puchary.
W naszych sercach nie ma litości.
Odpowiedz cytując
piotr 0704 dortmund
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 08.07.2011, 08:21
Luu... napisał(a):Wyświetl post

Mozna. Tak zrobil rozpadajacy sie Groclin w sezonie 08/09.

A miejsce przejmuje kolejny w tabeli.
Stan , sciagnij nam paru konkretnych pilkarzy.
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 07.07.2011, 12:44
Franek lowca bramek, oby dzis strzelil bo bez jego goli nie wierze w Jage.

Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 07.07.2011, 13:18
tylko panowie dzis spokojnie bez euforii,bo ostatnio ktos sie pucował ze sie cieszymy z Jagi a z Legii już nie wolno.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
śródMieściak
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 07.07.2011, 13:28
jakby ktoś miał link do transmisji na sopcascie to proszę o wklejenie
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów