|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
a ja tam się cieszę że obejrzałem dobry mecz, za co dziekuję Wiśle i Cracovii...
myślę że poziom meczu nie odbiegał od poziomu ligi niemieckiej. a doping kibiców bardzo mi sie dziś podobał. brawo Wisła - gratuluję zwycięstwa i tytułu mistrza Polski i życzę jak najlepszych wyników w pucharach - będę kibicował! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
jest i cygaro
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
czy stadion na Ligę Mistrzów będzie już otwarty w całości?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
A ja .......iłem po meczu przegranym we Wrocku ,że Wisła straci MP. Ale jestem ..... Idę odszczekać. Nomen omen.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Zurawski gada, jakby nie należał do Wisełki...
Jesteś Maciek naszą grającą LEGENDĄ. MISTRZ MISTRZ NASZ TS |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Maaskant ponoc w pewnym momencie sie wkurzyl i zyczyl Cracovii spadku do 1 ligi. Byly dzisiaj parchy zawziete, a gdyby Siejewicz podyktowal 2 nalezne nam rzuty karne, to nie byloby takiej nerwowki. Dzisiaj przedewszystkim cieszy mnie zaangazowanie wszystkich pilkarzy. Chcialoby sie powiedziec, ze mamy mistrzowski Z_E_S_P_O_L zarowno na boisku jak i na trybunach. Ide sie upic.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Mistrz Mistrz Nasz TS!!!!!!!!!! Brawo !!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Teraz moim najbliższym marzeniem jest to aby spuścić bęcki Legii na Łazienkowskiej. To już byłoby takie przypieczętowanie ligowej supremacji.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Mistrz, mistrz nasz TS!!!
Ostatnio edytowane przez flamengista : 15.05.2011 o godz. 18:14.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Gratulacje za zdobycie Mistrzostwa Polski od Śląska Wrocław!!!Mistrz Mistrz Nasz TS!!!Każdy to powie Wisełka rządzi w Krakowie!!!
Ostatnio edytowane przez sdsd : 15.05.2011 o godz. 16:24.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Brawo Brawo Mistrz nasz TS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Co za dzień
Szaleństwo !!!Aj teraz czekamy na fete na rynku!!! MISTRZ MISTRZ NASZ TS MISTRZ MISTRZ NASZ TS ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
W pierwszej połowie byliśmy zdecydowanie lepsi, nie pozwalaliśmy Cracovii praktycznie na nic. Powinniśmy stworzyć więcej sytuacji i wyżej prowadzić. W drugiej jakby zeszło z nas powietrze. Nie tworzyliśmy zagrożenia w ataku, dużo było niedokładności.
Genkow nie był należycie wykorzystany, praktycznie nie dostawał dobrych piłek. Dlatego ciesze się bardzo, że udało się dowieźć to 1:0 do końca. Mistrzostwo po wygranej w derbach smakuje jeszcze lepiej ![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Świętowanie rozpoczęte!
MISTRZ MISTRZ NASZ TS!!!!!! A MELANŻ TRWA...I TYLKO WISŁA,WISŁA MISTRZOWSKA!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
No i się popłakałem przed telewizorem. Po pierwsze przez to że nie mogłem jechać na mecz, po drugie że zapewniliśmy sobie tytuł dzisiaj, a po trzecie że nasi wspaniali, niesamowici, ZAJEBIŚCI kibice pokazali że Wisła to jedność. I za to wszystko im dziękuje, bo czegoś takiego dawno nie przeżyłem. WIELKIE DZIĘKI DLA PIŁKARZY I KIBICÓW ZA WYGRANĄ NAD PARCHATYMI!!!!
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
jest jakas kamerka na stadion Wisłyu może
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Teraz trzeba pomóc Slaskowi i wygrać z Legią !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Mistrz, Mistrz Nasz TS !!!
Też się popłakałam z radości. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Panowie, coś pięknego się stało, a rewanż udał się w 100 procentach
Teraz tylko czekać na pierwsze informacje o działaniach Stana i wyniki losowania eliminacji. MISTRZ! MISTRZ! NASZ TS! |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Teraz trzaba dac młody pograc bo moze jest w nich drug małyecki cze genkow
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
łzy szczęścia to chyba większości się do oczu cisnęły
KIbice jak zawsze prowadzili dobry doping Jak widać pomogło po części MISTZR MISTRZ NASZ TS!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Super
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Oglądałem ten mecz w C+ i Siejewicz próbował nas przekręcić w tym meczu nie dyktując ewidentnych dwóch karnych. Czasami w obronie była niepotrzebna nerwówka i de facto Cracovia nie stworzyła żadnej sytuacji, a to my sami je prowokowaliśmy.
Mistrz Mistrz nasz TS. 13 mistrzostwo jest nasze. ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
gratulacje dla kibiców za to że nie zachowywali sie chamsko jak kibice cracovi
|
|
|
|
Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
.
MISTRZ MISTRZ NASZ TS!!! Pozdrowienia dla Wislakow z zimnego Chicago! . ![]() Who loves the Fire? We do!
Who loves the Fire? We do! Who loves the Fire? We do! FIRE WE LOVE YOU!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Dziękuję za Mistrza !!
Była nerwówka...mecz przed TV, ale na stojąco Ocenę piłkarzy z racji wyniku na razie sobie daruje. Bardzo przyjemnie oglądało się ich wspólną radość z kibicami. Cygaro zwycięstwa dla trenera zasłużone ![]() ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Przed chwilką wróciłem z stadionu i po prostu nie wiem co napisać. Napiszę więc JEST JEST JEST!!! Mam pytanie do tych co nie byli jak prezentował się doping w telewizji?
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|