The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kriswisla
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.05.2011, 10:21
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Czlowiekowi chce sie rzygac czytajac niektore posty.

1) Popierac Tuska? No prosze, zamykaja stadion, klub ma przez to straty, policja zamiast wylapywac ludzi to wali w ch****, nagonka na wszystkich na stadionie i wkladanie ich do jednego wora. Pokaz bezsilnosci w postaci zbiorowej odpowiedzialnosci. Stadion zamykany na jeden mecz a potem otwarty mimo ze nic sie nie zmienilo. Nie przestrzeganie prawa przez policje, opieszalosc sadow. Zerowa znajomosc wladzy jesli chodzi o prawo i mozliwosci ktore maja ( patrz zakrywanie twarzy, za ktore juz dawno mozna karac ) itp.

Jak ktos to popiera to musi byc naprawde "inny". Macie racjie, popierajcie robienie z was wszystkich bandytow i kiboli, popierajcie opieszalosc Policji i katastrofalny stan sadownictwa. Gdzie wy ku*** zyjecie i co Wy bierzecie ze do was nie docieraja FAKTY. To nie jest moj wymysl tak jest w tym kraju. Kto za to odpowiada, kibice? NIE, odpowiada za to rzad,policja,sady. Czemu po pojawieniu sie transparentow odnosnie rzadu i jego dzialan zaczela sie jazda? Zanim byla "burda" po meczu, juz zdzierali transparenty. Zbieg okolicznosci?

2) Nie jestem kibicem Wisly, nie wiem jaka byla oprawa ale wiem jedno bo to widac golym okiem - Oprawa zostala zaakceptowana przez klub, jednak przed meczem nie zezwolili na jej pokazanie.
Niby w jeden dzien oprawa sie zmienila? Kpiny.

Pierwszy i drugi punkt to sa FAKTY. Jesli ktos ma problem ze zrozumieniem tego wszystkiego to ja juz nie mam pytan.

Jest to cholernie przykra sytuacja. Wybaczcie ale wiekszosc robi za mlode pelikany... Przestancie patrzec a zacznijcie widziec.
Kreseg u was ponoc kibice jakies ulotki roznosza po miescie moze wiesz cos na ten temat a jak juz to pokazał bys ich tresc,a co do postu punkt1 fakt zgadzam sie z toba punkt drugi bardzie złozona sprawa
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów