|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Natomiast, cytując kasyka - Szanujmy się, tak? - jak rząd ma dokonywać rozróżnienia, jak sami Kibole nie potrafią?! Sami kibole nie umieją oddzielić szumowin, nie potrafią ich wypluć poza nawias i kryją ich, pozawalają im wtopić się w tłum, LEGITYMIZUJĄ ich działania. Dlatego dostają odłamkami. Ultrasi sami na siebie sprowadzili ten los, stając murem za bandytami przez FAŁSZYWIE pojmowany honor i lojalność. Teraz MY wszyscy jesteśmy postrzegani przez pryzmat paru pojebów i my wszyscy cierpimy. Cierpi nasz klub, cierpią piłkarze - ja cierpiałem na wczorajszym meczu. Gdyby od początku eliminować mendy które łamią krzesełka, rzucają noże na murawę, rozbijają szyby itp, to NIKT by ich z ultrasami nie pomylił. A tak musimy przeczekać burze, i mam nadzieje, że wyjdziemy z tego - jako kibice - silniejsi. A potencjał kibicowski mamy najlepszy, i mam nadzieje, że do żadnej "anglizacji" kibicowania nie dojdzie, bo to byłaby tragedia. ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Po po co ty chłopie chodzisz na stadion?! Uprawiać politykę? Mam gdzieś PO, PIS czy inne partię, ja na mecz idę oglądać moją ukochaną WISŁĘ, piłkę nożną! Rozumiesz? Zapisz się do jakiejś młodzieżówki partyjnej i tam się wyżywaj. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rządu a nie partii politycznej. Jak rządził PIS, to też popierałem walkę z korupcją.
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|