@Dynek
Dla Twojej wiadomości, mam wyższe wykształcenie, jestem kierownikiem w poważnej firmie, a na G chodzę z kumplami bo lubię, a nie dlatego, że nie stać mnie na droższy bilet. I IQ mam wyższe, niż 99% tak hołubionych przez Ciebie kibiców z E... Mam wrażenie, że napisałeś tego posta tylko po to, żeby jeszcze bardziej podzielić wszystkich kibiców... Na pikników i ultrasów...
Nie wszystko co się działo na G mi się wczoraj podobało.. Te wszystkie okrzyki i to w obu kierunkach nie były potrzebne... Bo Wisła to my wszyscy... Przegięciem było to, że część G siedziała na hymnie... Stałem na G1 i wszyscy wstali i barwy mieli w górze...
Śmieszą mnie hasła, że nie wiadomo było o czym jest protest. Zaakcentowane było co najmniej kilka razy.. Ale trzeba też słuchać.. A poza tym, czy takim częstym widokiem jest stadion Wisły bez dopingu

? Skoro go nie było, to jakiś powód do tego był...
A jeśli oprawa była taka, jak opisujecie, to fakt, że zarząd zablokował oprawę jest śmieszny... Co niby takiego politycznego w nim było, poza wyrażeniem dezaprobaty wobec działać rządu

Jak była oprawa pod hasłem " lepiej kraść niż robić oprawy" to cały stadion na stojąco bił brawo... Taką postawą, postawą uległości, dojdziemy do tego, że będziemy oglądać mecze jak w Anglii... Sorry, ale ja tak nie chcę...