The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Donki
Banita

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.05.2011, 00:25
Ogladajac dzisiaj telewizje mozna stwierdzic, że na kazdym meczu są zadymy nie ma rodzin z dziecmi, są tylko bandyci.
Paweł Zarzeczny - jedyny normalny dziennikarz ! - kto ogladał hyde park na OSI ten wie o co mi chodzi
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 05.05.2011, 10:04
Staruch z Pucharem = sraczka u Laty
Zyc nie umierac.

Co do tych spraw kibicowania/ocen itp... Ludzie.... Czasami wydaje mi sie ze ( nie tylko w Wisle ) Kazdy kibic ze stadionu byl kiedys na forum, ale nie kazdy z forum byl kiedykolwiek na stadionie...

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 05.05.2011, 13:01
Mareq napisał(a):Wyświetl post
I co mu się stanie ?
Co się mogło stać przeciętnemu Jankowi Kowalskiemu i jego 10 letniemu synowi na finale PP ?
Na finale 2 lata temu w Chorzowie gosc stracil oko od jakiejs zablakanej gumowej kuli,
i bylo tez kilka poparzen gdy Lech rzucal race z balkonu na nizszy poziom- fajna pamiatka
dla 10 latka, co ?
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 05.05.2011, 13:21
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Na finale 2 lata temu w Chorzowie gosc stracil oko od jakiejs zablakanej gumowej kuli,
i bylo tez kilka poparzen gdy Lech rzucal race z balkonu na nizszy poziom- fajna pamiatka
dla 10 latka, co ?
To zakażmy wnoszenia parasolek telefonów kluczy na stadiony, bo też moze ktoś guza zarobić...

Grzadq napisał(a):Wyświetl post
Akurat ten argument nietrafiony, bo widząc wjazd kibiców na murawę, rzucanie krzesełkami, bramami, policję z armatką na stadionie ów Kowalski z synem nigdy nawet nie przejdzie w okolicy stadionu. A nam, jako kibicom, powinno zależeć na propagowaniu piłki nożnej i zachęcaniu nowych na przyjście na stadion. Im więcej kibiców na stadionach, tym lepsza atmosfera, więcej kasy dla klubów, lepsi piłkarze, lepsze wyniki itp. Tego tłumaczyć nie muszę.

Najlepiej Tusk - pozamykać stadiony, niech drużyny grają przy pustych trybunach Już bardziej na łatwiznę pójść się nie da. Z tym że wtedy cofniemy się sportowo do czasów paleolitu.
Gówno prawda... Im mniej kowalskich na meczach tym lepiej... Im wiecej kibiców tym lepiej. I tego sie trzymaj. Kowalskich miałeś na Jagiellonii na E i atmosfere taką, ze na długie Wisłaaa... muche przelatującą koło nosa było słychać, albo dzieci z rodzinnego... Potem na Bełchatowie Górniku już ich nie było. My lepiej zajawiajmy młodych... zeby kiedyś w 2 lidze stadion też sie wypelniał, a nie tylko na meczach TOP z Legią Lechem i Parsiastymi...
Ostatnio edytowane przez palikot : 05.05.2011 o godz. 13:26.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 05.05.2011, 13:46
dla 10 latka, co ?
Przykre, ale...

Cytat:
Wypadek w szkole to żaden incydent. Polscy uczniowie nie mogą czuć się w szkole bezpiecznie. Statystyki mówią za siebie - w ubiegłym roku szkolnym doszło do 76 tys. wypadków, w tym aż 60 śmiertelnych.

Dane te mogą być jednak zaniżone. Tak przynajmniej twierdzą eksperci z Centralnego Instytutu Ochrony Pracy. Pracownicy instytutu obliczyli, że na 1000 uczniów przypada średnio aż 21 niebezpiecznych zdarzeń.
To oznacza, że jest ich więcej niż w górnictwie, gdzie na 1000 osób rocznie wypadkom ulega 17, a nawet w transporcie.
Wypadek to oczywiście co innego niż dostać racą, ale chodzi o skalę wydarzeń niebezpiecznych dla przysłowiowego 10 latka. Myślę, że prawdopodobieństwo dostania racą na stadionie jest i tak niższe niż prawdopodobieństwo ulegnięcia wypadkowi w szkole.
Odpowiedz cytując
GajowyDrwal
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 05.05.2011, 14:20
dla 10 latka, co ?
Ja w szkole miałem dwa razy wybitego zęba, rozciętą głowę... Sam też parę razy komuś oko podbiłem...

Mało tego niemal wszyscy przeklinali, oszukiwali (ściąganie), parę osób paliło papierosy czy piło piwo...

Także czekam na decyzję Tuska o zamknięciu wszystkich gimnazjów w naszym kraju. Ja mojego dziecka nigdy do polskiej szkoły nie puszczę.

Natomiast na mecze piłkarskiej ekstraklasy chodze coś koło 6 lat uzbierało się ich chyba 200 (w tym z 40 wyjazdów), i nigdy nie zostałem uderzony przez kibica na stadionie (poza stadionem to już różnie bywało). Raz zostałem tylko potraktowany policyjna pałką za stanie w kolejce do wejścia...
Ostatnio edytowane przez GajowyDrwal : 05.05.2011 o godz. 14:23.
Odpowiedz cytując
Telus
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 05.05.2011, 15:03
GajowyDrwal napisał(a):Wyświetl post
Ja w szkole miałem dwa razy wybitego zęba, rozciętą głowę... Sam też parę razy komuś oko podbiłem...

Mało tego niemal wszyscy przeklinali, oszukiwali (ściąganie), parę osób paliło papierosy czy piło piwo...

Także czekam na decyzję Tuska o zamknięciu wszystkich gimnazjów w naszym kraju. Ja mojego dziecka nigdy do polskiej szkoły nie puszczę.

Natomiast na mecze piłkarskiej ekstraklasy chodze coś koło 6 lat uzbierało się ich chyba 200 (w tym z 40 wyjazdów), i nigdy nie zostałem uderzony przez kibica na stadionie (poza stadionem to już różnie bywało). Raz zostałem tylko potraktowany policyjna pałką za stanie w kolejce do wejścia...
Nie ma matematycznej szansy byś był na tylu meczach ekstrklasy, pozdrawiam z lekko nutą szyderstwa
Ostatnio edytowane przez Telus : 05.05.2011 o godz. 15:08.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów