|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Podejrzewam, że wejdzie na boisko jako pierwszy rezerwowy, czyli koło 60 minuty.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Mam nadzieje, że zagra chociaż parę minut.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Guest
|
|
Branko sprawia wrażenia zawodnika który potrafi grać w piłkę, mianowicie potrafi ją przyjąć i prosto podać. Wrzutka też lepsza od podobno najlepszego obrońcy w lidze Rzezniczaka. Natomiast motorykę ma na poziomie gościa po 40 stce. Nie da się grać w będąc w takim stanie. Nie ma wytłumaczenia dla Maaskanta za wpuszczenie go na boisko. Co do Żurawia, przez wzgląd na jego legendę niech go Maaskant już nie wpuszcza na boisko.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 01.05.2011 o godz. 09:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Jego podania były w dużej części niecelne, dośrodkowanie też do dupy. A piłkarze Górnika robili go jak dziecko... Ten gość zwyczajnie się nie nadaje. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Luzik Arbuzik Serge Branco pokazał że jest luzik arbuzik Serge Branco.
Na plac gry za Cikosza wszedł na freestylu z irokezem jakiś typ zgarnięty koło 7.30 rano z imprezy.W jego poczynaniach pełen luz, to ze był za wolny ..ba każdemu sie zdarza jak się podczas akcji myśli jaki kolor włosów miała dupa z która sie tańczyło ostatnio. oczywiscie Serża w klubach nocnych przed meczem byc nie powinno i pewno nie było, ale tak facet dla mnie wyglądał. Zero spinki,pełen luz. tylko coś takiego to przejdzie w A,B,C klasie ale nie wyżej gdzie chociaż troche zaangażowania jest potrzebne. Taki luźny styl najwidoczniej prezentuje Serge, ok, ale w związku z tym, trzeba mu skręcić kostke po prostu. On nie może juz kiedykolwiek wejśc na boiski w spotkaniu o mistrzostwo Ekstraklasy. Nie ma bata. Liga to nie gierki treningowe tutaj trzeba byc skupionym na maksa a nie bujac się. Liczyłem ze Kamerunczyk z nawet ciekawym CV bedzie miał wiecej niz dobrze ułożoną stopę. Serżu rezerwuj już bilet do Niemiec,wracaj do swojego kolegi zrobic nowy tatuaż ale nie zabieraj nam mistrzostwa. Czikosz,jesli zagra w meczu z Lechia bedzie oznaczało ze w meczu sie po prostu obsrał. Zawinił bramkę ,potem szukanie kontuzji by zwalic wine swego nieudolnego zagrania na jakąs dolegligość która mu doskwierała. Nie cenie takich zawodnikow. Kuba B potrafił biegac ze złamanym śródstopiem, Singlar nie mogł chodzić ale biegał. bez kitu, taki średni Peter Singlar cieszyłbym mnie na ławce,jako zmiennik. i trzeci ... Kirm. Szuka gry,biega,rusza się ale ....brakuje mu przełamania. A im wiecej zmarnuje tym gorzej dla Nas. Wczoraj to juz kpina była, piłka mu pomiedzy nogami ucieka,to nie jest dobry znak dla piłkarza. Bo jesli siedzi,to idzie ale jeśli piłkarz sie urywa w bardzo łatwych sytuacjach to jego psychika momentalnie na tym cierpi. A to juz któryś mecz z kolei w którym Andraż a to nie trafia w piłke, a to idąc 3 na 2 źle podaje. Mam nadzieje ze sie przełamie w którymś z meczy,ze zrobi akcje w swoim (?) stylu i poczuje pewność bo na razie to jest jedna wielka nieporadność na której traci cały zespół. Na Lechie, wystawić skład z GKS Bełchatów. Mały w Pruszczu niech sie pobawi,a w Gdańsku wejdzie na końcowke. Niestety, z Naszą średnią ławką nie ma kto go zastąpić, bo Sobola zamienić może Czarek Wilk. A..Odnośnie Guły wczoraj ze nei wszedł. Mokro,ślisko. Jak sa dobre warunki Garguła leży w 2 akcjach na 3. Na takiej murawie jak wczoraj pewnie ciagle by sie przewracał i wstawał, dlatego akurat wejscie Sziwakowa rozumiem. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
||
Tylko idąc tą drogą selekcji należaloby odstrzelić, ja wiem, z 10 zawodników. Dlatego trzeba zacisnąć zęby. Może Stan jakoś utrzyma się na stołku i dalej będzie te drużyne budował i prowadził ku lepszemu.
Ostatnio edytowane przez tofik : 01.05.2011 o godz. 13:17.
![]()
.
. |
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
szprotson za przeproszeniem h...j mnie obchodzi co Branco mial ma na glowie moze miec i gówno ale ma grac w pilke a nie byc statysta .Sory ale myslisz po polskiemu
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
po2. takie fryzury,jesli juz mowa o piłkarzach noszą osoby ekstrawaganckie,które z reguły robia to po to by zwrócić na siebie Naszą uwage. I irokezowi sie udało. Niestety nie było to uwaga poświecona na jego super umiejętności piłkarskie tylko własnie na jego fryzure,styl i kulture gry a właściwie jej braku. A ty obruszyłes sie conajmniej jakbys mial identyczna fryzure. tofik : Ale ja wierze jeszcze w Kiro. Jakby nie było pare bramek ustrzelił,dupe ratował + jakimś cudem w tej kadrze Słowenii gra i gra. Licze na to że sie zaciął. Po za tym, druzyna jako całość, w Polsce, musiała miec kryzys. Dobrze ze ten kryzys nadszedł teraz a nie na topowe mecze. Pomimo iz terminarz jest masakryczny,za najcięższe spotkania uważam 3xL i raz Makkabi. Oby tylko mecz z Polonia W. nie był spotkaniem o MP ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Sobolewski na "sztopera", jak Matthaus
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Zastanawiałem sie co jest przyczyną tego ze tracimy tyle goli ostatnio, 7 goli w pelcy w ostatnich 4 spotkaniach, i uznałem ze sprawdze jak radziła sobie Wisła w obronie z Bunozą i musze przyznac, ze statystyka bardzo mnie zaskoczyła.
Bunoza grał w 14 kolejkach w tym sezonie, stracilismy w nich 9 bramek, a aż 8 spotkan konczylismy bez straty gola. Bunoza nie grał w 10 kolejkach w tym sezonie, stracilismy w nich 16 bramek, a tylko 2 spotkania kończyliśmy bez straty gola. A żeby było jeszcze ciekawiej, to w meczach z Bunozą strzelilismy 24 gole, a bez niego marne 12.. Może on nie był aż taki zły jak sie wydawało ?
Ostatnio edytowane przez Fuks : 02.05.2011 o godz. 11:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Może szczęście nam przynosił ... jeśli tak to należy go przebrać za Smoka podczas leczenia kontuzji
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Rios zrobił więcej przez 10minut niż Żurawski przez 90. Żuraw, Branco OUT! TO jest kompromitacja Wisły Kraków.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ja dorzucam nijakiego Siwakowa, generalnie niczego chłopak nie pokazuje, a na potwierdzenie tego jaki ma stosunek do gry i wyników świadczyć może wizyta w jednym z krakowskich klubów go-go, dokładnie tego samego wieczora, po porażce z Zabrzem.
![]()
C.Ż.N.M
|
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Co tu dużo mówić Rios i Żurawski szybkość mają na takim samym poziomie, różni ich tylko to że Rios lubi grać z piłką przy nodze a o Żurawskim możemy mówić że kilka razy ,,ładnie" przepuścił piłkę...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Klątwa. Przeszedł do nas z LEVADIAkosu. :o
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Być może Jaliens lepiej spisywałby się na boku obrony , to że mecz z Podbeskidziem mu nie wyszedł to nie znaczy że nie będzie grał lepiej niż Cikosa , bo od Branco to wiadomo - połowa forum byłaby lepsza . |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Najwiekszy problem z naszymi pilkarzami to własnie taki, ze jak bramke strzeli rywal to praktycznie nic sie nie układa. Albo za malo wiary w nich albo nie wiem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Jaliens miał tą widoczną przegraną główkę... po której wszyscy zamarli i postawili na nim krzyżyk ! Ale moim zdaniem powinen lepiej się zachować przy drugim golu, przeszkodzić w strzale, zablokować - cokolwiek!.
Jaliens zawodzi. Może się jeszcze ogra, ale jakim kosztem punktowym - taki doświadczony zawodnik powinien od razu grać na wysokim poziomie i przewyższać naszą ligę o klasę. Naszym przekleństwem są boczni obrońcy, a właściwie ich brak. Branco wiadomo - moim zdaniem Maskant nie powinien go więcej powoływać do 18-stki meczowej - szkoda miejsca. A klub powinien mu wypłacić, co ma wypłacić i nie tracić więcej kasy na utrzymanie tego amatora i darmozjada (woda, jedzenie, wejściówki na mecz, itp.). Trzeba ratować co się da, to jest najgorszy piłkarz od wielu wielu lat w Wiśle... ktoś napisał, że pół forum byłaby lepsza - i pewnie ma racje. Paljic, fakt na chwilę obecną nie ma alternatywy - ale z niego żaden obrońca, popełnia cały czas błędy. Myślę, że przy drugim golu zawalił. Sivakov - dla mnei zagadka totalna, ale nie pod względem pytania dobry/zły piłkarz (bo wiadomo, że żaden z niego następca Sobola). Zagadka tyczy się pytania: Po co go sprowadzano a teraz na siłę się ogrywa ? Prawie w każdym meczu grał przeciętnie, albo ręcz słabo. Rozumiem, że przy obronie, utrzymywaniu wyniku jeszcze jeszcze może grać - chociaż wolałbym ogrywać Wilka. Ale przy sytuacjach odrabiania strat wprowadzanie go jest niczym innym, jak sabotażem ! Żuraw, ze względu na szacunek do tego piłkarza nie ma sensu najeżdżać na Niego, jest bez formy i tyle. I albo zacznie pracować w klubie w dziale Marketing/Reklama, albo powinniśmy go bez żalu pożegnać, aby kończył karierę w Warcie Poznań. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
I to jest wlasnie dziwna sytuacja bo w tej kolejce i Jagiellonia i Lechia pokazaly ze mozna sie podniesc i strzelac bramki ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Pajlic z Jovanicem w ten sam wieczór usmiechnieci od ucha do ucha bawili sie w Cieniu ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
Z ciekawości zapytam ilu z Was po jakiejś wtopie w pracy leży krzyżem na grochu cały wieczór? To jest ich praca i im szybciej to zostanie zrozumiane tym szybciej znikną takie dywagacje. Dla mnie mogą się nawet wzajemnie posuwać byle dobrze grali. Pracownika rozlicza się za pracę a nie za czas wolny. Niestety akurat na dzień dzisiejszy ciężko pochwalić kogoś oprócz Pareiko i może ze dwóch innych. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|