|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Guest
|
|
|
Cytat:
Zaznaczam że nie jestem fanem żadnej z drużyn. Czerwona dla gościa jak nic.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 28.04.2011 o godz. 13:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
http://www.youtube.com/watch?v=G2oRXFRl6QE Ewidentnie widać, że to 100% symulka. Inna sprawa, że za sam zamiar Pepe mógł dostać za coś takiego czerwoną kartkę... |
|
|
|
Guest
|
|
To że Alves ucierpiał to jest logiczne chłop kopię piłkę pasówką w tym samym czasie do piłki leci z wyskoku korkami Pepe wyprostowaną nogą, sama w sobie ta przebitka była niebezpieczna dla Alvesa, może dziękować Bogu że tak jak napisałem wyżej i w poprzednim poscie że atak był przez piłkę a nie bezpośrednio na jego nogę bo było blisko tragedii. Gram trochę w piłę i z własnego doświadczenia wiem że przy normalnej przebitce kiedy jedna osoba idzie pasówka a druga kopię piłkę prostym podbiciem ktoś w tym starciu ucierpi, z sytuacją jak jedna osoba atakuję piłkę korkami dodatkowo z wyskoku spotkałem się pierwszy raz właśnie w tym meczu.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 29.04.2011 o godz. 07:51.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|