The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.04.2011, 13:30
Cytat:
Najsmieszniejszy jest ten tekst ze go obkrecilo Szkoda ze sie nie wwiercil w ziemie. Czyste aktorstwo zreszta pilkarze barcelony chyba uczeszczaja na jakies warsztaty aktorskie.
No tak Alves sam się ob kręcił, nie wiem co musi mieć za wyskok ale na pewno to trenował, do tego wyczul sprzyjające warunki wietrzne bo bez tego by mu się nie udało. Pepe ? On był tylko tłem dla aktoskiego wybryku Alvesa.

Zaznaczam że nie jestem fanem żadnej z drużyn. Czerwona dla gościa jak nic.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 28.04.2011 o godz. 13:33.
Odpowiedz cytując
GajowyDrwal
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 28.04.2011, 14:49
westersyl napisał(a):Wyświetl post
No tak Alves sam się ob kręcił, nie wiem co musi mieć za wyskok ale na pewno to trenował, do tego wyczul sprzyjające warunki wietrzne bo bez tego by mu się nie udało. Pepe ? On był tylko tłem dla aktoskiego wybryku Alvesa.

Zaznaczam że nie jestem fanem żadnej z drużyn. Czerwona dla gościa jak nic.
No niestety ironia ci się nie udała, bo tak rzeczywiście było:

http://www.youtube.com/watch?v=G2oRXFRl6QE

Ewidentnie widać, że to 100% symulka. Inna sprawa, że za sam zamiar Pepe mógł dostać za coś takiego czerwoną kartkę...
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 29.04.2011, 07:19
GajowyDrwal napisał(a):Wyświetl post
No niestety ironia ci się nie udała, bo tak rzeczywiście było:

http://www.youtube.com/watch?v=G2oRXFRl6QE

Ewidentnie widać, że to 100% symulka. Inna sprawa, że za sam zamiar Pepe mógł dostać za coś takiego czerwoną kartkę...
Przecież ja opisywalnym wyżej dokładnie to samo. Gdzie tu jest symulka ?, to, że atak jest przez piłkę to nie znaczy że Alves symuluje. Przecież Pepe to jest jakiś idiota ta nakładka to był jakiś cios karate on nawet obie nogi ma oderwane od ziemi.
To że Alves ucierpiał to jest logiczne chłop kopię piłkę pasówką w tym samym czasie do piłki leci z wyskoku korkami Pepe wyprostowaną nogą, sama w sobie ta przebitka była niebezpieczna dla Alvesa, może dziękować Bogu że tak jak napisałem wyżej i w poprzednim poscie że atak był przez piłkę a nie bezpośrednio na jego nogę bo było blisko tragedii.

Gram trochę w piłę i z własnego doświadczenia wiem że przy normalnej przebitce kiedy jedna osoba idzie pasówka a druga kopię piłkę prostym podbiciem ktoś w tym starciu ucierpi, z sytuacją jak jedna osoba atakuję piłkę korkami dodatkowo z wyskoku spotkałem się pierwszy raz właśnie w tym meczu.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 29.04.2011 o godz. 07:51.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów