|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ma ktoś pomysł żeby mi odpowiedź, dlaczego pan i władca Sobol w meczu ze Śląskiem darł tak twarz na Cikosa w pierwszej połowie? Sivakov czekał żeby komuś zagrać, a ten wyma..... łapskami do Erika(najlepszy na boisku w czwartek). Mecz przegrany, trudno zmiany dokonane w drugiej połowie miały być bardziej ofensywne a okazało się że Żurawski wpuszczony za defensywnego pomocnika stwarzał mniejsze zagrożenie niż Sivakov(bardzo dobry mecz w czwartek). Rios .... ehhh.
Małecki tak jak pisałem w zeszłym tygodniu gość chce mieć monopol na grę, nie tędy droga. Zaczynam zastanawiać się czy on pasuje do stylu gry który Wisła chce prezentować , tak jakby nie pasował do Kirma, Jirsaka, Meliksona i Sivakova. Cikos który nie gra po jednej stronie z Małym zaczyna mieć więcej miejsca i jego akcje są naprawde sporym zagrożeniem, wiadomo w czwartek nie było Genkova więc nie miał kto tych akcji kończyć. ![]()
czy świat sie zmieni gdy z młodych gniewnych powstaną starzy w....ieni?!?!
Imagine there's no countries. It isn't hard to do. Nothing to kill or die for and no religion too. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Zapewne chodzi Ci o akcję podczas której Erik nie poszedł skrzydłem a ewidentnie wymagałą tego boiskowa sytuacja. Niestety Cikosowi często trzeba podpowiadać na boisku co ma robić i stąd "darcie ryja" Sobola. Sam przed tv "darłem ryja", żeby Cikos ruszył tyłek i pokazał się na skrzydle...
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|