The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.04.2011, 11:51
Ja to widzę zupełnie inaczej.

Wisła:

Górnik Zabrze - 3 pkt.
To moim zdaniem obecnie najgorzej grający zespół w ekstraklasie. Z nimi po prostu nie wypada stracić punktów
Lechia Gdańsk - 3 pkt.
Lechia ostatnio wygląda bardzo słabo. Tomek Kafarski chyba zapier***ił zimowe przygotowania do sezonu.
Trzeba wygrać w końcu jakiś mecz na wyjeździe. Lechia jest w sam raz na przełamanie.
Lech Poznań - 1 pkt.
Na pewno nie będzie to łatwy mecz. Lech ma na nas patent co pokazują ostatnie spotkania z nimi. W bieżącym sezonie przegraliśmy 4:1 (Chociaż Lech miał dużo szczęścia w tym meczu. Strzał życia Możdżenia, Injaca...).
Sezon 09/10 na wyjeździe przegrywamy z nimi 1:0 po bramce Lewandowskiego. U siebie remisujemy 0:0.
Sezon 08/09 remis 1:1. Do tego porażka, w dwumeczu, w pucharze polski.
Cracovia - 3 pkt.
Cracovia na wyjazdach gra o klasę gorzej, niż u siebie dlatego wydaje mi się, że z nimi sobie poradzimy.
Legia - 0 pkt.
Trudny wyjazd. Legię podobno ma wspierać ponad 30 tysięczna publiczność...
Jeśli jednak Legia nastawi się na atak, a my będziemy grać z kontry(a tak prawdopodobnie będzie) to jednak jest szansa na korzystny wynik.
Zagłębie - 1 pkt.
Z Zagłębiem nie gra nam się łatwo. U siebie w zeszłej rundzie wygraliśmy z nimi, ale dosyć szczęśliwie. Był to pamiętny mecz, w którym Zagłębie całym zespołem murowało bramkę przez 90 minut.
Polonia Warszawa - 1 pkt.
Polonia za Zielińskiego osiąga bardzo dobre wyniki. Czeka nas trudny mecz na koniec sezonu...

Suma: 12 punktów
Jagiellonia:

Polonia Bytom - 1 pkt.
Śmierdzi mi tu trochę remisem. Myślę, że Bytomska Polonia jest w stanie urwać punkty Jagiellonii...
Widzew - 3 pkt.
Myślę, że nie będzie to mecz łatwy dla Jagiellonii. Widzew w poprzedniej rundzie pokonał ich aż 4:1, ale jak wiemy, jest różnica pomiędzy Jagiellonią u siebie a Jagiellonią na wyjeździe.
Polonia Warszawa - 0 pkt.
Trudny wyjazd. Tak jak już mówiłem Polonia po objęciu zespołu przez Zielińskiego gra bardzo dobrze. Dlatego trudno będzie nawet o remis Jagiellonii.
Legia Warszawa - 1 pkt.
Trudny mecz to wytypowania na ten moment. Coś mi jednak intuicja podpowiada, że Legia w najgorszym wypadku ten mecz zremisuje.
Korona Kielce - 3 pkt.
Wydaje mi się, że Jagiellonia nie będzie miała problemów z Koroną...
Cracovia - 0 pkt.
Jestem ciekawy czy przypadkiem już przed tą kolejką będzie rozstrzygnięte kto zostanie mistrzem.
Cracovia raczej do ostatnich kolejek będzie walczyć o pozostanie, w ekstraklasie. To chyba najtrudniejszy wyjazd Jagi. Wątpię, aby zdobyli, w tym meczu komplet punktów...
Ruch Chorzów - 3 pkt.
U siebie z zespołem, który chyba o nic nie walczy (wydaje mi się, że bez problemu się utrzymają, bo na ten moment mają aż 8 punktów przewagi nad ostatnio Cracovią i 5 nad Arką Gdynia) będzie to chyba najłatwiejszy mecz Jagi z tych, które jeszcze zostały do rozegrania

Suma: 11 punktów.

Z tego wynika, że Wisła zakończy sezon z sumą 56 punktów, a Jagiellona 52.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów