|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ćwielongowi przeszkadza pogoda i 17 godzina. Ten piłkarzyk jest chory na głowę i dobrze, że Wisła się go pozbyła. Na dodatek "wspaniały" Śląsk Lenczyka, którego obawia się pół tutejszego forum, gra totalną kaszanę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
90 Minuta, Korona wygrywa ze Śląskiem, więc jednak można. Slask na mecz z nami powinien wyjść z lekka bojaźnią
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
jest mała różnica pomiędzy Śląskiem i Koroną
wg mnie mecz ze Śląskiem będzie łatwiejszy niż ten niedawny z Koroną Korona przed meczem z nami była z nożem na gardle mając fatalną passe na wiosne Śląsk miał świetną passę , teraz złapali zadyszke , poza tym Lenczyk w ostatnim tygodniu przebąkiwał o odejściu co też ucina skrzydła piłkarzom . Nie mają takiego ciśnienia jak Korona przed nami , co oczywiście nie znaczy że oddadząmecz bez walki . zapewne skład powróci do "optymalnego " z Małeckim i Sobolewskim Maaskant powinien jednak mieć "Mały" ból głowy po tym jak imo rozegraliśmy najlepszy mecz w tym sezonie (jeśli chodzi o kulture gry ) . |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
W moim odczuciu Wilk już teraz jest lepszy od Sobola, cóż Sobol zrobił wiele dla Wisły ale to już nie ta lata, nie ta forma.. zrobił się strasznie drewniany. na forum panuje opinia, że Wilk zagrał słabo. według mnie wręcz przeciwnie, a jeszcze powołam się na osoby, które w temacie jednak bardziej się orientują niż 90% forumowiczów - był bardzo chwalony w Lidze+. Co do Małego to jego taktyką jest "podaj, ja wezmę piłkę, będę tylko na nią patrzył i biegł byle do przodu". Oczywiście bronią go bramki i asysty, ale ciekawi mnie czy to przejdzie w pucharach. Gra bardzo chaotycznie, dla porównania zupełnie na innym biegunie jest Melikson. Ale nie piszę, że gra źle, tak jak wspomniałem - statystyki go w pełni bronią. No i to bez Małego i Sobola mogliśmy oglądać dobrze taktycznie grającą Wisłę, wymienność pozycji, utrzymywanie się przy piłce, wystawianie się itd. Myślę, że niezależnie co zrobi Maaskant - ma pełne zaufanie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]() Liczy się Mp, a jak go zdobędziemy, to już mnie nie interesuje |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wisła
Slask - W, Górnik Zabrze - D, Lechia - W, Lech Poznan - D, Cracovia - D, Legia - W, Zagłebie - W, Polonia Warszawa - D Jagiellonia Gornik Zabrze - D, Polonia Bytom - W, Widzew Lodz - D, Polonia Warszawa - W, Legia Warszawa - D, Korona - D, Cracovia - W, Ruch Chorzów - W Jakby nie patrzeć to mamy trudniejszych przeciwników. Nie możemy sobie pozwolić na stratę punktów, bo Jaga może doskoczyć. Sezon temu stracilismy przewagę 10 pkt nad Lechem, teraz mamy 6, więc muszą się spiać Wiślacy i grać na 100% |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|