|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
Przypomniało mi się jeszcze z rozmowy z Sasinem, że to szef BOR jest odpowiedzialny w całości za brak nawigatora w czasie lotu. To jego pisma przesądziły o tym, że zrezygnowano z jego usług.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 12.04.2011 o godz. 11:18.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
godz. 12:45 - oświadczenie marsz. Komorowskiego o przejęciu obowiązków Prezydenta godz. 16:10 - informacja RIA Novosti - znaleziono ciało Prezydenta Kaczyńskiego. Telefony dzwoniły z biuyra Marszałka Sejmu już od 11 - tej kiedy były jeszcze informacje na TVP Info o 3 osobach w szpitalu..... Co nie znaczy, że Sasin kłamie - nota od ruskich bła - na zasadzie "wsie pagibli" - więc Prezydent również. Moim skromnym zdaniem - cała procedura przejmowania urzędu była powiedzmy na - granicy prawa - bo oczywiste wydaje się, że informacja o katastrofie z zaznaczeniem, że wszyscy zginęli, nie jest żadnym dokumentem, dającym podstawę prawną do podjęcia procedury. O moralnym , etycznym kontekście - nie ma co mówić - poniżej jakiejkowiek normy. Poza tym działania Komorowskiego już po przejęciu obowiązków i jego autokreacja prezydencka budzą we mnie nic innego jak wymiotnośc ogólną - przynajmniej u mnie. ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|